University of Almería

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Officiellt uttalande

Oavsett den nuvarande pandemiska situationen fortsätter teamet STUDY ABROAD att fira en framgångsrik sommarprogramutgåva i juli 2020.

Vi vill också informera eleverna om att situationen i Almería är under kontroll och att Almerias region är en med färre antal smittade med COVID-19.

Ett hav av kunskap

University of Almería (UAL) grundades 1993 och är ett offentligt forskningsuniversitet som är känt för sin FoU inom områdena solenergi, jordbruk och vattenhantering. Rankat i topp 40 nationellt och topp 1000 över hela världen har det blivit en attraktiv destination för internationella studenter, som nu utgör 12% av studentpopulationen. Bortsett från sin akademiska spetskompetens, är en av de mest attraktiva funktionerna dess läge, eftersom det är det enda spanska campuset som vetter mot Medelhavet.

132135_BANCOUAL.png

¿Varför välja UAL?

Det är han bara universitetet i Europa intill Medelhavet.

Det finns många skäl att välja UAL. Dess anläggningar och utrustning är utan tvekan den mest moderna och innovativa i Europa. Våra högt kvalificerade lärare tycker om den mest avancerade tekniken för att undervisa i sina ämnen. Programmen är noggrant utformade för att uppnå omfattande utbildning av högsta kvalitet baserat på deltagarnas krav och dagens samhälle.

I spetsen för kunskap

Huvudsakliga kunskapsområden:

• Teknik (jordbruk, industri, mekanisk, elektrisk, kemisk, dator)

• Vetenskap (miljö, kemi, förnybara energier)

• Samhällsvetenskaper (företagsekonomi, ekonomi, ekonomi, redovisning, internationell marknadsföring, turism, lag, offentlig förvaltning)

• Hälsovetenskap (omvårdnad, sjukgymnastik, psykologi)

• Humaniora och utbildning (historia, moderna språk, latinamerikansk filologi, engelska studier, grund- och gymnasieutbildning, specialundervisning)

University of Almería är det tredje universitetet i Andalusien inom vetenskaplig produktion med mer än 300 forskningsavtal tecknade med företag, cirka 20 patent, mer än 900 publicerade verk och utgåvan av mer än 6 vetenskapliga tidskrifter

132136_10990803_765211853571797_3947666054271627669_n.png

Sommarkurser STUDY ABROAD of UAL är kurser designade av de mest prestigefyllda experterna inom de mest avancerade områdena på vårt universitet, undervisade av professorer med erkänd erfarenhet.

Program äger rum under juli månad varje år. De inkluderar boende och måltider, lokal transportkupong, sjukförsäkring, bland andra tjänster.

Universitetet i Almeria förstår vikten av att lära sig går utöver klassrumsväggarna. För att fullt ut förstå europeisk historia och spansk passion kommer de att erbjuda en mängd kulturella aktiviteter som är utformade för att hjälpa till att utöka studenternas kunskaper. Det finns programmerade besök som en City Tour, Trip to Cabo de Gata Natural Park och Granada och Alhambra.

Programmen kan pågå från 22,5 timmar (1 vecka) till 80 timmar (4 veckor) och kan erkännas för upp till 10,6 högskolepoäng på hemuniversitetet. Det finns kurser som endast undervisas på engelska eller endast på spanska eller som kan hållas på engelska och / eller spanska, beroende på vilket språk eleverna har valt.

132137_ACTIVIDADESSABROAD.png

Tjänster som ingår i programmen

• Studieavgift, officiellt certifikat och utskrift av poster.

• Boende i dubbelrum med eget badrum i Halls of Residence (byggd 2016), med privat badrum, luftkonditionering, TV, handdukar, garderob och skrivbord och städning av rummet.

• Helpension (måndag-fredag: frukost, lunch och middag; lördag: frukost; söndag: middag).

• Gratis WI-FI-anslutning på Campus och Halls of Residence.

• Full tillgång till gemensamma bostäder och studierum i Halls of Residence.

• Besök till ämnesrelaterade företag och experimentcentra

• Utbildning på plats och labb

• Fri tillgång till universitetsanläggningar: bibliotek, studierum, datorcenter etc.

• Fri tillgång till en omfattande sportpaviljong på campus, inklusive gym, inomhuspool och fullt utrustat spa.

• Lokalt busskort (i en månad) som ska användas i alla stadsbusslinjer

• Kulturella och sociala aktiviteter

• Resor till höjdpunkterna i staden och provinsen Almeria och omgivningen.

• Hälso-, rese- och ansvarsförsäkring.

Grupper på 15+ studenter kan inkludera (kostnadsfritt) en åtföljande lektor från hemuniversitetet, med samma boende och halvpension som studenterna.

132138_CIVITAS.pngCivitas Halls of Residence

Platser

Almería

Address
Universidad de Almería
Vicerrectorado de
Internacionalización
Edificio PITA
Planta 2, Despacho 2.34 Ctra.
Sacramento s/n
La Cañada de San Urbano
04120 Almería

Almería, andalusien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium