Läs den officiella beskrivningen

När du väljer en matlagningskurs måste du välja den bästa matskola för din träning. Den Ashburton Chefs Academy har ett rykte om inspirerande matlagningskurser, utmärkt kock handledare, toppklass ingredienser och ett fantastiskt läge. Det är därför vi har nominerats som "Cookery School of the Year" i Food and Travel Magazine Reader Awards för de senaste 3 åren.

En historia av framgång Vi har framgångsrikt kör matlagningskurser 7 dagar i veckan, 350 dagar per år under de senaste 10 åren, och är rankad som en av de mest framgångsrika matlagningsskolor i landet. Vi välkomnar fler än 5000 studenter till vår matlagning skolan per år.

Vi har erkänts med följande utmärkelser:

Mat & Travel Magazine - Vinnare av Cookery School of the Year 2013 Small Business of the Year - Vinnare WMN Business Awards 2013 Brittiska Cookery School Utmärkelser -Folk Choice Award Best Cookery School 2013 British Cookery School Awards -Vinnare Bästa engelska Cookery School 2012 British Cookery School Awards -Vinnare Bästa Stor Cookery School 2012 Mat & Travel Magazine - Vinnare av Cookery School of the Year 2012

Än viktigare är återkopplingen av våra studenter. Eleverna uppmanas att betygsätta våra prestationer i slutet av varje kurs de tar - över 3 år har vi en 99% positiv kundnöjdheten med mer än 80% av eleverna rank oss 5 av 5 stjärnor.

Ett brett sortiment av schemalagda kurser Vi erbjuder över 40 schemalagda matlagningskurser från halvdagskurser och weekendresor till professionella kulinariska kvalifikationer. Du är säker på att hitta en kurs för att uppfylla din nivå, och ditt intresseområde. Vad mer, eftersom vårt schema publiceras och som fastställts för 6 åtminstone de kommande månaderna, kan du planera din matlagningskurser med tillförsikt.

Flexibelt lärande PATH som passar dig Vi har skapat ett unikt utbud av kurser med definierade nivåer som passar dig oavsett din tidigare matlagning upplevelse. Oavsett om du är ny på matlagning, en entusiastisk hemma kock eller en professionell kock, kommer du att hitta en nivå av matlagning och en väg av utbildning som är perfekt för dig.

Professionell kock handledare När du väljer en matlagning skola måste du vara säker på att den utbildning du kommer att få är att högsta standard. Vid Ashburton Chefs Academy, alla våra kock lärare är professionella kockar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen, som arbetar som chef kockar i högt rankade restauranger.

De arbetar heltid för cookery skolan och de ständigt utveckla kurser till den högsta nivån. Vi tror att kvaliteten på utbildningen som erbjuds av våra professionella kock handledare är oöverträffad bland matlagningsskolor, och är anledningen till att så många av våra elever kommer tillbaka till oss.

Liten grupp STORLEKAR Vår genomsnittliga klasstorleken är 10 studenter. Våra erfarna kock lärare vet att inte alla lär i samma takt, eller på samma sätt, och så medan du kommer att arbeta tillsammans som en grupp och i par, du kommer också att få massor av enskilda uppmärksamhet från dina kock handledare.

Praktisk utbildning At The Ashburton Chefs Academy anser vi det bästa sättet att lära sig att laga mat är genom att faktiskt matlagning inte titta. Våra kurser är inriktade på att maximera mängden praktisk matlagning du kommer att utföra under varje dag. Alla ingredienser är förberedda för dig för i början av varje dag, diska tas om hand, och ett kök assistent arbetar för att hjälpa kocken och studenter under hela dagen.

Våra kök är utformade för att känna sig så nära till ett hem kök som möjligt och du kan vara säker på att alla färdigheter eller recept du lär dig med oss ​​kan vara lika lätt replikeras hemma som på ett professionellt kök.

HÅLLBAR, etiska, lokala, ekologiska Från dag ett har vi åtagit sig att med de finaste kvalitet, etiskt råvaror vi kan. Kvaliteten på ingredienserna i Devon är enastående och vi har tur att ha några fantastiska leverantörer rätt på vår tröskel i Ashburton.

Vår mat odlas och med lokalt så mycket som möjligt för att minska "livsmedels miles" och att stödja lokala producenter. Vi insisterar på att veta varifrån våra livsmedel, och att det är hållbart och etiskt producerade. Skillnaden i kvalitet kan smakade i varje maträtt.

Praktisk matlagning DU KOMMER ATT ANVÄNDA Alla våra kurser har utformats för att vara så tillgängliga och praktiska som möjligt för förberedelser hemma.

Ingredienserna vi använder är lätt hämtas från vardagliga leverantörer, och du inte hittar fokus på sällsynta och exotiska ingredienser som ofta tar längre tid att hitta än att göra receptet själv.

För alla "out-of-the-ordinary" ingredienser, kommer vi alltid att rekommendera ett annat alternativ som du kan hitta lätt. Vi är också medvetna om att livsmedelsbudgeten måste gå längre i dessa dagar, och utveckla våra recept för att vara överkomliga en samt läckra.

En bra ställe att lära Eleverna berättar att de njuta av den varma och vänliga miljö på The Ashburton Chefs Academy och de gillar känslan av "ägarskap" i det utrymme de arbetar i och vistas i. Det finns gott om tysta områden, både i och utanför för pauser under och efter din kurs, och i slutet av en spännande dag i köket, erbjuder den pittoreska staden Ashburton några bra pubar, restauranger och butiker att utforska.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Ashburton Chefs Academy

Certifikatet i professionellt kök är ett ackrediterat 4-veckors kock stiftelse program för att lära amatör kockar de kunskaper som krävs för att laga till en professionel ... [+]

Certifikatet i professionellt kök är ett ackrediterat 4-veckors kock stiftelse program för att lära amatör kockar de kunskaper som krävs för att laga till en professionell standard. I slutet av kursen kommer du att ha kompetens att starta din karriär som junior kock på ett professionellt kök, starta din egen catering företag, eller bara njuta av livskunskap av en duktig kock.

Över 4 veckor, kommer detta strukturerade kurs ger dig expertutbildning från våra erfarna kock lärare i moderna matlagningstekniker. Kursen innehåller en nivå 2 Award i Culinary Skills QCF examen ackrediterade av Confederation of turism och Hospitality.

Kursen ger över 30 timmars praktisk matlagning i veckan för att lära dig de grundläggande kunskaper som krävs för att laga till en professionell standard, vare sig i ett restaurangkök, ett café, en stuga eller som en del av en cateringverksamhet.... [-]

Storbritannien Exeter
November 2019
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska

Diplom

Ashburton Chefs Academy

Patisserie kräver en behärskning av teknik i kombination med fantasi. Våra intensiva professionella kompetens kurser kommer att lära dig de grundläggande färdigheter som ... [+]

Patisserie kräver en behärskning av teknik i kombination med fantasi. Våra intensiva professionella kompetens kurser kommer att lära dig de grundläggande färdigheter som krävs av den moderna konditor.

Våra 20 veckor Diploma in Professional Patisserie Kursen är en intensiv, professionell nivå program för att ge dig de kunskaper i den moderna konditor.

Pastry Chefs är alltid populära inom restaurangbranschen från att arbeta i restauranger i toppklass, skapa bröd, bakverk och desserter i en cateringverksamhet, eller göra den känsliga läckerheter av den klassiska konditori.

Bakverk och bakning kräver en annan kompetens att arbeta som kökschef. En känsla för detaljer, precision, tålamod och organisation är de egenskaper som krävs för att bli en framgångsrik konditor. Denna kurs har utformats för att förbereda dig för branschen och leds av våra mycket erfarna konditor handledare som kommer att lära dig de grundläggande färdigheter och tekniker som krävs för att bemästra denna spännande hantverk. ... [-]

Storbritannien Exeter
January 2020
Heltid
20 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ashburton Chefs Academy

Vid Ashburton Chefs Academy vårt uppdrag är att starta karriären för de framtida stjärnorna i den kulinariska världen. Professional Culinary Diploma är en prestigefylld u ... [+]

Vid Ashburton Chefs Academy vårt uppdrag är att starta karriären för de framtida stjärnorna i den kulinariska världen. Professional Culinary Diploma är en prestigefylld utbildning program för att starta din karriär som en professionell kock av högsta klass, redo att möta kraven från dagens arbetsgivare.

Att bli en topp kock tar ambition, engagemang, passion och skicklighet. Storbritannien är mitt i en kulinarisk renässans och arbetsgivare efterfrågar kvalificerade, kompetenta och kreativa kockar. Trots detta krav finns det för närvarande ett stort kompetensbrist inom industrin för kvalificerade kockar. Vi utökar vår utbildning för att utveckla ett komplett utbud av färdigheter och egenskaper som krävs för att vara en modern chefskock från kärn kunskaper om matlagning till ledningen till ledarskap och därefter.... [-]

Storbritannien Exeter
January 2020
Heltid
20 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska