​Bradford Dance Centre

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Bradford danscentrum

Bradford Dance Centre är beläget i hjärtat av Bradford centrum. Det grundades 2015 för att ge en professionell, tillägnad dans utrymme och kreativ nav för folket i Bradford och de omgivande områdena. Vår plats och dansstudior öppnas för allmänheten i augusti år 2015.

De primära målen för Bradford danscentrum är att avancera, uppmuntra, främja och underlätta lärande, utbildning och personlig utveckling i dans. Vi åtar oss att skapa möjligheter i dans för alla medlemmar i samhället, oavsett ålder, bakgrund, erfarenhet eller förmåga. Bradford Dance Centre erbjuder ett utbud av kurser och professionella utvecklingsmöjligheter för danselever, professionella danskonstnärer och medlemmar av det lokala samhället.

Bradford danscentrum är en icke-vinstdrivande sociala företag och en registrerad UK utbildningsleverantör av några av Storbritanniens mest respekterade upphandlande organ.

Bradford Dance Centre ligger nära till alla stadens bekvämligheter och bara en kort promenad från tåg- och busstationer i Bradford.

Faciliteter

Bradford danscentrum har 4.500 kvadratfot dedikerad dans utrymme, med tre professionella dansstudior, omklädningsrum, pentry, kontor och mötesrum utrymme och en stor, öppen kommunala receptionen, perfekt för informella sammankomster och nätverk.

Våra dansstudior kommer att finnas tillgängliga att hyra på timbasis september år 2015.

Platser

Bradford

Bradford

Address
114 Sunbridge Rd
BD1 2NE Bradford, england, Storbritannien