The Valley Digital Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vi är en handelshögskola som specialiserat sig på den digitala sektorn. Vår utbildning, klassrum erbjudande i Madrid, Barcelona och Kanarieöarna, kännetecknas av digital specialisering och anpassas till behoven hos varje profil: yrkesverksamma, chefer, nyutexaminerade och företag.

vårt mål

Vi vill påskynda utvecklingen av det digitala nätet av talang och kunskap, och våra studenter är huvudpersonerna. Vi kör den digitala omvandlingen av professionella och företag genom utbildning och anställningsstöd och digital företagande.

vår metodik

Med en praktisk metod, är vår utbildning utnyttjas av ett kloster av digitala kunniga lärare, baserat på kontinuerlig uppdatering och lärande innehåll uppdateras kontinuerligt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se Advanced Diplomas » Se MSc:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

överlägsen Digital Affärsinformation Programmet (PSDB +)

Campusstudier Deltid 3 - 4 månader March 2019 Spanien Barcelona

Få utbildade i Digital Business och förbereda din yrkesprofil till kraven på arbetsmarknaden och den digitala miljön. En komplett och mycket konkreta program som syftar till yrkesverksamma letar efter återvinning eller vill öka dess värde som marknadsförare och digitala affärer, och undervisas av de bästa lärarna, branschexperter aktiv på nätet [+]

Överlägsen program i Digital Business

Vi är nedsänkta i en process för digital omvandling som drabbar både företag och hur de gör affärer, och samhälle. Dessa förändringar har gett upphov till nya affärsmodeller och har visat vägen företag avser kunder motiverade, bland annat genom den stora mängd information som finns tillgänglig om produkter och tjänster modifieras.

Företag i denna omvandlingsprocess, tvingas att ompröva många processer som sträcker sig från hur det betjänar kunder, en kris ansikten, intern och extern kommunikation utförs eller produkter som säljs. Inget företag, är den sektor som likgiltig inför denna revolution.

Och om företagen står inför många förändringar, som inte är mindre ansikte många yrkesverksamma som står inför utmaningen att skaffa sig de kunskaper och verktyg som behövs för att utföra de egna uppgifter i den digitala ekonomin.... [-]


Kontakt
Postadress
Barcelona, ES
Besöksadress
The Valley Digital Business School - Barcelona
Oficinas:
Palau de Mar. Plaça Pau Vila, 1. Planta 1A. 08039 Barcelona.

Barcelona, 08039 ES