Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

AlicanteLogos

Universidad de ALICANTE / CENTRO SUPERIOR DE IDIOMAS

Alicante-universitetet / Språkcentrum

Spanska Kurser och innehåll kurser sedan 1995, i en av Spaniens mest moderna och innovativa universitet, med cirka 30.000 elever i en vacker campus vid Medelhavet.

University of Alicante Språkcentret (Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante) har varit en av Spaniens mest populära destinationer att studera spanska sedan 1995. Språkcentret är en del av ett universitet med 30.000 studenter som studerar en av 32 universitetsexamina erbjuds av fakulteterna och universitetsskolor. Campus Anläggningen omfattar, med trädgårdar, skogsområden och en konstgjord sjö, bara 4 km från centrum. University of Alicante erbjuder en enastående miljö där för att studera spanska, med faciliteter inklusive ett museum, konstgalleri, inomhus och utomhus idrottsplats, restauranger och banker, vilket gör det till en av de vackraste och komplett campus i Europa.

Escuela102

Njuta och lära av Medelhavet.

Alicante är en livlig stad vid Medelhavskusten i Spanien, med utmärkta nationella och internationella reseförbindelser, och ligger i hjärtat av Costa Blanca, en av de mest hyllade turistområden i Spanien. Staden, provinsen och universitetet erbjuder ett utbud av kulturella, akademiska och sportaktiviteter, (inklusive vattensporter) som gör det till ett mycket populärt resmål för studenter som är spanska som främmande språk.

Vår Språkcentrum

Bortsett från de olika spanska program (Intensiv Program, Termin Kurser, interkulturell kommunikation Program, spanska + direkt inskrivning i kandidatexamen kurser, etc.) Vi erbjuder engelska, franska, italienska tyska och arabiska språkkurser, utvecklar vi europeiska forskningsprojekt, och erbjuder en mängd olika tjänster som är nödvändiga för internationalisering av universitetet: Translation service, Bostäder, Visa rådgivning, akademisk rådgivning och administration av "besöker" / direkt inskrivning studenter vid universitetet i Alicante ...

Escuela101

Mer än bara klasser

Våra klasser är handlingsorienterad, tydligt fokus på att göra lärandet en rolig och berikande upplevelse som du kommer att dela med studenter från hela världen. Men vi vill också att lära utanför klassen: att göra det bästa av din vistelse, erbjuder vi även ett brett utbud av kultur, sport och fritidsaktiviteter för att möta spanska och andra internationella studenter och njuta fullt ut livsförändrande upplevelse studie utomlands. Vattensporter är klart vår mest populära aktivitet, men matlagningskurser, resor, utflykter, utbyten språk, vinprovningar, kulturella besök, deltagande i lokala fester och traditioner, de alla leder till att leva det spanska livet på sitt bästa och har en verklig verklig nedsänkning erfarenhet.

Escuela103

Platser

Alicante

Address
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

03690 Alicante, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium