Läs den officiella beskrivningen

Traditionell brittisk plats

Anglolang är en internationell engelsk språkskola som grundades 1985 i den historiska turistorten Scarborough på den vackra North Yorkshire kusten. Skolan ligger bara 15 minuters promenad från stranden och de flesta boende. Det erbjuder en traditionell brittisk plats för studier och bekväm tillgång till de viktigaste städerna i England och Skottland.

Väletablerade Kvalitet engelsk skola

Skolan är en 19th century herrgård med en stor trädgård. Faciliteterna som erbjuds inkluderar WiFi, interaktiva whiteboards, bio, stort orangeri café, bibliotek och studentlounge.

Brett utbud av året runt kurser, inklusive Erasmus + Kurser

Anglolang s Engelska kurser utveckla de färdigheter som behövs för att kommunicera på engelska med tillförsikt. Vi erbjuder ett brett sortiment av året kurser för vuxna, inklusive lärarutbildningen, IELTS förberedelse och Professional English. Vi erbjuder kurser för familjer och yngre elever under sommaren.

Anglolang nätet

Alla Anglolang studenter kan komma åt Anglolang nätet - vår elev zon som erbjuder 24 timmars tillgång till gratis lektioner samt länkar till användbara webbplatser.

Välkomnande boende

Vi tar stor omsorg vid valet ditt boende och kan ordna för dig att bo hos en engelsk familj, i ett pensionat, hotell eller boende med självhushåll.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Anglolang Academy of English

Anglolang s Intensive English & IELTS kursen är perfekt för studenter som hoppas på att studera vid ett brittiskt universitet eller högskola i framtiden men som inte ... [+]

Anglolang s Intensive English & IELTS kursen är perfekt för studenter som hoppas på att studera vid ett brittiskt universitet eller högskola i framtiden men som inte har en tillräckligt hög nivå på engelska.

Kursen omfattar 25 timmar gruppundervisning varje vecka i små multinationella klasser. Kombinationen av morgonen klasser som fokuserar på de fyra färdigheter samt grammatik och ordförråd utveckling och eftermiddagsklasser som fokuserar på IELTS examensstrategier, hjälper eleverna att uppnå betyget som de behöver i IELTS-test. Därför ger dem möjlighet att gå vidare till unversity graden av deras val.

IELTS kurser kan bokas för 4 veckor eller mer.... [-]

Storbritannien Scarborough
Öppen antagning
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Anglolang Academy of English

Genom att uppleva en rad praktiska undervisningsmetoder, kommer deltagarna utöka sina egna arbets klassrummet idéer samtidigt uppfriskande och utveckla sin engelska ... [+]

Kursen vänder sig till lärare som vill öka sin medvetenhet och användning av teknik i undervisningssammanhang. Morgon sessioner fokuserar på språkutveckling där deltagarna får förtroende för att använda engelska. Eftermiddagen metodikpass introducerar fräscha och kommunikativa metoder för användningen av teknik i undervisningen.

Genom att uppleva en rad praktiska undervisningsmetoder, kommer deltagarna utöka sina egna arbets klassrummet idéer samtidigt uppfriskande och utveckla sina engelska språkkunskaper.

I slutet av kursdeltagarna kommer att få: - Ökat sin medvetenhet om hur tekniken kan användas i klassrummet - Förvärvat nya idéer för att motivera sina elever - Insamlade en portfölj av pedagogiska verktyg - Delade idéer och erfarenheter - Ökad medvetenhet om hur kulturella bakgrunder kan påverka klassrumsdynamik - Skapat ett nätverk av undervisningskontakter inom Europa Denna kurs finns med regelbundna tidpunkter under året. Även om det är en två-veckors kurs, är det möjligt att ansluta sig till endast en vecka.... [-]

Storbritannien Scarborough
Öppen antagning
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Anglolang Academy of English

Anglolang s Summer Vacation kursavgifter ingår: 4 timmars gruppundervisning varje morgon (maximalt 15 elever per klass), ett organiserat socialt program varje eftermiddag ... [+]

Ha kul och lär

Anglolang Summer Vacation kursavgifter ingår: - 4 timmars gruppundervisning varje morgon (högst 15 elever per klass) - en organiserad social program varje eftermiddag - en heldags studiebesök till en intresse varje onsdag (en pedagogisk resa som är del av den akademiska programmet) Eleverna kan också gå med i en valfri helgutflykter heldags med en guide för en extra kostnad på ca £ 25 - £ 35.

Exempel på eftermiddagsverksamhet Sea Life Centre - Sea Cruise - Scarborough Castle - Inomhuspool - Inomhus Skålar - Sports Centre - Scarborough Art Gallery - Minigolf - Art Workshop Observera att under sommaren programmet (från den 16 juni till 22 Augusti, 2014), det... [-]
Storbritannien Scarborough
Kontakt Skolan
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Anglolang Academy of English

Med mer än tjugo års erfarenhet av lärarutbildning, Anglolang erbjuder dynamiska, motivera och högt praktiska kurser för primära, sekundära och tertiära lärare. Målet med ... [+]

Med mer än tjugo års erfarenhet av lärarutbildning, Anglolang erbjuder dynamiska, motivera och högt praktiska kurser för primära, sekundära och tertiära lärare. Målet med våra två veckor kursen är att ge stimulerande praktiska undervisningsidéer och att utveckla engelska språkkunskaper.

Metodikpass kan vara: - Ordförråd lärande, registrering och återvinning - Learner autonomi - Motivera elever att tala - Projektarbete i klassrummet - Användningen av drama och rollspel - Olika sätt att undervisa grammatik Denna kurs finns med regelbundna tidpunkter under år.

Erasmus +

Personer som arbetar inom skola, högskola eller läroanstalt kan vara berättigade till Erasmus + finansiering för denna kurs. Om du är en lärare från den EU-medlemsstat eller ett land utanför EU programland (fd jugoslaviska, Liechtenstein, Schweiz, Makedonien, Norge, Turkiet och Island), bör din institution ansöka om Erasmus + finansiering.... [-]

Storbritannien Scarborough
Öppen antagning
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

About the School

Accomodation

Scarborough

Nightlife!