Läs den officiella beskrivningen

Om Accent International

Accent International

Executive och yrkesutbildning

Accent är ett litet, specialistorganisation. Även om vi arbetar med stora företag, vi aldrig ha mer än 25 kursdeltagare på våra kurser på Bicton College. Detta är avsiktligt eftersom vi anser att vi måste begränsa antalet människor att göra det möjligt för oss att ge en personlig, skräddarsydd service och svara på behoven hos deltagarna.

Våra deltagare är mogna vuxna - chefer och yrkesverksamma som behöver göra snabba framsteg inom specifika områden.

Våra utbildningsprogram i allmänhet engelska, affärsengelska eller specialist engelska.

General English kan omfatta umgås, resa, General Communications, studiesyfte.

Business English kan titta på General Business Language eller workfocused ämnen som ekonomi, försäljning, marknadsföring, personal, produktion, logistik etc.

Specialist engelska kan undersöka områden som redovisning, bank, konstruktion, teknik, försäkring, juridik, medicin, Petroleum, Pharmaceuticals, Technology.

Särskilda färdigheter kan täcka möten, förhandlingar, presentationer, Rapport-skrivande, interkulturell medvetenhet, Delta konferenser.

Inledning

Accent grundades 1988 som specialist rådgivning och engelska utbildningsorganisation för företag, chefer, chefer och specialister. Sedan dess har vi haft ett nära samarbete med företagskunder och privatpersoner från hela världen för att ge utbildningslösningar för språkproblem och hjälpa dem att utnyttja de möjligheter som finns på en global skala.

Engelska är utan tvekan det språk som internationell kommunikation i näringslivet och professionella världen. Företag och privatpersoner som lägger engelska till deras andra förmågor är plötsligt kunna utföra internationellt - öppna nya marknader, globaliserade aktiviteter, skapa verklig interkulturell kommunikation, att lära från andra länder och öka både företagets framtidsutsikter och även karriärer.

Accent arbetar inom områdena specialist engelska utbildning, företagsinterna program, total fördjupningskurser, ledarutbildning, kursdesign, en-till-en, liten grupp och kombinations utbildning format, specialist seminarier, simuleringar, behovsanalys och rådgivning.

FILOSOFI

Filosofin i Accent kan sammanfattas som "personlig, professionell, kvalitetsutbildning".

Personlig - för även om Accent arbetar internationellt, är vårt centrum små och antalet deltagare är noga begränsat. På detta sätt kan vi erbjuda personlig uppmärksamhet och design kurser för att passa individuella behov.

Professionell - eftersom Accent använder kvalificerade och erfarna utbildare som vanligtvis har kompetens och erfarenhet inom specialistområden som ekonomi, finans, naturvetenskap eller IT - förutom språk lärarbehörighet.

Kvalitet - eftersom Accent har åtagit sig att kvalitet - i utbildning, i material i våra anläggningar i boende och klient företagets relationer. Vi tror att alla delar av ett utbildningsprogram är lika viktiga - från första kontakt till slutrapporten.

Practicum - eftersom Accent är van att arbeta med affärsmän, företag och yrkesverksamma. Alla våra tjänster är baserade på utbildningskoncept, inte undervisning. Atmosfären på Accent naturligtvis är helt annorlunda än en skola - den metod, relationer och miljö är lämpliga för allvarliga, mogna vuxna med en professionell behov av engelska.

Garanti för kvalitet

Accent är erkänd som effektiv av British Council - som regelbundet inspekterar oss och ser till att höga krav fortsätter att uppfyllas. Accent är också medlem i English UK, som är branschorganisation av det engelska språket industri och ger en annan kvalitet monitor. Slutligen är vi medlemmar i BusinessEnglishUK som är den specialistorganisation för affärsengelska leverantörer.

Dessa är dina erkända garantier för kvalitet.

Den verkliga garantin är dock att tillfredsställa våra kunder och kursdeltagare, den tid vi har arbetat med företag och deltagare som återvänder för mer träning med Accent.

Fokus på utbildning Excellence

Accent grundades av en tränare - och kvalitet i utbildningen är kärnan i organisationen. Vårt team av tränare är starkt stöd av en kontorspersonal som ger infrastruktur och plattform för att göra det möjligt för våra tränare att producera högkvalitativa program för varje kursdeltagare.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Accent International

De flesta människor deltar i kurser på Accent eftersom de behöver engelska i sitt arbete. På Accent får vi män och kvinnor från en mycket stor mängd företag och yrken - f ... [+]

De flesta människor deltar i kurser på Accent eftersom de behöver engelska i sitt arbete. På Accent får vi män och kvinnor från en mycket stor mängd företag och yrken - från bank till Pharmaceuticals, från Engineering till medicin, från Insurance till järnvägar, från rymden Corporations till advokater.

