Abbey College Cambridge

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Över 300 studenter från 30 länder studerar med oss. De förenas av en ambition: att ange en av de bästa universiteten i Storbritannien. Våra studenter, som arbetar tillsammans med våra väl kvalificerad, professionell personal, bildar en högskola gemenskap som är tillägnad enastående prestation för alla.

Våra studenter talar om college miljön som att vara som en familj. Från dag ett de är gjorda för att känna sig välkomna både i och utanför sina lektioner. I vårt boende gör de nya vänner och trivs i en verkligt inkluderande internationell miljö.

Våra elevernas meritlista talar för sig själv, och deras resultat har etablerat vår skola som en av de allra bästa i Storbritannien. År 2015 uppnådde våra en nivå studenter en A / B genomströmningen på 82% och ännu mer imponerande, en A -A genomströmningen på 61%.

Vårt läge i staden Cambridge är en fusion av det vardagliga och det extraordinära. Det är en stad som har format vår historia och fortsätter att sätta sin prägel på vår framtid.

Vår historia

Eftersom vår stiftelse 1994 Abbey College Cambridge har blivit en av de bästa gymnasieskolor för internationella studenter i Storbritannien.

Vi har utvecklat och upprätthållit ett enastående rekord av akademisk framgång. Våra elevers exceptionella En nivå genomströmningen gör att vi har genomgående placerad på toppen av college ligan tabeller sedan 1997.

Vår college samfundet har vuxit kraftigt under denna tid och vi nu har 340 studenter från över 30 länder som undervisas och stöds av 90 anställda.

Under denna tillväxt vår pedagogiska grundsyn har varit mycket tydlig: enastående prestation för alla. Vår pedagogiska erbjudande har förändrats sedan 1994, från att ursprungligen tänkt för en nivå återta eleverna nu vara en GCSE, Foundation och en nivå college som specialiserat sig på att tillgodose behoven hos internationella studenter.

Vår college betecknas som en "Outstanding skolan" av den brittiska skolinspektionen, OFSTED, som ett resultat av att uppnå högsta betyg i alla 12 bedömningar på undervisning och ombordstigning kvalitet i högskolan.

I juli 2016 genomförde vi en ny fas i vår utveckling genom att flytta till en ny enda ställe, byggd ändamål campus. Vår nya campus har utformats av personalen på Abbey College Cambridge att passa behoven hos våra studenter.

Abbey College Cambridge är en beståndsdel kollegium Abbey DLD gruppen högskolor, som i sin tur en del av Alpha Plus Group.

Logi

Från September 2016 Helpension rum kommer att finnas tillgängliga på plats på vår nya campus. Detta boarding boende kommer att kallas "Abbey House" och det kommer att komplettera vår befintliga boende bestämmelse.

Viktiga funktioner i vår Abbey House består:

120 rymliga badrum enkelrum för studenter i åldern 13+ Hälsosam och god frukost, lunch och middag måltider som serveras i vår på campus matsal, med ett brett utbud av måltid alternativ På campus kaffe och gatukök Ofsted "Outstanding" rankade ombordstigning bestämmelse WiFi i hela (ingår i inkvarteringsavgiften) Betecknad manliga och kvinnliga boende golv Gemensamma rum och gemensamma utrymmen med pentry På plats säkerhet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan Nyckelkort innebär att boende golv endast kan nås av studenter som bor i dem

Studentliv

Våra studenter får de allra bästa akademiska resultat. Vi uppnår detta genom rigorös men informell undervisning, små klasser, frekvent testning och kunniga lärare som sätter intressen var och en av våra studenter i mitten av allt de gör.

Vi tror att studenter, oavsett ålder, för att uppnå stora saker genom sin egen intelligens, fantasi och initiativförmåga. Men vi tror också att vår roll är att skapa strukturer där detta kan hända.

Våra studenter uppnå sina enastående resultat eftersom våra lärare bryr sig om deras välbefinnande och utveckling. De hjälper dem att utveckla förtroende och disciplin och motivation som krävs för att omvandla sina ansträngningar till resultat.

Personliga handledare övervaka akademiska framsteg; de uppfyller eleverna under deras vård varje vecka.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Basår » Se Förberedande år » Se Certifikater » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Basår

Internationell fundament programmet

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Cambridge

Vi erbjuder studenter tre Foundation Pathways för att förbereda dem för att studera vid brittiska universitet. På alla 3 vägar studenter kompletta kompetensbas moduler i matematik, informationsteknik, Presentation & forskning kompetens, och Engelska för högskolestudier. [+]

Vi erbjuder studenter tre Foundation Pathways för att förbereda dem för att studera vid brittiska universitet.

