Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Spanska som ett främmande språk, vårt varumärke

Spanska som ett främmande språk (E / LE) är en av huvuddragen i Universidad Antonio de Nebrija. Med deltagande av både Centro de Estudios Hispánicos och Institutionen för tillämpad språk spänner spanska språket vid Nebrija tre områden: undervisning, utbildning och forskning.

Vårt engagemang för kvalitet har gjort oss till ett av de mest prestigefyllda språklärande och E / LE-lärarutbildningscentra i Spanien och utomlands.

Samma satsning på kvalitet har lett Nebrija att etablera samarbetsavtal med högt prestigefyllda privata och offentliga institutioner både på nationell och internationell nivå.

Centro de Estudios Hispánicos är associerad med CERCLES (European Confederation of Language Centers in Higher Education) och ACLES (Asociación de Centros de Lenguas och La Enseñanza Superior).

När Centro de Estudios Hispánicos öppnade för första gången för 30 år sedan studerades spanska främst av specialister och entusiaster av språket och spanska kulturen. Idag är spanska ett av världens mest talade språk.

Som en följd av detta är vår studerandes nuvarande profil mycket mer varierad förutom språk- och humanistiska studenter. Du hittar även i våra klassrum studenter från hela världen som studerar affärer, journalistik, statsvetenskap, medicin och teknik.

Denna mångfald i nationaliteter och studieområden har breddat horisonterna i Centro de Estudios Hispánicos och berikat det dagliga livet på vårt universitet.

Tack vare dessa många kontaktpunkter har vi kunnat utveckla ett av de viktigaste målen för våra program: att hjälpa studenter att bli interkulturellt kompetenta. Detta är en av de mest krävda färdigheter och attribut i vårt globaliserade samhälle.

Varför studera i Nebrija?

Mycket mer än att studera utomlands.

Vid Nebrija är vi övertygade om att en studie utomlands i Spanien är mycket mer än en resa eller en språkkurs. Din tid på Nebrija kan och kommer att bli en grundläggande del av din utveckling som en framtida professionell. Våra program säkerställer att didaktisk undervisning och praktisk erfarenhet går hand i hand så att våra studenter kan få en fullständig förståelse för kursmaterialet och världen som helhet .

Låt oss förklara hur:

  1. Detta främsta läge i centrala Madrid gör att vi kan utöka vår undervisning utanför klassrummet.
  2. Internationella studenter från mer än 30 länder delar Madrid-Princesa Campus med spanska studenter. Detta skapar en miljö där studenter enkelt kan interagera och bygga nya relationer.
  3. Strukturen och organisationen av våra studier är nyskapande och flexibel. Dessa program är utformade för att anpassa sig till varje elevs behov, oavsett om du är intresserad av att ta lektioner på spanska, eller om du vill inkludera kurser som lärs på engelska i ditt schema också.
  4. Nebrija ger eleverna individualiserad uppmärksamhet - du är vår prioritet.
  5. Vi har ett team av högkvalificerade och erfarna professorer. Ditt lärande är deras prioritet. De använder en praktisk metod att undervisa och orientera upplevelsen för varje elev genom hela inlärningsprocessen.
  6. Vår interaktiva metodik garanterar en effektiv, underhållande, lärande upplevelse. Denna metod gör oss till en del av det internationella språket i spanska världen som ett främmande språk.
  7. Viljestyrka ensam räcker inte för att snabbt och effektivt kunna integrera sig i en ny kultur. Vi erbjuder interkulturell utbildning genom olika seminarier, workshops och individuella sessioner för att underlätta anpassningsprocessen och hjälpa dig att njuta av din utlandsupplevelse till fullare. Denna utbildning kommer också att bidra till att utveckla din interkulturella kompetens också - en högt krävd egenskap i dagens värld.
  8. Våra varierade erbjudanden på fältturer och kulturella upplevelser öppnar dina ögon för en annan kultur, så att du kan integrera dig själv i livet på Nebrija och ge dig många möjligheter att göra vänner.
  9. Madrid, en av de viktigaste städerna i Europa, är också en stad fylld på gränsen med kulturella och sociala erbjudanden.
  10. Vår personal i Student Services Department gör din vistelse så smidig som möjligt. De kommer att ge dig tillgång till internet, biblioteksinformation, bostäder etc.

Platser

madrid

Address
Calle Santa Cruz de Marcenado, 27-31
28015 madrid, Madrid-regionen, Spanien