Läs den officiella beskrivningen

VÄLKOMMEN TILL ABBEY ROAD INSTITUTE.

Abbey Road Institute är utbildningsplatsen för nästa generation av musikproducenter och ljudingenjörer.

Genom att utnyttja den expertis och innovation som skapas på Abbey Road Studios och samarbeta med experter inom industrin lär vi oss ett professionellt ettårigt avancerat diplom i musikproduktion och ljudteknik.

Vi arbetar nära med ingenjörer och producenter för att skapa en bred, hands-on och cutting edge läroplan. Detta förbereder våra elever att starta en karriär inom musikbranschen så unik som de är. Vad förenar våra elever och team är en kärlek till musik och en passion att skapa.

BÄR DIN MUSIKPRODUKTION OCH LJUDUTGÅNGSKARANTER MED OSS.

Våra elever lär sig av kreativa spetsproducenter, tekniska experter, affärsverksamma och etablerade och erfarna namn över musikbranschen. Att välja att studera på Abbey Road Institute är ett livsförändrande beslut och en gång i livet.

Våra studenter är framtid för musik och inspelningsindustrin.

En titt inuti vår studie

Vår flaggskola, Abbey Road Institute London, baserad på Abbey Road Studios i Nordvästra London, lanserades i september 2015. Skolan är integrerad i Abbey Road Studios-byggnaden och erbjuder våra studenter ett särskilt undervisningsutrymme och skräddarsydda studioutrymmen för att fungera 7 dagar i veckan. Vi är stolta över att vara värd för vår skola i ett dynamiskt undervisningsutrymme som stöder alla delar av kursen. Du kommer att arbeta med toppen av sortimentet, branschstandardutrustning i våra professionella studior.

Översikt över utrymmet

Under kursen får du tillgång till både våra undervisnings- och kommersiella studior på olika stadier, beroende på vilka moduler du arbetar med. Våra specialbyggda faciliteter inkluderar ett levande inspelningsutrymme och professionellt standard kontrollrum, två produktionsrum, ett blandrum och ett föreläsningsrum med individuella arbetsstationer.

Studenterna har tillgång till institutets studio både som en del av tidtabellundervisning samt utanför klasstiden för självständigt förvaltad inspelning, produktion och blandning. Varje elev har tillgång till en kraftfull dator arbetsstation tillgänglig före, under och efter klass.

Du kan starta ditt projekt i studion och fortsätta inspelning, redigering och blandning på arbetsstationerna i klassrummet eller produktionsanläggningarna eller blandningsrummen. Abbey Road Institute studenter kan vara säkra på att de lär sig på den allra bästa industristandardutrustning i klassrummet och studion. Våra studior har ett brett utbud av mjukvara och hårdvara som möjliggör olika hybriduppsättningar som är både praktiska och lämpliga för den moderna ljudproduktionsmiljön.

Praktisk tid tilldelas individuellt och helt övervakas av vår kvalificerade personal. Praktiska sessioner kan bokas av studenter varje vecka eller månad under institutets driftstider. Det finns ingen gräns för hur mycket praktisk tid en student kan boka under sin kurs, med förbehåll för tillgängligheten.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Abbey Road Institute

Advanced Diploma i musikproduktion och ljud Engineering designades av industrin för industrin och innefattar en krävande teknik, produktion och affärs musik läroplanen. V ... [+]

En ljud kurs 80 år i vardande. Lär av mästarna.

Advanced Diploma i musikproduktion och ljud Engineering designades av industrin för industrin och innefattar en krävande teknik, produktion och affärs musik läroplanen. Vi har ett lärlings inställning till utbildning där praktisk, "hands-on" kompetens utvecklas och stöds av relevant teori levereras av branschfolk.

Med hjälp av en unik undervisningsmetod som kallas Progressiv kontinuerligt lärande (PCL) bryter vi moduler ned i korta ämnen och leverera dem på ett progressivt logiskt sätt, som kombinerar teori och praktik. Detta skiljer sig från mer traditionella stilar av undervisning där program levereras via självständiga, isolerade moduler.... [-]

Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska