Airways Aviation

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Med ett globalt nätverk av pilotutbildningen akademier, Simulator / bedömningscentrum och Foundation skolor, är Airways Aviation väl etablerad som en ledande internationell flygning utbildningsorganisation.

Rörelse på 15 orter runt om i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien, Airways Aviation erbjuder internationella flygbolag med direkt tillgång till de mest kompetenta och bäst utbildade kommersiella piloter. Tack vare våra 30 plus år av världsklass flygutbildning erfarenhet, är organisationen perfekt positionerat för att stödja inhemska och internationella studenter och för att möta den snabba tillväxten i efterfrågan på kommersiella piloter globalt.

Vi erbjuder blivande piloter Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) eller civil myndighet för luftfartssäkerhet (CASA) godkända utbildningsvägar och använda partnerskap med flygindustrin för att våra högt motiverade forskar piloter att flytta in flyg karriärer.

Airways Aviation har åtagit sig att leverera hög kvalitet på undervisningen och utbildningsresultat, tillsammans med en oförglömlig upplevelse på land och i luften. Vi ger fullt utrustade, specialbyggda klassrum och studentområden, och upprätthålla en världsledande flygplansflotta för att säkerställa att våra studenter och personal flyga säkert och med tillförsikt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplom » Visa kurser » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Diplom of Aviation (Commercial Pilot License-Flygplan) - Gold Coast, Australien

Campusstudier Heltid 52 veckor February 2019 Australien Bilinga

I Australien erbjuder vi våra internationella studenter ett Diplom of Aviation (Commercial Pilot License - Flygplan) som den snabbaste och mest direkta vägen till en karriär inom luftfart. Denna intensiva kurs är godkänd av Luftfartssäkerhetsmyndigheten (CASA) och har utformats i samarbete med industrin för att säkerställa att du efter färdigställandet kommer att vara utrustad med de färdigheter och kunskaper du behöver flyga som en professionell pilot. [+]

I Australien erbjuder vi våra internationella studenter ett Diplom of Aviation (Commercial Pilot License - Flygplan) som den snabbaste och mest direkta vägen till en karriär inom luftfart. Denna intensiva kurs är godkänd av Luftfartssäkerhetsmyndigheten (CASA) och har utformats i samarbete med industrin för att säkerställa att du efter färdigställandet kommer att vara utrustad med de färdigheter och kunskaper du behöver flyga som en professionell pilot. Piloter med ett flygbevis (Commercial Pilot License - Flygplan) arbetar inom ett brett spektrum av branscher - från jordbruk och turism till flygövervakning och persontransporter.

Kursen omfattar både flygträning och teorinträning - det innebär att du kommer att behärska det praktiska samtidigt som du är engagerad i teoretisk./>... [-]


Kurser

EASA Modular Training - Flygplansflygpilot - Storbritannien

Campusstudier Deltid 85 - 90 veckor Öppen antagning Storbritannien Oxford Spanien Huesca + 2 fler

Airways Aviation EASAs modulära träningsalternativ erbjuder studenter ett flexibelt deltids ATPL alternativ till vår heltidsintegrerade kurs. Du kan genomföra varje fristående kurs (eller modul) på en tid som passar dig, bygga dina färdigheter och kvalifikationer när du går. [+]

Airways Aviation EASAs modulära träningsalternativ erbjuder studenter ett flexibelt deltids ATPL alternativ till vår heltidsintegrerade kurs. Du kan genomföra varje fristående kurs (eller modul) på en tid som passar dig, bygga dina färdigheter och kvalifikationer när du går.

KURSSTRUKTURSTEG 1 - Privata Pilotlicens (PPL) Strukturerade Timmar Bygga Nattkvalifikation

SPANIEN

En PPL är en licens att flyga ett flygplan för privat bruk. Du kommer att slutföra minst 45 timmars flygning, dessutom måste du slutföra en strukturerad timmarsbyggnad på 150 flygtimmar (70 timmar som befälhavare) innan du kan starta en CPL. En nattkvalificering är ett avancerat flygträningsbetyg för piloter att flyga på natten. Den här modulen består av 4 timmar dubbel flygtid och 1 timmars flygtid.... [-]


Kurs: EASA Integrerad Pilotutbildning - Flygledning Pilotlicens - Storbritannien

Campusstudier Heltid 80 - 85 veckor January 2019 Storbritannien Oxford Spanien Huesca + 2 fler

Airways Aviation EASA Integrerad pilotutbildning är känd som Elite Pathways Program, som har utvecklats för att möta det växande industrins behov av kunniga, högkvalificerade och anställbara kandidater. [+]

Airways Aviation EASA Integrerad pilotutbildning är känd som Elite Pathways Program, som har utvecklats för att möta det växande industrins behov av kunniga, högkvalificerade och anställbara kandidater.

Vårt kursplan har utformats i samråd med ledande flygbolag och viktiga branschorganisationer och är helt anpassat till IATA Training and Qualification Initiative.

Detta fullständigt integrerade program tar dig från ingen flygupplevelse (ab initio) till en EASA-licensierad, industriell klar pilot.

KURSSTRUKTURSTEG 1 - ATPL Teori

STORBRITANNIEN

Den första etappen av träningen består av 36 veckor av ATPL-teorin. Du kommer att genomföra en rad moduler inklusive allmän flygvetenskap, lufträtt och IFR-kommunikation till flygplanets prestanda och operativa förfaranden. Du kommer också att delta i vår Airline Preparation-utbildning som levereras av nuvarande flygbolagspiloter.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire
OX5 1RA Oxford, England, Storbritannien
Telefonnummer undefined

Adress, rad 1 Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo
22111 Huesca, Aragon, Spanien

Adress, rad 1 Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit
4225 Bilinga, Queensland, Australien