Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Think in Spanish är en spanskskola som erbjuder en unik portfölj av kurser för studenter med förkunskaper i spanska som behöver en fördjupningskurs som gör det möjligt för dem att uppnå en hög grad av flyt i spanska och omfattande kunskaper om spansk kultur.

Vad vi erbjuder

Intensiva kurser på 2 till 4 veckor med ett anpassat inlärningsprogram för varje elev som övervakas av en handledare.

Spanska för specifika ändamål: företag, litteratur, historia och kultur.

Intensiva sommarkurser för studenter som planerar att studera på grundnivå eller på forskarnivå i Spanien.

Vår unika säljpunkt

Varje kurs är utformad kring följande grundläggande struktur:

  • Frukost "på spanska", underlättad av en lärare, diskuterar den dagliga politiska och ekonomiska nyheterna i den spanska pressen.
  • Olika morgonklasser enligt det program som utsetts av studenten.
  • Verkliga språkuppdrag på eftermiddagen.
  • Övningar baserade på meningsfulla kommunikativa situationer runt om i staden.
  • Mästarklasser på ämnen av intresse i deras verkliga sammanhang, till exempel, veteologi i en vinkällare, såväl som talar, rundabord och drama och uttalande workshops.
  • Weekend Sportsaktiviteter som skidåkning vid skidorten San Isidro, vandring, besöker biosfärreservatområden och byar.
  • Klostrets rutt
  • Middag och konversation i restauranger som serverar traditionellt eller kreativt kök.

Affärsspanska

Om du är en professionell som behöver lära dig eller förbättra din spanska för att du arbetar i ett spansktalande land eller gör affärer med en, kan Think in Spanish erbjuda dig ett komplett program skräddarsydd för dina behov.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Spansk kultur

Om dina personliga mål och intressen innefattar att förvärva väsentlig och specifik kunskap om aspekter av spansk kultur som konst, litteratur, historia eller bio, erbjuder Think in Spanish allmänna kurser för att hjälpa dig.

114970_exterior-catedral.jpg

Sommarkurser

Om du planerar att studera på grundnivå eller på forskarnivå på ett spanskt universitet, kommer våra sommarkurser att hjälpa dig att förbättra din spanska. Think in Spanish ger intensiva kurser som maximerar dina kommunikationsförmåga.

Och mycket, mycket mer.

Vi lär oss mer när lärandeprocessen är underhållande, överraskande, stimulerande och motiverande.

Vi lär oss ett annat språk bättre när lärandeprocessen innebär en unik upplevelse.

När du begär en offert utan förpliktelse ber vi dig ange dina skäl för att lära dig spanska och dina intressen, och vi kommer att ordna en videokonferensintervju för att ge ytterligare information och svara på eventuella frågor. Vi kommer vara glada att prata med dig.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:


Think in Spanish

Två veckors spanska kraschkurser 2019-2020. Spanska språk och kultur. Vissa sessioner kommer att äga rum i staden. De övervakas av en lärare och de är utformade som läran ... [+]

Två veckors spanska kraschkurser 2019-2020Från september 2019.Startnivå: A1 (grundläggande användare).Storleksgrupp: 6-10 elever.Varaktighet: 2 veckorBörjar den första arbetande måndag varje månad.

60 sessioner (55 min. Per lektion)

52 lektioner: spanska språk och kultur. Vissa sessioner kommer att äga rum i staden. De övervakas av en lärare och de är utformade som lärande i verkliga situationer.8 lektioner: Spanska uttal och accent koordinerat av en skådespelare och dramalärare.

Utbildningsmaterial ingår.

Enligt studentens mål kan några av 52 lektioner ägnas åt spanska för specifika ändamål: BUSINESS spanska.

Leóns centrum: Palacio de los Guzmanes och Gaudis Casa Botines ... [-]

Spanien León
Öppen antagning
Engelska,Spansk
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Think in Spanish

Intensiv allmän spanska. Spanska språk och kultur. Spanska uttal och accent. Vissa sessioner kommer att äga rum i staden. De övervakas av en lärare och de är utformade so ... [+]

Intensiv allmän spanskaFrån september 2019Varaktighet: Från 1 månad till 6 månader.Startnivå: A1 (grundläggande användare).Startdatum: Varje första måndag i månaden.Storleksgrupp: 6-10 elever.

20 sessioner per vecka (55 min. Per lektion).

Spanska språk och kultur.Spanska uttal och accent.

Vissa sessioner kommer att äga rum i staden. De övervakas av en lärare och de är utformade som lärande i verkliga situationer.

Utbildningsmaterial ingår.

Kulturella aktiviteterFöreläsningar, konferenser etc.Konserter, utställningar, pjäser, etc.Museer: MUSAC (Museum of Contemporary Art), romanska museet San Isidoro, katedralen, Fundación Sierra Pambley, etc.Tur till Riaño, Las Médulas, Astorga eller andra naturskönhetsplatser i provinsen León.... [-]
Spanien León
Öppen antagning
Engelska,Spansk
Heltid
1 - 6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Think in Spanish

Spanska interna kurser för företag. Specifika kurser som levereras på plats i företagslokaler och är avsedda för företagets anställda som behöver lära sig spanska eller f ... [+]

Spanska interna kurser för företag

Think in Spanish design skräddarsydda kurser i samarbete med varje klients personalresurser. Som ett resultat sträcker sig våra program utöver allmän och spansk för att även omfatta andra aspekter som syftar till att säkerställa att anställda får en flytande och effektiv behärskning av spanska i förhållande till varje företags huvudområden av intresse, ansvar och företagskultur.

Våra skräddarsydda kurser lägger också särskild tonvikt på vikten av interkulturell kompetens, vilket är en avgörande färdighet för professionell och företags framgång i en globaliserad affärsmiljö.

När det gäller våra undervisningsmetoder erbjuder våra kurser möjlighet att öva spanska i verkliga kommunikativa situationer. Varje program inkluderar naturligtvis klassrummet som ägnas åt att göra de fyra kommunikationsförmågorna perfekta (prata, lyssna, läsa och skriva) med hjälp av presentationer, korrespondens, protokoll, rapporter, anbud och sociala medier, etc., och särskilt uppmärksamma grammatik, ordförråd, uttal och intonation och allmän och företagskultur. Men förutom detta inkluderar vi klasser i yrkesmässiga situationer i verkligheten genom att följa och mentorera proffs i deras olika vardagliga situationer och uppgifter, vilket gör att vi kan övervaka framsteg, optimera lärandet och maximera möjligheterna som nedsänkning erbjuder.... [-]

Spanien León
Öppen antagning
Engelska,Spansk
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castile and León, Spanien