Läs den officiella beskrivningen

skola

OM OSS

DISH Cinema är en skola där man kan ta film Diploma och den tolkning Diplom. Dessutom erbjuder vi kurser mer specifik och konkret handlar Film verkstäder och fall Tolkning. vi arbetar med mycket små grupper av studenter, För att bevilja ett mer personlig och individualiserad undervisning våra studenter.

DISH Cinema, har ett team av specialister, älskare och läraryrket. En skola som ger avancerade studier i båda disciplinerna separat, men som förenar alla sina studenter att utföra alla sina metoder. Således studenter i Cinema och audiovisuella praxis med aktörer från den första kursen och tolkning eleverna börja sin relation med kameran, text och länkar med en audiovisuell projektet från början.

vi alla förenas av samma passion: bio.

skola

ANORDNINGAR

DISH Cinema har i ett utrymme som krävs för att tillgodose våra elever, både filmisk tolkning och tekniska anläggningar. Med totalt 650 kvadratmeter och allmänt anpassad specifikt för var och en av de discipliner som vi välkomnar.

Bland alla de utrymmen vi har, lyfter vi uppsättningen metoder för studenter i biograf, med 90 kvadratmeter och 6 meter hög. Mot denna bakgrund båda metoder som byggandet av olika dekorationer som senare kommer att tjäna så att studenten kan använda den för personliga projekt och klass, såsom olika heminredning, badrum, ett fängelse arbete etc.

För sin del, redigering och efterproduktion video och ljud består av 7 datorer Imac till en MacPro dubbla kärnor Intel Xeon, inklusive ansluten genom fiberoptik, vilket medger trafik av material med hög hastighet även med information som HD. Program som är tillgängliga på arbetsstationer är: Final Cut, rörelse, färg, Soundtrack, DVD Studio, Kompressor, ProTools, etc.

Detta rum är bekvämt i anslutning till vår stuga dubbning, där både studenter tolknings och film möts.

För våra studenter tolkning har vi tre stora klassrum, ett acustísticamente isolerade och alla uttryckligen rade: parkett, speglar, möbler rekvisita ... området rekvisita och kostymer acoje möbler och kläder som krävs för studenter tillgängliga behovet av praktikplatser och kort, och kunna acklimatisera material därmed ta hänsyn till behoven hos varje projekt.

Eleverna kan mötas och arbeta mellan klasser i loungen, som erbjuder kaffe, drycker och mat, samt soffor, stolar och bord.

Varför Barcelona?

skolan

Barcelona är ett utpräglat kosmopolitisk stad med en historia och nutid av stor kulturell makt, säkerligen en av riktmärket discipliner, fotografi, design, arkitektur och film som europeiska städer.

Badade av Medelhavet, är Barcelona en kreativ kraft som blandar passion och förstånd.

Allt fler multinationella väljer denna stad att installera sina driftcentraler på grund av dess behagligt klimat och livskvalitet. Inom området för bio är inget undantag, så producenter från hela världen kommer till Barcelona är ett av Europas städer mer acoje skytte och nådde rekord under det senaste året många produktioner inklusive spelfilm, reklamfilm, dokumentärer , filmer, etc.

Inte bara livskvaliteten gör Barcelona en ledande stad i antal skottlossning, även påverka anläggningar och filma tillstånd som erbjuds av olika enheter och den magnifika natur som är själva staden.

Definitivt en perfekt stad att bo, men också för att utbyta kreativa erfarenhet med människor runt om i världen, sitt breda utbud av fritid och kultur gör detta till en rastlös stad och perfekt för dynamiska konststuderande.

Vissa utländska produktioner filmade i Barcelona:

 • Vicky Cristina Barcelona
 • Reporter (Michelangelo Antonioni)
 • Bedlam (Cédric Klapisch)
 • Biutiful (Alejandro Gonzalez Inarritu)
 • Allt om min mamma (pedro Almodovar)
 • Parfymen (Tom Tykwer)
 • Bilbao (Bigas Luna)
 • The Machinist (Brad Anderson)
 • Rec (Jaume Balaguero)
 • Manual of Love 2
 • Karta över de Sounds of Tokyo (Isabel Coixet)
Programmen undervisas på:
Spansk

Skolan erbjuder också:

Diplom

Plató de Cinema

Tolkning, inte längre en RPG där de givna omständigheterna acceptera som verkliga. Den text som en författare skriver, som egna ord. Ord som vi känner samhörighet känslom ... [+]

Den tolkningInte längre en RPG där de givna omständigheterna acceptera som verkliga. Den text som en författare skriver, som egna ord. Ord som vi känner samhörighet känslomässigt och vi toning, färg och känsla, för att väcka, roa eller för att spegla betraktaren.

Vår kropp, vår röst och våra känslor; De är våra vapen för att skapa karaktären som bor en situation som regissör föreslås.

Vi kommer att ge det nödvändiga tekniska yrke du möter. Med ett pedagogiskt program som syftar till medvetenhet och en hel del övning och skytte att slå dig att uppnå alla dina gränser. Stängs kameran till en skytte din bästa kompis. Undersöker möjligt i alla dina poster genom sanningen. Och tillkännage genom din kropp och din röst. Hjul och gå vidare i steg med oss.... [-]

Spanien Barcelona
October 2019
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Plató de Cinema

Under Cinema Diploma kommer El Plató de Cinema att vägleda studenten i en process för att lära och upptäcka biograf, både från ett tekniskt och konstnärligt perspektiv. a ... [+]

Ge en 360º turné

Under Cinema Diploma kommer El Plató de Cinema att vägleda studenten i en process för att lära och upptäcka biograf, både från ett tekniskt och konstnärligt perspektiv. allt detta från aktiva yrkesverksamma inom filmindustrin.

I dessa tre kurser är ämnena vanliga för alla studenter, så att våra studenter lämnar den högsta tekniska och berättande nivån som är möjliga och med hög autonomi för att kunna möta olika typer av produktioner och anpassa sig bättre till krav från marknaden.

Utbildningen som erbjuds av skolan är teoretisk och praktisk. Att förstå att en gång det genomförs, kommer studenten att assimilera kunskapen som ses i klassen.... [-]

Spanien Barcelona
October 2019
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
C/Alhambra 12-14.
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Catalonia, 08902 ES
Social Media