1 Training

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

ÖVERSIKT

Vi tror att online-lärande ska vara modernt och innovativt, varför vi skapade 1Training. Genom att erbjuda kurser på ett brett utbud av ämnen kan vi hjälpa dig att hitta drömmarnas karriär och hjälpa dig varje steg i vägen. Skäreggundervisningsteknik, ett brett spektrum av ämnen och den personliga touchen är vårt recept på läckert enkelt lärande. Om du inte tror på oss, fråga bara de 10 000 personer som vi redan har hjälpt till att förverkliga sin fulla potential.

VILKA ÄR VI?

Vi uppmuntrar dig att jaga dina personliga och professionella mål, oavsett var du är eller vad ditt schema är. Vi gör det möjligt för människor överallt att lära sig, genom att ge branschrelaterad högre utbildning till en mångsidig studentpopulation genom innovativ teknik och erfarenhet av lärare.

VARFÖR ONLINE?

Det finns oändliga fördelar med online-lärande. Du kan ta klassrummet med dig och kommer inte att belastas av tidtabeller eller resekostnader. I ett klassrum kanske du måste kämpa för lärarens uppmärksamhet, men med 1Training är du stjärnaleven och kommer att skickas med högkvalitativt läromedel för att sänka dina tänder i.

HUR FUNGERAR DET?

Framgångsrika 1Training studenter kommer att få relevant certifiering, av vilka många erkänns av professionella institutioner. Bedömning och betyg görs enkelt, snabbt och krångelfritt, så du behöver inte oroa dig för det. Beroende på kursen kan du också bedömas i en verklig arbetsmiljö.

VÄRDE FÖR PENGAR

I en värld där utbildning kan kosta jorden, vill vi göra en bra utbildning överkomlig och lätt, så vi erbjuder kurser till rimliga priser. Vi kör ofta kampanjer och erbjudanden så att du kanske kan göra extra sparning med 1Training! Våra kurser är för människor med alla förmågor och bakgrunder, så ingen är utelämnad.

När kan jag lära mig?

Eftersom vi vill att din inlärning ska vara problemfri, kommer vi inte att pressa dig för att hålla fast vid en viss tidtabell eller arbeta med vårt schema. Du kan gå igenom kursmaterialet i din egen takt och slutföra uppdrag och tentor när du vill. Det är skönheten i vår online-plattform, du kan lära dig i ditt eget hem, i din egen hastighet.

SKA jag få stöd?

Oavsett om du är i ett klassrum eller inte, behöver vi alla stöd när vi lär dig nya färdigheter. Medan våra studenter går igenom modulerna självständigt, har de alltid stöd av en av våra underbara lärare. Vi arbetar i samarbete med handledare som är begåvade, erfarna och mycket passionerade om vad de gör.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Certifikater - AcademicCourses » Se Diplom - Lawstudies » Se Certifikater - OnlineStudies » Se Associate Degrees » Se Diplomas » Se Diplom - HealthcareStudies » Se Certificates »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Cisco CCNA & Cisco CCNP Course Bundle

Online Heltid Deltid 30 öppettider August 2018 Storbritannien London + 1 fler

[+]

Dessa intensiva online kurser är öppna för alla med intresse för ämnet och ger dig tillgång till världsklass lärande leds av 1 utbildning.

Vilka är kraven? Du måste vara 16 år eller äldre Du borde ha en grundläggande förståelse för engelska, matematik och IKT Du behöver en dator eller surfplatta med internetanslutning (eller åtkomst till en) Varaktighet: 120 minuter (45-65 frågor) Typ av frågor: Multiple Choice (enkelt och flera svar). Passeringsresultat: Varierar. Examensnummer: CCNP 300-115 SWITCH Associerade certifieringar: CCNP Routing och Switching CCDP Varaktighet: 120 minuter (30-40 frågor) Typ av frågor: Multiple Choice (enkelt och flera svar). Passeringsresultat: Varierar. [-]

Microsoft Word 2016 - Avancerad Nivå

Online Heltid Deltid 25 öppettider August 2018 Storbritannien London + 1 fler

Microsoft Word är ett viktigt program för skolarbete, universitetsprojekt, arbete eller personligt liv. Om du behöver komma i kontakt med Microsoft Word är kursen ett måste. [+]

Kursbeskrivning

Microsoft Word är ett viktigt program för skolarbete, universitetsprojekt, arbete eller personligt liv. Om du behöver komma i kontakt med Microsoft Word är kursen ett måste.

Att ha kvalifikationer på ditt CV visar framtida arbetsgivare att du kan använda programmet till en avancerad nivå och ger dig en fördel framför din tävling. Oavsett om du letar efter ett nytt jobb, eller behöver använda Word för universitetsarbete, är det alltid en fördel att ha certifikat som den här på ditt CV.

Kursen är en omfattande introduktion till Microsoft Word och kommer även att omfatta mer avancerade funktioner i programmet, så efter framgångsrik slutförande kommer du att bli en expert användare av Word.... [-]