På alla 3 vägar studenter kompletta kompetensbas moduler i matematik, informationsteknik, Presentation & forskning kompetens, och Engelska för högskolestudier.

Alla tre vägar är utformade för att ge studenterna en insatt i de centrala begrepp och teorier de kommer att möta under sin grundutbildning.

Vår Business, Ekonomi och redovisning foundation vägen täcker redovisning, företagsekonomi, nationalekonomi och matematik för företag. Du kommer att utveckla en kritisk förståelse av organisationer, marknader, konkurrens och mervärde. Typiska högskolekurser nås via denna väg inkluderar finans och redovisning, ekonomi, företagsekonomi, International Business, Banking och marknadsföring.... [-]


Certifikat

Gcse kurs

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Cambridge

Vår Abbey College Cambridge GCSE programmet lärs ut under perioder av ett år, två år, och från och med januari 2017 och ett halvt år. Vår studentens GCSE resultat rankas konsekvent långt över genomsnittet i Storbritannien. [+]

Vår Abbey College Cambridge GCSE programmet lärs ut under perioder av ett år, två år, och från och med januari 2017 och ett halvt år. Vår studentens GCSE resultat rankas konsekvent långt över genomsnittet i Storbritannien.

GCSEs representerar det första steget på vägen mot ett brittiskt universitet. Våra ett och två år GCSE kurser både startar i september. Vår arton månaders GCSE kurs inleds i januari 2017.

Två år GCSE Banor

Konst och design biologi affärsstudier kemi economics English Language (1: a eller 2: a språk) historia matematik Fysik

Antal försökspersoner

Studenter läser sju obligatoriska GCSE ämnen, biologi, Företagsekonomiska institutionen, kemi, ekonomi, engelska språk, matematik och fysik, och måste välja en åttonde föremål från antingen Art & Design eller historia.... [-]


Förberedande år

A-kurs

Campusstudier Heltid 18 - 24 månader September 2019 Storbritannien Cambridge

Våra A-nivå kurser ges över 18 månader eller två år. De två års studier börjar i september och 18 månader kursstart i januari. Studenter tar fyra försökspersoner i deras första år och tre eller fyra ämnen i sitt andra år. [+]

Våra A-nivå kurser ges över 18 månader eller två år. De två års studier börjar i september och 18 månader kursstart i januari. Studenter tar fyra försökspersoner i deras första år och tre eller fyra ämnen i sitt andra år. Studenter med IELTS (eller motsvarande) på under 6,5 kommer även att studera engelska för högskolestudier under deras första år av A-nivå studie.

Ämnen:

Konst och design biologi affärsstudier kemi economics Engelsk litteratur historia Matematik och Ytterligare matematik Moderna Främmande språk psykologi

A-nivå Behörighet

Kursstart och Längd: September (2 år), januari (18 månader) Engelska nivå (minimum): IELTS 5,5 (eller motsvarande) Ålder: 16 - 19 år på posten Kvalifikationer: 5 GCSE passerar i lönegrad C, eller motsvarande ... [-]

Kurser

Akademisk engelska

Campusstudier Heltid Deltid August 2019 Storbritannien Cambridge

Vi erbjuder ett utbud av akademisk engelska kurser baserade på elevernas individuella behov och önskemål. [+]

Vi erbjuder ett utbud av akademisk engelska kurser baserade på elevernas individuella behov och önskemål.

Vad är akademisk engelska?

Engelska är det primära globala affärsspråket, den akademiska världen och internationella relationer, är det den globala lingua franca. En nivå kurser på Abbey College Cambridge och hela Storbritannien undervisas på engelska, blir det också undervisningsspråket för utbildningar som du kommer att gå att studera på universitetet.

Varför studera Academic engelska?

Medan de övergripande fördelar som behärskar det engelska språket med sig är enorma, om ditt främsta mål är att bli accepterad i din valda universitet i Storbritannien eller något annat engelsktalande land, kommer du vara tvungen att visa en viss nivå av kunskaper i engelska. Detta är vanligtvis visas genom en poäng i ett erkänt engelskt språktest, såsom IELTS.... [-]


Videoklipp

Why study at Abbey College Cambridge?