Läs den officiella beskrivningen

Uppfinna universitetet

Vi tror att högre utbildning inte bara kan vara en process som avslutas med en officiell examen. Högre utbildning måste bidra till utvecklingen av individer, företag, institutioner och samhället i stort. Utbildning måste lämnas i de kunskaper och färdigheter som gör det möjligt värde skall bidra till samhället. Vi har återuppfinna universitetet sedan 1995, då UOC skapades som världens första online universitet.

Mission

UOC är en innovativ universitetet som har sina rötter i Katalonien och öppen mot omvärlden. Det ger människor livslångt lärande för att hjälpa dem och samhälle förväg, medan utföra forskning om kunskapssamhället. Dess pedagogiska modellen bygger på personalisering och tillhörande elever som använder e-learning.

Vision

UOC vill vara ett universitet som, genom att vara ansluten till nätverket av världens universitet, driver skapandet av en global kunskaps utrymme och banbrytande forskning inom kunskapssamhället. UOC har en innovativ pedagogisk modell som fokuserar på eleven. Universitetet erbjuder dem en hög kvalitet och personlig utbildning som hjälper dem att bli mer konkurrenskraftiga och bidrar till framsteg i samhället.

Värden

De fem värden som styr UOC verksamhet är:

Engagemang för studenter, akademiker och samhället; servicekvalitet, och ständig innovation inom organisationen.
Respekt för människor, idéer, kulturer och världen.
Insyn i information, data och processer.
Professionalism, att ge de människor som ingår i organisationen, att erkänna våra framgångar och lära av våra misstag.
Hållbarhet, såväl ekonomiska, sociala eller miljömässiga, av de åtgärder som vidtagits av organisationen.
Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk