World Aviation Helicopters Flight Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Erbjuder ett komplett utbud av professionella helikoptertjänster från passageraröverföring och slingbelastning till flygfotografering och fotografering. Vår helikopterflygakademi är inriktad på att tillhandahålla högkvalitativa helikopterpilot- och droneoperatorkurser genom våra utbildningscenter i Madrid - Cuatro Vientos och Malaga - Costa del Sol.

Vid World Aviation Helicopter Flight Academy förstår vi att alla våra framtida piloter är individer med olika bakgrund och därför kommer flyginstruktionerna och teorieklasserna att anpassas till en takt som passar bäst för varje elev. Extra undervisning är tillgänglig och våra instruktörer och personal hjälper gärna till med frågor och förfrågningar när som helst.

Högkvalitativ helikopterflygning kombinerad med omfattande teoretisk instruktion och kompromisslös säkerhet under flygning är de principer som definierar World Aviation Helicopter Flight Academy ATO .

Letar du efter helikoptertjänster men hittade flygskolan istället?

Med World Aviation Helicopters har vi täckt dig från överföringar och flygresor till flygfotografering och fotografering.

Skolan

Helikopterflyg Academy World ATO är certifierad av den spanska luftfartssäkerhetsmyndigheten (AESA) med registrering E-ATO-272. Vi är det enda helikopterpilotcentret på fastlandet som erbjuder kurser på engelska. Med vår egen helikopterflotta för träningsändamål är det enkelt att programmera dina praktiska träningssessioner och anpassas till studenten och tillgänglig tid. Teoretisk undervisning ges enligt ett schemalagd studieprogram med ett distansutbildningsalternativ tillgängligt för en del av kursen.

Vid flygflyghögskolan i World Aviation är våra studentpiloter främst våra kunder och kommer alltid att vara prioriterade. Vi strävar efter att anpassa studieplanerna och flygträningen för att ge de mest kostnadseffektiva resultaten i branschen.

Helikoptrar med världsflygning syftar till att ge den mest kompletta träningen för helikoptrar, oavsett om du kommer att flyga till nöje eller som en port till en elit karriärväg.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Kurs: Advanced Drone Operator

Online Campusstudier Online och Campus-kombinerat Heltid 70 öppettider Öppen antagning Spanien Málaga Madrid + 3 fler

Denna Drone Operator kurs är utformad för dem utan tidigare flygupplevelse för att få nödvändig kompetens och kunskap för ett Advanced Drone Operator Certificate. [+]

Allmän

Denna Drone Operator kurs är utformad för dem utan tidigare flygupplevelse för att få nödvändig kompetens och kunskap för ett Advanced Drone Operator Certificate.

Detta är ett officiellt EASA-certifikat som gör det möjligt för innehavaren att fungera som operatör av RPAS (fjärrstyrda flygplan) upp till en vikt av 25 kg för kommersiell, yrkesmässig, sportig eller fritidsändamål inom spanska nationella territoriet eller inom EU. Kursen gör det möjligt för studenten att få avancerad kunskap och färdigheter för att kunna använda komplexa droner även de som kan flyga ur synfältet. Denna kurs har allt för att förbereda studenten för en professionell karriär inom det växande området för drone och RPA-tjänster.... [-]


Kurs: Kommersiell helikopterpilotlicens (CPLH Instrument Rating)

Campusstudier Heltid 281 - 497 öppettider Öppen antagning Spanien Málaga Madrid + 1 fler

Kursen är utformad för att studenten ska få den kompetens och erfarenhet som krävs för att fungera som en kommersiell helikopterpilot som driver multimotoriska helikoptrar under VFR- och IFR-förhållanden. [+]

Kursen är utformad för att studenten ska få den kompetens och erfarenhet som krävs för att fungera som en kommersiell helikopterpilot som driver multimotoriska helikoptrar under VFR- och IFR-förhållanden.

Efter avslutad kurs får du en EASA CPL-H kommersiell helikopterpilots licens som ger dig rätt att flyga en helikopter som betald professionell. Detta gör det möjligt för innehavaren att arbeta som pilot i uppgifter som passagerartransporter, säkerhetsserviceflygningar inklusive kustvakt, sökning och räddning, övervakning, brandbekämpning, slingoperationer samt flygfotografering och fotografering för att bara nämna några.

Det integrerade programmet tar studenten utan föregående kunskaper eller upplever hela vägen till den kompetens som krävs för att uppnå CPL-H.... [-]


Kurs: Privata Pilotlicens (PPLH)

Campusstudier Online och Campus-kombinerat Deltid 157 öppettider Öppen antagning Spanien Málaga Madrid + 2 fler

Syftet med vår PPL (H) kurs är att träna studenten att flyga säkert och effektivt under Visual Flight Rules, antingen för fritidsändamål eller som en del av kommersiell pilotutbildning. Kursen innehåller allt som en ny pilot behöver bli en privat helikopterpilot. [+]

Syftet med vår PPL (H) kurs är att träna studenten att flyga säkert och effektivt under Visual Flight Rules, antingen för fritidsändamål eller som en del av kommersiell pilotutbildning. Kursen innehåller allt som en ny pilot behöver bli en privat helikopterpilot.

PPL-H-programmet består av 112 timmars teoriinstruktion och följande flygträning:

45:00 timmar flygträning i R22.

Grundskola: På flygskolan eller självständig studie. On-line instruktioner finns tillgängliga.

[-]

Kontakt

Adress, rad 1 Carretera del Aeroclub s/n Terminal General, FBO Oficina 13 29004
29004 Málaga, Andalusia, Spanien

Adress, rad 1 Aeropuerto de Madrid - Cuatro Vientos. Carretera Barrio de la Fortuna, s/n,
28054 Madrid, Community of Madrid, Spanien