The Valley Digital Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vi är en handelshögskola som specialiserat sig på den digitala sektorn. Vår utbildning, klassrum erbjudande i Madrid, Barcelona och Kanarieöarna, kännetecknas av digital specialisering och anpassas till behoven hos varje profil: yrkesverksamma, chefer, nyutexaminerade och företag.

vårt mål

Vi vill påskynda utvecklingen av det digitala nätet av talang och kunskap, och våra studenter är huvudpersonerna. Vi kör den digitala omvandlingen av professionella och företag genom utbildning och anställningsstöd och digital företagande.

vår metodik

Med en praktisk metod, är vår utbildning utnyttjas av ett kloster av digitala kunniga lärare, baserat på kontinuerlig uppdatering och lärande innehåll uppdateras kontinuerligt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se Advanced Diplomas » Se MSc:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Senior Management I Digital Affärsinformation (paddb +)

Campusstudier Deltid 3 månader October 2018 Spanien Barcelona

Syftet med programmet är att förbereda högsta ledningen för företag att förstå och ta itu med de viktigaste aspekterna av den digitala omvandlingen och dess inverkan på olika områden och nivåer i företaget. [+]

Senior Management Program i Digital Business

I Spanien är 88,3% av befolkningen är ansluten till Internet och sex miljoner är permanenta digitala kommunikatörer. Nästan 15 miljoner Internetanvändare har handlat formuläret regelbundet öka sin inköpsvolym, som särskilt ökar med narkotika, spel och utbildningsmaterial.

Två av tre användare i Spanien är multi-enhet och även landet ligger i framkant av Smart TV penetration. Den digitala omvandling har varje dag mer tyngd i resultaten av företag, som måste ändra interna processer för att anpassa sig till den nya konsument, den snabba tekniska utvecklingen och de senaste rättsliga bestämmelser. Allt detta utan att förlora nya och unga konkurrenter börjar krypa in i den traditionella värdekedjan affärer med lägre kostnader och lättare konstruktioner.... [-]


Videoklipp

The Valley DBS: formamos tu futuro digital

Kontakt
Postadress
Barcelona, ES
Besöksadress
The Valley Digital Business School - Barcelona
Oficinas:
Consell de Cent 373 2º 1ª

Barcelona, 08009 ES