I själva verket, från Automotive Industries Zoologists - vi arbetar bokstavligen från A till Z. Varje kurs är annorlunda och speciell och vilka två finanschefer, till exempel, har olika behov. Det finns dock ett antal inriktningar som verkar vara mer efterfrågade än andra och denna information är att ge dig en uppfattning om dessa. Denna lista bara ett prov. Som ni ser på baksidan av denna information, kan vi erbjuder ofta en specialist program - oavsett dina specifika behov.... [-]

Storbritannien East Budleigh
Engelska
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accent International

Specifika språk för specifika behov ... [+]

Specifika språk för specifika behov

Tvåveckorsprogram

Engelska för medicin

För läkare och läkarstudenter ser kursen på det språk som general och särskilda områden av medicinen. Från General Practice, genom inriktningar såsom onkologi, dermatologi, gynekologi, obstetrik, Cardiac-, Thoracic-, ent- och Neuro, kirurgi och många andra tekniska, komplicerade och känsliga områden språk.

Engelska för lag

För advokater, advokater, notarier, jurister och juridikstuderande, är specialisten engelska för lag en komplex men nödvändig färdighet. Om fokus ligger på civilrätt, straffrätt, Företag, familj, Chancery, International Fiscal, folk eller mänskliga rättigheter, hjälper denna kurs med specifika språk och färdigheter som krävs. ... [-]

Storbritannien East Budleigh
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accent International

Utformad efter dina behov. Specialiteter från AZ. ... [+]

Utformad efter dina behov. Specialiteter från AZ.

Individuella Intensivkurser

Individuella intensivkurser ger de mest personliga, skräddarsydda och individuellt utformade program för engelsk språkutbildning erbjuds av Accent.

Kursinnehåll

Kursinnehållet på ett individuellt program är exakt vad kursdeltagaren vill! Utbildare kommer att råda, men i slutändan, är beslutet med deltagaren. På ett ndil.idual program, kan du studera både allmän och även specialist engelska. General English kan innefatta arbete på noggrannhet och flyt i tala, lyssna, läsa och skriva eller någon av dessa. Det kan fokusera på kommunikativ förmåga eller det kan koncentrera sig på noggrannhet i att förstå eller läsa engelska för individuella behov. Specialist engelska kan eiclude många olika arbetsområden - alla affärsområden, till exempel, eller professionella områden som medicin, juridik, reklam, läkemedel, teknik, etc. Dessutom arbetar på specifika färdigheter såsom möten, förhandlingar. Presentationer kan Telefonsamtal eller Rapport Writi-ig utbildas på enskilda kurser - som en del av en större plan eller som en särskild inriktning för en veckas program. ... [-]

Storbritannien East Budleigh
Engelska
Heltid
Deltid
40 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accent International

Utformad efter dina behov. Specialiteter från AZ. ... [+]

Utformad efter dina behov. Specialiteter från AZ.

kombinationsBanor

Kombinations kurser erbjuder ett blandat program med några individuell träning och några små gruppträning.

Enskild komponent av Kombinationskurser

Denna komponent är inriktad på de individuella behoven hos kursdeltagaren. Det kan rätta personliga grammatiska problem, koncentrera sig på enskilda uttal eller förbättra flyt, till exempel. Det kan ge ett intensivt arbete inriktat på någon särskild skicklighet krävs t.ex. lyssna, läsa eller skriva. Slutligen kan det användas till mycket specifika engelska - för ekonomi, marknadsföring, juridik, teknik, medicin, etc. Kombinations kurser ger en rad individuell träning per dag. ... [-]

Storbritannien East Budleigh
Engelska
Heltid
40 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accent International

Utformad efter dina behov. Specialiteter från AZ. ... [+]

Utformad efter dina behov. Specialiteter från AZ.

Liten grupp kurser

Liten grupp kurser i minst två och högst 4 deltagare i en liknande nivå. Grupper odlas på grundval av den information som mottagits i analysen ansökningsblanketten och initiala behov. Ibland kommer en deltagaren ringde för att kontrollera nivån. Vid bedömningen på den första dagen, är kursen kompositionen bekräftas eller ändras av Kursansvarig.

Liten grupp Kursinnehåll

Liten grupp kurser kan vara i allmänhet eller affärsengelska. Kursen består vanligen av fyra moduler - de första koncentrerar sig på noggrannhet och därför tittar på korrekt användning av grammatik och vokabulär, fokuserar den andra på Förståelse - eller Mottaglig kompetens - och hjälper par6cOants att förbättra deras lyssnande och läsning; tredje ser på kompetens och ger utbildning i möten, telefonering, umgås, presentationer, etc. och den sista komponenten åter betonar kommunikation och arbetar inom områdena flyt, uttal, intonation och förtroende. Innehållet i varje liten grupp kurs är inte fast, dock, och justeras i enlighet med de krav som medlemmarna i gruppen. Det är ständigt ses över och revideras vid behov.... [-]

Storbritannien East Budleigh
Engelska
Heltid
40 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska

A Quick Look - Accent International Language Consultancy

The Philosophy and The Reality - Accent International