Läs den officiella beskrivningen

Erbjuder ett komplett utbud av professionella helikoptertjänster från passageraröverföring och slingbelastning till flygfotografering och fotografering. Vår helikopterflygakademi är inriktad på att tillhandahålla högkvalitativa helikopterpilot- och droneoperatorkurser genom våra utbildningscenter i Madrid - Cuatro Vientos och Malaga - Costa del Sol.

Vid World Aviation Helicopter Flight Academy förstår vi att alla våra framtida piloter är individer med olika bakgrund och därför kommer flyginstruktionerna och teorieklasserna att anpassas till en takt som passar bäst för varje elev. Extra undervisning är tillgänglig och våra instruktörer och personal hjälper gärna till med frågor och förfrågningar när som helst.

Högkvalitativ helikopterflygning kombinerad med omfattande teoretisk instruktion och kompromisslös säkerhet under flygning är de principer som definierar World Aviation Helicopter Flight Academy ATO .

Letar du efter helikoptertjänster men hittade flygskolan istället?

Med World Aviation Helicopters har vi täckt dig från överföringar och flygresor till flygfotografering och fotografering.

Skolan

Helikopterflyg Academy World ATO är certifierad av den spanska luftfartssäkerhetsmyndigheten (AESA) med registrering E-ATO-272. Vi är det enda helikopterpilotcentret på fastlandet som erbjuder kurser på engelska. Med vår egen helikopterflotta för träningsändamål är det enkelt att programmera dina praktiska träningssessioner och anpassas till studenten och tillgänglig tid. Teoretisk undervisning ges enligt ett schemalagd studieprogram med ett distansutbildningsalternativ tillgängligt för en del av kursen.

Vid flygflyghögskolan i World Aviation är våra studentpiloter främst våra kunder och kommer alltid att vara prioriterade. Vi strävar efter att anpassa studieplanerna och flygträningen för att ge de mest kostnadseffektiva resultaten i branschen.

Helikoptrar med världsflygning syftar till att ge den mest kompletta träningen för helikoptrar, oavsett om du kommer att flyga till nöje eller som en port till en elit karriärväg.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:

Kurser

World Aviation Helicopters Flight Academy

Denna Drone Operator kurs är utformad för dem utan tidigare flygupplevelse för att få nödvändig kompetens och kunskap för ett Advanced Drone Operator Certificate. ... [+]

Allmän

Denna Drone Operator kurs är utformad för dem utan tidigare flygupplevelse för att få nödvändig kompetens och kunskap för ett Advanced Drone Operator Certificate.

Detta är ett officiellt EASA-certifikat som gör det möjligt för innehavaren att fungera som operatör av RPAS (fjärrstyrda flygplan) upp till en vikt av 25 kg för kommersiell, yrkesmässig, sportig eller fritidsändamål inom spanska nationella territoriet eller inom EU. Kursen gör det möjligt för studenten att få avancerad kunskap och färdigheter för att kunna använda komplexa droner även de som kan flyga ur synfältet. Denna kurs har allt för att förbereda studenten för en professionell karriär inom det växande området för drone och RPA-tjänster.... [-]

Spanien Málaga Madrid
Öppen antagning
Heltid
70 öppettider
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
World Aviation Helicopters Flight Academy

Kursen är utformad för att studenten ska få nödvändiga färdigheter och erfarenhet att arbeta som en kommersiell helikopterpilot som driver enskilda motorhelikoptrar under ... [+]

Kursen är utformad för att studenten ska få de nödvändiga färdigheter och erfarenhet att arbeta som en kommersiell helikopterpilot som driver enskilda helikoptrar under VFR-förhållanden.

Efter avslutad kurs får du en EASA CPL (H) kommersiell helikopterpilots licens som ger dig rätt att flyga en helikopter som betald professionell. Detta gör det möjligt för innehavaren att arbeta som pilot i uppgifter som passagerartransporter, säkerhetsserviceflygningar inklusive kustvakt, sökning och räddning, övervakning, brandbekämpning, slingoperationer samt flygfotografering och fotografering för att bara nämna några.

Det integrerade programmet tar studenten utan föregående kunskaper eller upplever hela vägen till den kompetens som krävs för att uppnå CPL (H).... [-]

Spanien Málaga Madrid
Öppen antagning
Heltid
281 - 497 öppettider
Campusstudier
Läs mer på svenska
World Aviation Helicopters Flight Academy

Syftet med vår PPL (H) kurs är att träna studenten att flyga säkert och effektivt under Visual Flight Rules, antingen för fritidsändamål eller som en del av kommersiell p ... [+]

Syftet med vår PPL-kurs (PPL) är att träna studenten för att flyga säkert och effektivt under Visual Flight Rules, antingen för fritidsändamål eller som en del av kommersiell pilotutbildning. Kursen innehåller allt som en ny pilot behöver bli en privat helikopterpilot.

PPL (H) -programmet består av 112 timmar teoriinstruktion och följande flygutbildning:

45:00 timmar flygträning i R22 eller CABRI G2

Grundskola: På flygskolan eller självständig studie. On-line instruktioner finns tillgängliga.

[-]
Spanien Málaga Madrid
Öppen antagning
Deltid
157 öppettider
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Address
Carretera del Aeroclub s/n Terminal General, FBO Oficina 13 29004
29004 Málaga, Andalusia, Spanien
Address
Aeropuerto de Madrid - Cuatro Vientos. Carretera Barrio de la Fortuna, s/n,
28054 Madrid, Community of Madrid, Spanien