Arts University Bournemouth - Summer Courses

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Experimentera. Fråga. Utmaning. Skapa. Bara några av de saker du kommer att uppmuntras att göra på våra sommarkurser.

Skriven av våra kursgrupper, som undervisar i våra heltidsutbildningar, och stöds av besökande handledare, specialtekniker och studenterexamina, kan våra högkursella kurser du utforska en rad olika synsätt på kreativt tänkande och göra i en mängd olika konst former.

Förutom att lära sig kreativa tekniker och processer, syftar våra sommarkurser till att öka ditt förtroende för dina konstnärliga förmågor, vilket ger dig möjlighet att fatta ett mer informerat beslut om din framtid.

Du kan anmäla dig för att förbättra din konstportfölj, för att komplettera din universitetsansökan eller för att du vill berika ditt CV eller intresse för den kreativa världen.

Våra kurser lockar unga studenter, kreativa proffs och frilansare från Storbritannien och över hela världen från olika åldrar, bakgrund och erfarenheter.

Våra kurser på tre veckor är öppna för alla entusiaster från 13, 15 och 18 år. det finns ingen övre åldersgräns.

Våra sommarkurser ger dig möjlighet att:

  • Utveckla nya kreativa färdigheter och tekniker
  • Förbered dig på en konstkurs på universitetet
  • Lär dig av kreativa experter
  • Erfarenhet att studera i ett brittisk konstuniversitet
  • Förbättra dina karriärmöjligheter
  • Dela idéer och färdigheter med studenter från hela världen
  • Tillbringa tid på en av Storbritanniens bästa sommar destinationer
  • Få portföljrådgivning och universitetsansökningsstöd
  • AUB-certifikat för deltagande

FAQS

Om din fråga inte är täckt, kontakta oss på summercourses@aub.ac.uk eller ring 44 1202 363831/363823. Du kan också skype oss: summercoursesAUB.

Vem kan delta i en AUB-sommarkurs?

Våra sommarkurser är öppna för alla kreativa entusiaster

Yngre studenter kan delta i vår sommarskola för kreativ konst , designad för entusiastiska kreativa i åldrarna 14-16 (juni-kurs) och mellan 13 och 14 (juli-kurs).

Kurserna lockar studenter, kreativa yrkesmän och frilansare i alla åldrar från Storbritannien och över hela världen med olika bakgrunder och erfarenheter.

Våra sommarkurser drar nytta av att inkludera en sådan blandning av människor som kan lära sig och samarbeta tillsammans.

Finns det särskilda krav för sommarkurser?

Det finns inga formella krav på våra sommarkurser eftersom vi vill att studenter och annonsörer ska dela och lära sig oavsett vilken bakgrund eller tidigare erfarenhet de har.

Kurserna är mycket praktiska och skrivna för dem med ett stort intresse för kreativitet. vi förväntar oss helt enkelt sommarstuderande att vara entusiastiska och villiga att lära sig som individer och som en del av ett lag.

Du behöver inte några tidigare kvalifikationer för att gå med i våra kurser.

Vilket språk hålls kursen i? Behöver jag ett certifikat eller engelska eller Ielts-test för att ta del?

Alla sommarkurser lärs på engelska.

Det finns inga formella engelska behörighetskrav, men vi rekommenderar att du har en intermediär nivå på engelska för att fullt ut kunna dra nytta av din erfarenhet på våra sommarkurser och kunna kommunicera med din kursledare och medstudenter.

Om du är i tvivel om din engelska är bra nog, vänligen maila oss på summercourses@aub.ac.uk för råd.

Hur många människor kommer att vara på min kurs?

Våra kurser är dock mycket populära, för att du ska ha en bra kursupplevelse och tillräckligt med kontakttid med din handledare, behåller vi våra klassstorlekar små.

Klassnumren varierar beroende på kursens ämne, men sommarkurser har vanligtvis mellan 15-25 studenter per kurs, med din kursledare, kursassistent och AUB-studentambassadörer som stöder dig.

Hur bokar jag en sommarkurs?

Alla sommarkurser kan bokas enkelt via vår nätbutik med betalkort eller kreditkort.

Om du inte kan betala online frågar vi dig om att fylla i ett bokningsformulär och vi kommer att förse dig med våra bankkonton detaljer så att du kan ordna en banköverföring (var vänlig medveten om att det kommer att bli ytterligare bankavgifter att betala om du väljer det här metod).

E-post summercourses@aub.ac.uk för ett bokningsformulär.

Du kan läsa mer om hur man bokar här .

Jag är en internationell student - behöver jag ett visum för att ta en sommarkurs?

Om du inte har ett brittiskt / EU / EES-pass behöver du en visum som låter dig studera här för att ta en av våra kurser.

Majoriteten av internationella studenter som planerar att studera en kort sommarkurs i Storbritannien kan göra det med ett kortfristigt studievisum.

Det är dock ditt ansvar att avgöra om du måste ansöka om visum i förväg och att ge tillräckligt med tid för att få visum.

Du bör tillåta tillräckligt med tid för att erhålla visum som krävs före deltagande i vår sommarkurs och universitetet kommer att tillhandahålla ett viseringsbekräftelsebrev vid mottagande av full betalning.

Vänligen hänvisa till den brittiska regeringen Visa

Alla visum och resedokument för att bekräfta behörigheten kommer att kontrolleras antingen vid ankomsten till universitetets boende eller på den första dagen vid anmälan. Om du inte har rätt visum kommer vi inte att kunna låta dig gå med i kursen eller att du är berättigad till återbetalning.

Om du ansöker om visum och behöver dokument för att bekräfta dina rese- och kursarrangemang för att säkra ditt visum, var vänlig notera att kursbekräftelsebrev för viseringsansökningar endast kommer att utfärdas när kursavgifterna och eventuellt boende du har bokat har betalats i sin helhet.

Vad annat ska jag betala för?

Våra sommarkurser är helt inkluderade med alla material och resurser som ingår.

För de som bor i vårt boende tillhandahålls frukost och lunch (måndag - fredag) så studenter behöver bara extra pengar för sina kvälls- och helgdagsmat. Det är tillrådligt att ta med sig extra om du planerar att handla gåvor, personliga köp, tilltugg och helgaktiviteter.

Om du bor lokalt eller har valt att boka bara sommarkursen och ordna ditt boende självständigt, borde du låta tillräckligt med pengar till lunch och andra måltider, aktiviteter eller personliga inköp som krävs.

Vad får jag i slutet av kursen?

Du kommer att bli utfärdat med ett AUB-certifikat för närvaro efter avslutad kurs.

Du kan använda detta för att bevisa arbetet, vilket kan läggas till i din portfölj eller cv. Du är också berättigad att ansöka om hemmakunskapskrediter för att ställa in mot någon studie du gör för närvarande (t.ex. som studerande utomlands student vid ett annat universitet eller en student som tar IB för CAS-poäng).

Beroende på sommarkursen du har tagit får du också möjlighet att ta med dig det arbete som produceras under din tid.

Till exempel har Sminkstudenter skissböcker och en uppsättning digitala utskrifter av färdiga stilar från foton, film- och animationsstuderande kommer att ha kortfilmer. Modestudenter kan ta hem sina färdiga modekläder samt deras modefolder etc.

Platser

Bournemouth

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium