Läs den officiella beskrivningen

Experimentera. Fråga. Utmaning. Skapa. Bara några av de saker du kommer att uppmuntras att göra på våra sommarkurser.

Skriven av våra kursgrupper, som undervisar i våra heltidsutbildningar, och stöds av besökande handledare, specialtekniker och studenterexamina, kan våra högkursella kurser du utforska en rad olika synsätt på kreativt tänkande och göra i en mängd olika konst former.

Förutom att lära sig kreativa tekniker och processer, syftar våra sommarkurser till att öka ditt förtroende för dina konstnärliga förmågor, vilket ger dig möjlighet att fatta ett mer informerat beslut om din framtid.

Du kan anmäla dig för att förbättra din konstportfölj, för att komplettera din universitetsansökan eller för att du vill berika ditt CV eller intresse för den kreativa världen.

Våra kurser lockar unga studenter, kreativa proffs och frilansare från Storbritannien och över hela världen från olika åldrar, bakgrund och erfarenheter.

Våra treveckors kurser är öppna för alla entusiaster som fyllt 16 år och äldre. Det finns ingen övre åldersgräns.

Våra sommarkurser ger dig möjlighet att:

  • Utveckla nya kreativa färdigheter och tekniker
  • Förbered dig på en konstkurs på universitetet
  • Lär dig av kreativa experter
  • Erfarenhet att studera i ett brittisk konstuniversitet
  • Förbättra dina karriärmöjligheter
  • Dela idéer och färdigheter med studenter från hela världen
  • Tillbringa tid på en av Storbritanniens bästa sommar destinationer
  • Få portföljrådgivning och universitetsansökningsstöd
  • AUB-certifikat för deltagande

FAQS

Om din fråga inte är täckt, kontakta oss på summercourses@aub.ac.uk eller ring 44 1202 363831/363823. Du kan också skype oss: summercoursesAUB.

Vem kan delta i en AUB-sommarkurs?

Våra 3 veckors kurser är öppna för alla kreativa entusiaster 16 år och det finns ingen övre åldersgräns.

Yngre studenter kan delta i vår Creative Arts Summer School , utformad för entusiastiska kreativiteter mellan 14 och 15 år.

Även om många av våra sommarkursstudenter är 16-21 år, lockar kurser studenter, kreativa proffs och frilansare från alla åldrar från Storbritannien och hela världen, med en mängd olika bakgrunder och erfarenheter.

Våra sommarkurser drar nytta av att inkludera en sådan blandning av människor som kan lära sig och samarbeta tillsammans.

Finns det särskilda krav för sommarkurser?

Det finns inga formella krav på våra sommarkurser eftersom vi vill att studenter och annonsörer ska dela och lära sig oavsett vilken bakgrund eller tidigare erfarenhet de har.

Kurserna är mycket praktiska och skrivna för dem med ett stort intresse för kreativitet. vi förväntar oss helt enkelt sommarstuderande att vara entusiastiska och villiga att lära sig som individer och som en del av ett lag.

Du behöver inte några tidigare kvalifikationer för att gå med i våra kurser.

Vilket språk hålls kursen i? Behöver jag ett certifikat eller engelska eller Ielts-test för att ta del?

Alla sommarkurser lärs på engelska.

Det finns inga formella engelska behörighetskrav, men vi rekommenderar att du har en intermediär nivå på engelska för att fullt ut kunna dra nytta av din erfarenhet på våra sommarkurser och kunna kommunicera med din kursledare och medstudenter.

Om du är i tvivel om din engelska är bra nog, vänligen maila oss på summercourses@aub.ac.uk för råd.

Hur många människor kommer att vara på min kurs?

Våra kurser är dock mycket populära, för att du ska ha en bra kursupplevelse och tillräckligt med kontakttid med din handledare, behåller vi våra klassstorlekar små.

Klassnumren varierar beroende på kursens ämne, men sommarkurser har vanligtvis mellan 15-25 studenter per kurs, med din kursledare, kursassistent och AUB-studentambassadörer som stöder dig.

Hur bokar jag en sommarkurs?

Alla sommarkurser kan bokas enkelt via vår nätbutik med betalkort eller kreditkort.

Om du inte kan betala online frågar vi dig om att fylla i ett bokningsformulär och vi kommer att förse dig med våra bankkonton detaljer så att du kan ordna en banköverföring (var vänlig medveten om att det kommer att bli ytterligare bankavgifter att betala om du väljer det här metod).

Du kan läsa mer om hur man bokar här .

Jag är en internationell student - behöver jag ett visum för att ta en sommarkurs?

Om du inte har ett brittiskt / EU / EES-pass behöver du en visum som låter dig studera här för att ta en av våra kurser.

Majoriteten av internationella studenter som planerar att studera en kort sommarkurs i Storbritannien kan göra det med ett kortfristigt studievisum.

Det är dock ditt ansvar att avgöra om du måste ansöka om visum i förväg och att ge tillräckligt med tid för att få visum.

Du bör tillåta tillräckligt med tid för att erhålla visum som krävs före deltagande i vår sommarkurs och universitetet kommer att tillhandahålla ett viseringsbekräftelsebrev vid mottagande av full betalning.

Vänligen hänvisa till den brittiska regeringen Visa

Alla visum och resedokument för att bekräfta behörigheten kommer att kontrolleras antingen vid ankomsten till universitetets boende eller på den första dagen vid anmälan. Om du inte har rätt visum kommer vi inte att kunna låta dig gå med i kursen eller att du är berättigad till återbetalning.

Om du ansöker om visum och behöver dokument för att bekräfta dina rese- och kursarrangemang för att säkra ditt visum, var vänlig notera att kursbekräftelsebrev för viseringsansökningar endast kommer att utfärdas när kursavgifterna och eventuellt boende du har bokat har betalats i sin helhet.

Vad annat ska jag betala för?

Våra sommarkurser är helt inkluderade med alla material och resurser som ingår.

För de som bor i vårt boende, erbjuds alla måltider och så behöver studenterna bara extra pengar till egen handla, till exempel gåvor, personliga inköp, extra tilltugg och helgaktiviteter.

Om du bor lokalt eller har valt att boka bara sommarkursen och ordna ditt boende självständigt, borde du låta tillräckligt med pengar till lunch och andra måltider, aktiviteter eller personliga inköp som krävs.

Vad får jag i slutet av kursen?

Du kommer att bli utfärdat med ett AUB-certifikat för närvaro efter avslutad kurs.

Du kan använda detta för att bevisa arbetet, vilket kan läggas till i din portfölj eller cv. Du är också berättigad att ansöka om hemmakunskapskrediter för att ställa in mot någon studie du gör för närvarande (t.ex. som studerande utomlands student vid ett annat universitet eller en student som tar IB för CAS-poäng).

Beroende på sommarkursen du har tagit får du också möjlighet att ta med dig det arbete som produceras under din tid.

Till exempel har Sminkstudenter skissböcker och en uppsättning digitala utskrifter av färdiga stilar från foton, film- och animationsstuderande kommer att ha kortfilmer. Modestudenter kan ta hem sina färdiga modekläder samt deras modefolder etc.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Kursen är speciellt utformad för unga studenter som har ett stort intresse för konst, design och media som vill utveckla sina konstnärliga talanger. Under två veckor leve ... [+]

Handla om

Måndag 29 juli - fredag ​​den 39 augusti 2019 (2 veckor)

RitningIllustrationGrafisk designModeDigital fotografering3D Design / ModelMakingAnimationUtskriftstillverkningMixad mediaAdobe-paketPortföljförberedelse

Kursen är speciellt utformad för unga studenter som har ett stort intresse för konst, design och media som vill utveckla sina konstnärliga talanger. Under två veckor levererar sommarskolan en spännande hands-on-kurs som kombinerar kreativ undervisning med stimulerande workshops och praktiska sessioner så att eleverna kan utforska kreativa Pathways och utveckla färdigheter för sin framtid. Du kommer att uppmuntras att experimentera med olika konstämnen, vilket ger dig chansen att utforska din egen kreativa stil och din förståelse för den kreativa processen, från idéutveckling till färdig bit.... [-]

Storbritannien Bournemouth
Juli 2019
Engelska
Deltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

Arts University Bournemouth - Summer Courses

En idealisk introduktion till brittisk arkitektur och design baseras på den kreativa processen att "tänka och göra" för att förbättra din förståelse för arkitektonisk des ... [+]

Handla om

23 juli - 9 augusti 2019

En mycket praktisk kurs som innehåller en serie studieresor för att introducera principerna för brittisk arkitektur och design.

Kurshöjdpunkter inkluderar:

Principer för arkitektonisk designRumslig medvetenhetStadsplaneringStudieutflykter inklusive Stonehenge, BathProjekt: Forntida mot modernaForskning och skissbook sessionerAtt svara på en arkitektonisk kortfattadExperimentell design och storskaliga installationerArkitektoniska material, konstruktioner och konstruktionDigital RitningLaserskärning och CAD-programvaraUtveckla en 3D-modell

En idealisk introduktion till brittisk arkitektur och design baseras på den kreativa processen att "tänka och göra" för att förbättra din förståelse för arkitektonisk design.... [-]

Storbritannien Bournemouth
Juli 2019
Engelska
Deltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Genom en blandning av praktiska workshops, demonstrationer och forskning, kommer du att utforska smink och hårdesign för historiskt och samtida drama. Du kommer att exper ... [+]

Handla om

Upptäck hur du planerar, skapar och tillämpar en mängd olika sminkstilar och specialeffekter för film, tv och teater.

Kurshöjdpunkter inkluderar:

Lär dig viktiga tekniker och processer av kreativ sminkAvant Garde experimentCasualty Simulation MakeupUtveckla en karaktärZombie Workshop: Latex och Special Effects1920-, 1940- och 1960-talets Makeup-stilarPeruk arbete och period hårÅldrande effekterAnvänd industristandardutrustning i professionella sminkstudiorSerie photoshoots för att spela in dina skapade stilar för att lägga till i portföljen

Genom en blandning av praktiska workshops, demonstrationer och forskning, kommer du att utforska smink och hårdesign för historiskt och samtida drama. Du kommer att experimentera med specialeffekter och protesmakeup för film och tv och lära dig om smink och perukarbete för liveuppträdanden. När du bygger din design och tekniska färdigheter lär du dig också att planera och skapa färdiga utseende för mode styling och fotograferingsbilder. Du lär dig och övar en rad grundläggande tekniska och kreativa tekniker för att öka ditt självförtroende och uppmuntras att experimentera. utökade praktiska sessioner ger dig möjlighet att skapa ditt eget utseende och utveckla din egen stil.... [-]

Storbritannien Bournemouth
Juli 2019
Engelska
Deltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Du kommer att ha möjlighet att arbeta med branschstandardutrustning i våra dedikerade animationsstudior, inklusive professionella standardarmaturer och ljuslådor. Våra ha ... [+]

Handla om

Utforska animationsprocessen och skapa din egen animerade kortfilm.

Kurshöjdpunkter inkluderar:

12 AnimationsprinciperBerättande och storyboardingRitningstekniker och utvecklingScriptwriting och storyboardingKlipp ut teknikerStoppa rörelsepopparpixillationenTraditionell 2D-animeringLayout och bakgrundKreativ postproduktionsredigeringFilm screening och kritik

Få insikt i animations- och produktionsdesignens värld genom att utforska handdragna tekniker, skär ut och stopp-motion, samt utveckla observations- och designfärdigheter genom övningar i skiss, filmhistoria, storyboarding, manusskrivning och idéhöjning.

Genom en serie workshops, seminarier och praktiska sessioner kommer du att introduceras till de 12 principerna om animering i teori och praktik, utforska grunden för animering genom 2D-animationsövningar och lära sig traditionella och samtida tekniker.... [-]

Storbritannien Bournemouth
Juli 2019
Engelska
Deltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Idealisk för dem som överväger ytterligare studier eller karriär i mode, kommer kursen att presentera nyckelkoncept inom modedesign och uppmuntra dig att utveckla din ege ... [+]

Handla om

23 juli - 9 augusti 2019

Utveckla nyckelfärdigheter och kunskaper om modebranschen.

Kurshöjdpunkter inkluderar:

Utforska nyckelkoncept inom modedesign och marknadsföringUtveckla din modeportföljLondon Studie resa: Street Style Sketchbooks, besök mode samlingarForskningsverkstäder: 3D-experiment, färgpaletter, tygmedvetenhetMode Illustration: Ritning Mode FigurPraktiska verkstäder i draperi, skissering, dekonstruktion av plagg, maskinsömningIntroduktion till modebranschen inklusive blogging och reklamSkapa ditt eget modestyckeUtveckla din Fashion IdentityProfessionell fotografering av ditt designade plagg.

Idealisk för dem som överväger ytterligare studier eller karriär i mode, kommer kursen att presentera nyckelkoncept inom modedesign och uppmuntra dig att utveckla din egen modeidentitet, utmana antaganden, tänka oförutsägbart och nå överraskande lösningar.... [-]

Storbritannien Bournemouth
Juli 2019
Engelska
Deltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Över 3 veckor kommer du att producera arbete för din fysiska och digitala portfölj som utforskar ämnen, inklusive ritning och illustration, grafisk design, mode, fotograf ... [+]

Handla om

Få erfarenhet av olika ämnesområden, utforska ditt kreativa uttryck och utveckla en omfattande portfölj av ditt arbete för att visa upp dina konstnärliga förmågor.

Kurshöjdpunkter inkluderar:

Praktiska workshops och temaprojektSketchbooks: kreativ idéutvecklingTypografi och design, experiment i komposition och collageRitning och illustration, grafisk designMode och textilierFotografiArkitektur och 3D DesignMixed Media och Print MakingLayout och Portfolio ShowcasePortföljgranskning

Få erfarenhet inom olika ämnesområden och utveckla förtroende för dina kreativa förmågor med denna varierade och stimulerande kurs.

Över 3 veckor kommer du att producera arbete för din fysiska och digitala portfölj som utforskar ämnen, inklusive ritning och illustration, grafisk design, mode, fotografi, film, arkitektur, blandmedia och trycktillverkning.... [-]

Storbritannien Bournemouth
Juli 2019
Engelska
Deltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Den brittiska filmindustrin fortsätter att vara en av världens största leverantörer av filmunderhållning, och ber om passion, kreativitet, teknisk förmåga, vision, forskn ... [+]

Handla om

Från scriptwriting till färdig film, en chans att lära sig om filmskapets grundprinciper.

Kurshöjdpunkter inkluderar:

Skapa en kortfilm från första idé till efterproduktionLär dig grunden för filmskapandeStoryboard Development: Narrative TechniquesScriptskrivning och utveckling av utkastProduktionsdesignGjutning och repetitionerThe Art of Directing; Arbeta med skådespelareTänder en scenKameravinklar och Shot Selection2 - 3 dagar Live Film ShootingRedigerings- och efterproduktionsteknikLjudredigeringFilm screening med gruppkritik

Den brittiska filmindustrin fortsätter att vara en av världens största leverantörer av filmunderhållning och ber om passion, kreativitet, teknisk förmåga, vision, forskning och engagemang. Perfekt för dem som är intresserade av film- eller mediarelaterade studier, kommer denna intensiva och snabba kurs att ge dig chansen att utforska olika roller inom filmskapningen och utveckla en förståelse för både kreativa och tekniska aspekter av att göra en film.... [-]

Storbritannien Bournemouth
Juli 2019
Engelska
Deltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ritning är en väsentlig del av varje konst och designspecialism, såväl för dem som vill jobba inom den kreativa industrin och står i centrum för vad vi gör här på AUB. ... [+]

Ritning är en väsentlig del av varje konst och designspecialism, såväl för dem som vill jobba inom den kreativa industrin och står i centrum för vad vi gör här på AUB.

Oavsett om du är en spirande illustratör eller helt enkelt vill förbättra dina teckningsfärdigheter för att stödja annat kreativt arbete, ger den här kursen dig chansen att fastna i en rad olika medier, skapa spännande och originellt arbete och utveckla din ritning tekniker. Du får chansen att delta i ett brett utbud av teckningsverkstäder som leds av en mängd olika inspirerande handledare. Du kommer att drivas för att experimentera, att lära av dina misstag och att utveckla en kritisk förståelse av ditt arbete.... [-]

Storbritannien Bournemouth
Juli 2019
Engelska
Heltid
18 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bournemouth är en populär plats för turister och besökare, särskilt under de travla sommarmånaderna, med många hotell som tar ut ca 100 kr per natt för boende, vilket int ... [+]

Handla om

Få ditt boende, mat, sociala aktiviteter och mer för bara £ 65 per dag.

Bournemouth är en populär plats för turister och besökare, särskilt under de travla sommarmånaderna, med många hotell som tar ut ca 100 kr per natt för boende, vilket inte inkluderar mat eller andra utgifter.

Vårt boendeprogram erbjuder utmärkt valuta för pengarna för att se till att du har allt som tagits hand om för att stödja din tid medan du studerar din sommarkurs med oss ​​här.

Du kan välja att boka vårt sommarboendeprogram tillsammans med din 3-veckors sommarkurs som inkluderar boende i universitet, frukost och lunch samt vårt livliga sociala program för aktiviteter för att få ut det mesta av din tid på kvällarna och helgerna.... [-]

Storbritannien Bournemouth
Augusti 2019
Engelska
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Arts University Bournemouth - Summer Courses