Läs den officiella beskrivningen

ZubiGune Fundazioa är en ideell organisation grundad 2011 av CIFP Usurbil LHII yrkesutbildningskollegiet, lokala företag och teknikcentra i Baskien, som har för avsikt att öka samarbetet mellan deltagare som deltar i teknisk och social utveckling.

ZubiGune ligger i Usurbil-San Sebastian, bara 10 min. med bil från San Sebastian, huvudstaden Gipuzkoa-regionen, Baskien, norra Spanien.

Särskilt är ZubiGune referenscenter för förnybara energier och energieffektivitet i Baskien.

98120_98105_trabajandoplacas.JPG

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

ZubiGune Fundazioa

De två veckors sommarprogrammet (40 timmar) erbjuder dig tvärvetenskaplig kunskap inom områdena energieffektivitet och förnybar energi. ... [+]

Varför delta i den förnybara energikursen i Spanien?

ZubiGune Foundation är en del av Usurbils yrkesutbildningsskola, referenscenter i sin region för förnybar energi och energieffektivitet (Spanien).

ZubiGune Foundation deltar i olika nationella och internationella projekt relaterade till förnybar energi och utvecklar och genomför också tekniska och innovationsprojekt för lokala små och medelstora företag.

I 2018 har ZubiGune blivit utmärkad i "Awards of Excellence" i Australien, av World Federation of Colleges and Polytechnics (WFCP), ett internationellt nätverk av högskolor och föreningar av högskolor för förnybar energi.

Programschema

De två veckors sommarprogrammet (40 timmar) erbjuder dig tvärvetenskaplig kunskap inom områdena energieffektivitet och förnybar energi:... [-]

Spanien Usurbil
Juli 2019
Engelska,Spansk
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Presentation of Our Center