Accent International

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Accent International

Accent International

Executive och yrkesutbildning

Accent är ett litet, specialistorganisation. Även om vi arbetar med stora företag, vi aldrig ha mer än 25 kursdeltagare på våra kurser på Bicton College. Detta är avsiktligt eftersom vi anser att vi måste begränsa antalet människor att göra det möjligt för oss att ge en personlig, skräddarsydd service och svara på behoven hos deltagarna.

Våra deltagare är mogna vuxna - chefer och yrkesverksamma som behöver göra snabba framsteg inom specifika områden.

Våra utbildningsprogram i allmänhet engelska, affärsengelska eller specialist engelska.

General English kan omfatta umgås, resa, General Communications, studiesyfte.

Business English kan titta på General Business Language eller workfocused ämnen som ekonomi, försäljning, marknadsföring, personal, produktion, logistik etc.

Specialist engelska kan undersöka områden som redovisning, bank, konstruktion, teknik, försäkring, juridik, medicin, Petroleum, Pharmaceuticals, Technology.

Särskilda färdigheter kan täcka möten, förhandlingar, presentationer, Rapport-skrivande, interkulturell medvetenhet, Delta konferenser.

Inledning

Accent grundades 1988 som specialist rådgivning och engelska utbildningsorganisation för företag, chefer, chefer och specialister. Sedan dess har vi haft ett nära samarbete med företagskunder och privatpersoner från hela världen för att ge utbildningslösningar för språkproblem och hjälpa dem att utnyttja de möjligheter som finns på en global skala.

Engelska är utan tvekan det språk som internationell kommunikation i näringslivet och professionella världen. Företag och privatpersoner som lägger engelska till deras andra förmågor är plötsligt kunna utföra internationellt - öppna nya marknader, globaliserade aktiviteter, skapa verklig interkulturell kommunikation, att lära från andra länder och öka både företagets framtidsutsikter och även karriärer.

Accent arbetar inom områdena specialist engelska utbildning, företagsinterna program, total fördjupningskurser, ledarutbildning, kursdesign, en-till-en, liten grupp och kombinations utbildning format, specialist seminarier, simuleringar, behovsanalys och rådgivning.

FILOSOFI

Filosofin i Accent kan sammanfattas som "personlig, professionell, kvalitetsutbildning".

Personlig - för även om Accent arbetar internationellt, är vårt centrum små och antalet deltagare är noga begränsat. På detta sätt kan vi erbjuda personlig uppmärksamhet och design kurser för att passa individuella behov.

Professionell - eftersom Accent använder kvalificerade och erfarna utbildare som vanligtvis har kompetens och erfarenhet inom specialistområden som ekonomi, finans, naturvetenskap eller IT - förutom språk lärarbehörighet.

Kvalitet - eftersom Accent har åtagit sig att kvalitet - i utbildning, i material i våra anläggningar i boende och klient företagets relationer. Vi tror att alla delar av ett utbildningsprogram är lika viktiga - från första kontakt till slutrapporten.

Practicum - eftersom Accent är van att arbeta med affärsmän, företag och yrkesverksamma. Alla våra tjänster är baserade på utbildningskoncept, inte undervisning. Atmosfären på Accent naturligtvis är helt annorlunda än en skola - den metod, relationer och miljö är lämpliga för allvarliga, mogna vuxna med en professionell behov av engelska.

Garanti för kvalitet

Accent är erkänd som effektiv av British Council - som regelbundet inspekterar oss och ser till att höga krav fortsätter att uppfyllas. Accent är också medlem i English UK, som är branschorganisation av det engelska språket industri och ger en annan kvalitet monitor. Slutligen är vi medlemmar i BusinessEnglishUK som är den specialistorganisation för affärsengelska leverantörer.

Dessa är dina erkända garantier för kvalitet.

Den verkliga garantin är dock att tillfredsställa våra kunder och kursdeltagare, den tid vi har arbetat med företag och deltagare som återvänder för mer träning med Accent.

Fokus på utbildning Excellence

Accent grundades av en tränare - och kvalitet i utbildningen är kärnan i organisationen. Vårt team av tränare är starkt stöd av en kontorspersonal som ger infrastruktur och plattform för att göra det möjligt för våra tränare att producera högkvalitativa program för varje kursdeltagare.

Platser

East Budleigh

Address
Accent International Language Consultancy
Bicton College,
East Budleigh
Devon,
EX9 7BY,
England

East Budleigh, england, Storbritannien