Läs den officiella beskrivningen

Varför välja Able Manchester:

Skapa en Bespoke Engelska kurs!

ABLE Manchester erbjuder en unik metod för engelska språkutvecklingen genom att erbjuda varje elev möjlighet att skapa en skräddarsydd kurs som ger dem möjlighet att uppfylla sina lärandemål vare sig de är professionella, personliga eller akademisk.

Lägg till mig på Skype för att diskutera från och med idag: skype: alicja_golub

-Affordable Kurser-

ABLE Manchester har åtagit sig att ge de studerande inte bara utmärkt språkkurser, men även valuta för pengarna och det är därför vi har en tydlig prissättning och mycket överkomliga priser från £ 5 en timme. Varje student har möjlighet att skapa en skräddarsydd kurs som ger dem möjlighet att uppfylla sina lärandemål.

-Experienced, Professional Tutors-

ABLE Manchester har åtagit sig att ge de studerande inte bara utmärkt språkkurser, men även valuta för pengarna och det är därför vi har en tydlig prissättning och mycket överkomliga priser från £ 5 en timme.

Student Vittnesmål:

"Tillvägagångssättet vid KUNNA Manchester är fantastiskt - på kort tid jag var på skolan kunde jag förbättra min totala kunskaper i engelska medan verkligen bygger på min Business English." -Robert Chojecki "Genom att kombinera KUNNA Manchesters kurser tillsammans kunde jag uppnå mitt mål att få ett band 7 i IELTS snabbare än jag någonsin trodde var möjligt. "-Diego Natali

Engelska språkkurser i Manchester City Centre:

Varje student har möjlighet att skapa en skräddarsydd kurs som ger dem möjlighet att uppfylla sina lärandemål.

Manchester har allt och det är mycket billigare än att bo i London! Två världsklass fotbollsklubbar, tre utestående universitet, centrum för den industriella revolutionen, några av de bästa brittiska band genom tiderna, fantastisk shopping, oförglömligt nattliv, fantastiska restauranger och en helt unik blandning av modern och gotisk arkitektur. Easy Transport Manchester är en kompakt stad som gör att komma runt lätt med en av de bästa kollektivtrafiken i Storbritannien.

En mångkulturella Capital Manchester är en av de vänligaste städer i Storbritannien som kombinerar norra charm med en vibrerande mångkulturell atmosfär. En stor plats i den brittiska Manchester läge innebär att större städer och attraktioner - Liverpool, Leeds, York, North Wales och Lake District ligger mindre än en och en halv timme bort, vilket gör dagsutflykter och weekendbesök snabbt och enkelt.

Minuter från flygplatsen länkar Manchester flygplats ligger bara 20 minuters tågresa från stadens centrum och Liverpool flygplats ligger mindre än en timme bort.

ABLE Manchester kan ordna en mängd olika boende som passar dina behov och budget!

Värd

Detta är en fantastisk möjlighet att uppleva livet i en riktig engelsk familj. Att leva med en engelsk familj innebär att du kan ha en riktig engelsk nedsänkning erfarenhet som du får chansen att öva dina språkkunskaper med infödda talare utanför klassrummet.

Alla våra hemvistelse familjer är helt granskats och måste passera en omfattande intervjuprocess. Vid KUNNA Manchester använder vi bara värdfamiljer som har massor av erfarenhet värd internationella studenter. Vi tillbringar en hel del tid att matcha studenter med rätt värdfamilj att säkerställa att eleverna har den bästa vistelsen som möjligt.

Homestay är uppdelad i två kategorier - standard och verkställande - och finns på en hel- eller halvpension.

Studentboende

Detta är perfekt för dem som vill bo i en ung och levande miljö med andra studenter. Våra studentbostäder ligger nära stadens centrum så det är lätt att ta sig till skolan. Denna typ av boende erbjuder utmärkt värde för pengarna eftersom eleverna är nära till massor av bekvämligheter och kan spara på transportkostnader.

Studentbostäder är idealiska för personer som vill ha viss frihet, eftersom du kan komma och gå som du vill och har också möjlighet att laga mat själv. Att bo i en bostad är perfekt för människor som älskar att umgås, eftersom du kommer vanligtvis bor med 5-6 andra människor och mycket ofta de kommer att vara från hela världen, så att du bor i en verkligt internationell miljö!

Studentbostäder har ett privat sovrum med eget badrum och gemensamt kök och vardagsrum.

Studentlägenhet

ABLE Manchester är den enda engelska språk akademin i Manchester för att kunna erbjuda sina studenter exklusiv användning av en studentlägenhet. Lägenheten ligger 20 minuter från skolan och innehåller tre dubbelrum med delat badrum och kök. Nyrenoverade, är lägenheten ett mycket prisvärt alternativ för studenter som kommer att studera vid KUNNA Manchester.

Denna lägenhet är bara upptagen av ABLE Manchester studenter så att du kan lära känna andra hyresgästerna innan du anländer - vi också försöka hålla en blandning av nationaliteter i lägenheten så att du kan tala bara engelska hemma. Detta är idealiskt för personer som letar efter en låg kostnad alternativ men vill ha säkerhet för att hyra från en betrodd källa. Lägenheten ägs av KUNNA Manchester så kan hyras på både ett långsiktigt och kort sikt.

Privata Rentals

Om du planerar att stanna i Manchester under en längre tid (dvs mer än sex månader) eller om du vill leva med en vän eller partner, sedan en hyresvärd kan vara svaret. Det finns massor av alternativ för att passa alla behov och budgetar. ABLE Manchester kan hjälpa och ge råd dem som vill hyra ett hus eller lägenhet genom en privat hyresvärd. Bara meddela oss när du bokar. Hotell och Vandrarhem Som en storstad, det finns ett antal hotell och vandrarhem finns på både lång och kort sikt. I Manchesters centrum finns ett stort utbud av hotell som passar alla - lyx, affärer och budget, och vi är mer än glada att ge råd och boka din hotellvistelse som en del av studiepaket. Det finns en stor vandrarhem nära till skolan där privata rum och sängar i sovsalar kan hyras under korta perioder.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

ABLE English Language School in Manchester UK

Bygg klasser på KUNNA är utformade för att låta eleverna att utveckla sin kompetens inom specifika områden av språket. Dessa klasser fokuserar på antingen en enda färdigh ... [+]

Bygg klasser på KUNNA är utformade för att låta eleverna att utveckla sin kompetens inom specifika områden av språket. Dessa klasser fokuserar på antingen en enda färdighet eller ett enda område av språket så att eleverna kan utmärka sig i dessa områden. Bygg klasser är fantastiskt för dem som söker större förståelse för ett visst område eller som har ett särskilt behov av att lära sig engelska. Lägg till mig på Skype för att diskutera börjar idag: alicja_golub Bygga klasser är ett perfekt komplement till någon Uppnå eller Lär kurs. Bygga klasser innefattar: Bygg Skriva, Bygg Läsa och Ordförråd, bygga flyt, Bygg grammatik och bygga affärsapplikationer. ... [-]
Storbritannien manchester
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
ABLE English Language School in Manchester UK

Excel klasser på KUNNA är 1-1 klasser där eleverna kan tillbringa tid arbeta med sin personliga tränare för att uppnå sina specifika mål - klasser kan fokusera på tentame ... [+]

Excel klasser på KUNNA är 1-1 klasser där eleverna kan tillbringa tid arbeta med sin personliga tränare för att uppnå sina specifika mål - klasser kan fokusera på tentamen praktiken, affärsengelska eller universitet, eller General English förmåga. One-to-One klasser är perfekt för dem som letar efter resultat snabbt! Spendera en på en gång med läraren innebär att hela fokus klassen handlar om att uppnå studentens mål på kortast möjliga tid.

Lägg till mig på Skype för att diskutera börjar idag: alicja_golub Hur länge måste jag studera för att lära sig engelska?

Detta beror på den nivå du börjar på, vad ditt modersmål är och hur hårt du arbetar! En nybörjare kan oftast nå en stark mellannivå i 9-12 månader. ... [-]

Storbritannien manchester
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
ABLE English Language School in Manchester UK

KUNNA populäraste Kursen fokuserar på alla viktiga färdigheter elever behöver för att använda engelska effektivt i en verklig värld inställning. En kommunikativ lektion s ... [+]

KUNNA populäraste Kursen fokuserar på alla viktiga färdigheter elever behöver för att använda engelska effektivt i en verklig värld inställning. Lägg till mig på Skype för att diskutera börjar idag: alicja_golub En kommunikativ lektion som fokuserar på de fyra nyckelkompetenser; tala, lyssna, läsa och skriva. Syftet med kursen är att studenterna ska kunna kommunicera på ett flytande, naturlig stil.

Hur länge måste jag studera för att lära sig engelska?

Detta beror på den nivå du börjar på, vad ditt modersmål är och hur hårt du arbetar! En nybörjare kan oftast nå en stark mellannivå i 9-12 månader.

Hur många timmar i veckan måste jag studera? ... [-]

Storbritannien manchester
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
ABLE English Language School in Manchester UK

Uppnå kurser på KUNNA fokus på de färdigheter och tekniker som behövs för att få betyget du vill ha och förtjänar. ABLE: s tränare är examen specialister med enastående m ... [+]

English Language uppnå examen Framgång Uppnå kurser på KUNNA fokus på de färdigheter och tekniker som behövs för att få betyget du vill ha och förtjänar. ABLE: s tränare är examen specialister med enastående meriter som kommer att lära dig tips och tricks du behöver för att maximera ditt varumärke. Exam klasser innefattar: IELTS - (Academic / Allmänt), FCE, CAE, CPE, KET, PET

Lägg till mig på Skype för att diskutera börjar idag: alicja_golub

l = Lär dig Språk: KAN populäraste Kursen fokuserar på alla viktiga färdigheter elever behöver för att använda engelska effektivt i en verklig värld inställning.

Banor

Hur länge måste jag studera för att lära sig engelska?... [-]

Storbritannien manchester
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska