Anglolang Academy of English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Traditionell brittisk plats

Anglolang är en internationell engelsk språkskola som grundades 1985 i den historiska turistorten Scarborough på den vackra North Yorkshire kusten. Skolan ligger bara 15 minuters promenad från stranden och de flesta boende. Det erbjuder en traditionell brittisk plats för studier och bekväm tillgång till de viktigaste städerna i England och Skottland.

Väletablerade Kvalitet engelsk skola

Skolan är en 19th century herrgård med en stor trädgård. Faciliteterna som erbjuds inkluderar WiFi, interaktiva whiteboards, bio, stort orangeri café, bibliotek och studentlounge.

Brett utbud av året runt kurser, inklusive Erasmus + Kurser

Anglolang s Engelska kurser utveckla de färdigheter som behövs för att kommunicera på engelska med tillförsikt. Vi erbjuder ett brett sortiment av året kurser för vuxna, inklusive lärarutbildningen, IELTS förberedelse och Professional English. Vi erbjuder kurser för familjer och yngre elever under sommaren.

Anglolang nätet

Alla Anglolang studenter kan komma åt Anglolang nätet - vår elev zon som erbjuder 24 timmars tillgång till gratis lektioner samt länkar till användbara webbplatser.

Välkomnande boende

Vi tar stor omsorg vid valet ditt boende och kan ordna för dig att bo hos en engelsk familj, i ett pensionat, hotell eller boende med självhushåll.

Platser

Scarborough

Anglolang Academy Of English Language

Address
Anglolang Academy of English
20 Avenue Road

YO12 5JX Scarborough, england, Storbritannien
Telefon
+44 1723 367141