Airways Aviation

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Med ett globalt nätverk av pilotutbildningen akademier, Simulator / bedömningscentrum och Foundation skolor, är Airways Aviation väl etablerad som en ledande internationell flygning utbildningsorganisation.

Rörelse på 15 orter runt om i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien, Airways Aviation erbjuder internationella flygbolag med direkt tillgång till de mest kompetenta och bäst utbildade kommersiella piloter. Tack vare våra 30 plus år av världsklass flygutbildning erfarenhet, är organisationen perfekt positionerat för att stödja inhemska och internationella studenter och för att möta den snabba tillväxten i efterfrågan på kommersiella piloter globalt.

Vi erbjuder blivande piloter Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) eller civil myndighet för luftfartssäkerhet (CASA) godkända utbildningsvägar och använda partnerskap med flygindustrin för att våra högt motiverade forskar piloter att flytta in flyg karriärer.

Airways Aviation har åtagit sig att leverera hög kvalitet på undervisningen och utbildningsresultat, tillsammans med en oförglömlig upplevelse på land och i luften. Vi ger fullt utrustade, specialbyggda klassrum och studentområden, och upprätthålla en världsledande flygplansflotta för att säkerställa att våra studenter och personal flyga säkert och med tillförsikt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

EASA Integrerad Pilotutbildning - Trafikflygarcertifikat Flygcertifikat - Oxford, UK

Campusstudier Heltid 80 - 85 veckor August 2018 Storbritannien Oxford Spanien Huesca + 2 fler

Den Airways Aviation EASA Integrated pilotutbildning system kallas Elite Pathways programmet, som har utvecklats för att möta den växande industrin behovet av kunniga, kompetenta och användbara akademiker. [+]

Den Airways Aviation EASA Integrated pilotutbildning systemet kallas Elite Pathways programmet, som har utvecklats för att möta den växande industrin behovet av kunniga, kompetenta och användbara akademiker.

Vår kursplan har utformats i samråd med ledande flygbolag och viktiga branschorgan, och är helt i linje med IATA utbildning och kompetens Initiative.

Denna fullt integrerat program tar dig från någon flyg erfarenhet (ab initio) till en EASA licens, industri-klar pilot.

KURS STRUKTUR STEG 1 - ATPL teori +

STORBRITANNIEN

Det första steget i utbildningen består av 26 veckors ATPL teori. Du kommer att genomföra ett antal moduler, inklusive flygplan allmänna kunskaper, luftfartsrätt och IFR kommunikation genom att flygplanets prestanda och operativa förfaranden. Du kommer också att delta i vår Airline Förberedelse utbildning levereras av dagens piloter. ... [-]


EASA Modul Utbildning - Trafikflygarcertifikat Flygcertifikat - Oxford, UK

Campusstudier Deltid 85 - 90 veckor August 2018 Storbritannien Oxford Spanien Huesca + 2 fler

Airways Aviations EASA modulära utbildningar erbjuda studenterna en flexibel, deltid ATPL alternativ till vår heltid, integrerad kurs. Du kan utföra varje fristående kurs (eller modul) vid en tidpunkt som passar dig, bygga dina kunskaper och kvalifikationer som du går. [+]

Airways Aviation EASA modul utbildning alternativ erbjuda studenterna en flexibel, deltid ATPL alternativ till vår heltid, integrerad kurs. Du kan utföra varje fristående kurs (eller modul) vid en tidpunkt som passar dig, bygga dina kunskaper och kvalifikationer som du går.

KURS STRUKTUR Steg 1 - PPL-A (PPL) + Strukturerade timmar Building + Night Qualification

SPANIEN

En PPL är en licens för att flyga ett flygplan för privat bruk. Du kommer att slutföra minst 45 flygtimmar, dessutom måste du fylla i en Strukturerade timmar byggandet av 150 flygtimmar (70 timmar som befälhavare) innan du kan påbörja en CPL. Mörkerbevis är en avancerad flygträning rating för piloter att flyga på natten. Denna modul består av 4 timmar i dubbel flygtid och en timmes ensamflygning. ... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire
OX5 1RA Oxford, England, Storbritannien
Telefonnummer undefined

Adress, rad 1 Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo
22111 Huesca, Spanien