Läs den officiella beskrivningen

Ett äventyr genom utbildning

Välkommen till Bayswater College , grundad 1973. Vi erbjuder engagerande erfarenheter genom utbildning på alla stadier av livet. Oavsett om du är i skolan eller universitetet, jobbsökande, professionell eller pensionär, kommer våra kurser att hjälpa dig att utveckla din karriär och förbättra ditt liv.

Genom äventyr, utbildning och formella kvalifikationer har Bayswater College globala medborgare värda erfarenheter i över 45 år.

Meddelande från grundarna:

Vi grundade Bayswater Education eftersom vi vet att utbildning och resor är livets största äventyr. Vårt uppdrag att inspirera och utbilda börjar i våra vackra, moderna klassrum och sträcker sig till samhällen och kulturer över hela världen.

Vi erbjuder en plattform för effektiv lärande genom resor, boende, klasser och aktivitetsprogram och vi erbjuder strukturerad vägledning under hela din resa. Vi vill också utöka vårt uppdrag utanför våra gränser, så när du anmäler dig till oss erbjuder vi samma utbildning till en missgynnad person.

James Herbertson och Stephan Roussounis

tidslinje:

2017

 • Bayswater Education etablerade

2018

 • Förvärv av LSC Stanton, ett college i centrala London bildades från två etablerade skolor i London 2015. Stanton School of English grundades 1973 och London Study Center (LSC) grundades 1975.

2019

 • Lanseringen av Bayswater College London

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College är

För globala medborgare

 • Vi ser bortom våra gränser; vi omfamnar nya kulturer och är rikare för den. Vi ger tillgång till utbildning från hjärtat av London till resten av världen. Du är alla välkomna.

För vägledning

 • Vi tar hand om de små sakerna vid varje steg på din resa. Från inskrivning till examen vill vi att du vet att det alltid finns någon här för att hjälpa till.

För studenter

 • Allt vi gör är inriktat på studentens framgång och säkerhet. Vi vet att förtroende är ett viktigt verktyg för lärande och är här för att uppmuntra det förtroendet. Vårt fokus är på det bra du gör.

För allvarligt kul

 • Din övergripande erfarenhet är viktig för oss och vi vet att kul är en stor del av äventyret. Vi strävar efter att presentera dig för likasinnade människor så att dina vänskapar är vårt arv.

Business for Good

 • Vi ger kompetensen att förändra människors liv. För varje elev vi undervisar lär vi oss en annan från en missgynnad bakgrund. Vi erbjuder klasser utanför våra gränser och utökar vårt engagemang för utbildning till regioner där de är mest behövs.

Kortfattat

 • 15 klassrum
 • 4 studentlounger
 • 65 "Interaktiv TV
 • 5 minuter från Hyde Park

Kurser

Bayswater College erbjuder en mängd olika kurser som kan bidra till att förbättra dina kommunikationsförmåga eller utveckla specialiserad kompetens som behövs för din karriär. Våra lärare är passionerade om vad de gör, bryr sig om dina framsteg och ser till att du uppfyller dina mål.

Vårt supportteam är här för att se till att ditt liv utanför klassrummet går så bra som möjligt.

Vi är här för att hjälpa och ge råd, din lycka är ett mått på vår framgång.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Utbildning för gott

Vi vet att genom utbildning kan vi erbjuda möjligheter till dem som behöver dem mest. Därför är vi engagerade i en affärsmodell som sätter folk före vinst.

Utbildning ger människor en nyckel till världen. Vårt uppdrag är att öppna dörrar för alla och inspirera en generation av upptäcktsresande.

Vad vi gör:

För varje elev vi undervisar lär vi oss en annan från en missgynnad bakgrund. På en-för-en-basis. Vi donerar tid, kompetens och medel för att stödja barn och välgörenhetsorganisationer i våra studenters hemländer.

Vi använder vår röst för att aktivt delta i orsaker i linje med våra värderingar. Våra evenemangsprogram inkluderar talare från internationella välgörenhetsorganisationer, insamlingsaktiviteter och engagemang i evenemang som Internationella kvinnodagen eller flyktingveckan.

Vi är inte en passiv institution och uppmuntrar våra studenter att bli involverade både som ett sätt att främja gott och fördjupa sig i språket.

Varför gör vi det:

Möjligheten att lära sig bör inte begränsas till dem som har råd med det. Att resa över hela världen för att studera engelska som främmande språk är en unik och uppslukande upplevelse som bygger förtroende och ger bättre arbetsutsikter. Men dessa alternativ är helt enkelt inte tillgängliga för alla. Vårt uppdrag är att ge unga och missgynnade människor en chans att lära sig nödvändiga färdigheter som kommer att berika sina liv, oavsett deras ekonomiska ställning. Vi vill inspirera nästa generations upptäcktsresande, var de än är.

Hur vi gör det:

Vi samarbetar med organisationer som delar och stöder vårt uppdrag att tillhandahålla utbildning där det är mest nödvändigt. Vi förmedlar medel som annars skulle utgöra vinst.

För varje vecka studerar vi med oss, vi donerar en vecka till välgörenhet från sitt land eller sin region. Vi utnyttjar befintliga lokala välgörenhetsorganisationer och donerar antingen en lärare eller motsvarande finansiering för klasser.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Bayswater College

Utvecklat av branschledande experter, kommer detta certifieringsprogram att presentera dig för de mest relevanta och transformativa aspekterna av digital marknadsföring. ... [+]

Utvecklat av branschledande experter, kommer detta certifieringsprogram att presentera dig för de mest relevanta och transformativa aspekterna av digital marknadsföring. Ämnesexperter från ledande företag, som Google, Facebook och Linkedin samarbetar med Digital Marketing Institute om design och utveckling av programmaterial, så ditt lärande formas av deras praktiska erfarenhet, expertinsikt och fallstudier.

Bli expert på online media strategierLäs de senaste trenderna och få insikt om hur företag utvecklar framgångsrika kampanjerFå en kvalifikation som kommer att öka dina karriärmöjligheterLämplig för olika kompetensnivåerVem är det till?Marknadschef, chefer, ledande befattningshavareIT-cheferFöretagsägareNågon som är ansvarig för att utveckla och / eller genomföra en digital marknadsstrategi för deras organisationNågon som vill ha en karriär inom digital marknadsföringNyckelfakta:4 veckorStartdatum varje månad10 timmars föreläsningar per vecka5 timmar Gruppprojektarbete per veckaÖvre mellannivå (B2) Engelska nivå krävsPris: £ 219530k akademiker över hela världen115 länder1 industristandardKursinnehållDigital Marketing FoundationsOptimering av webbplatsenInnehållsmarknadsföringSocial Media MarketingSEOBetald sökningVisaE-post marknadsföringAnalyticsDigital strategi... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Bayswater College

Våra Allmänna Engelska kurser fokuserar på de fyra grundläggande språkkunskaper: lyssna, tala, läsa och skriva för att hjälpa dig att använda engelska språket mer effekti ... [+]

Våra Allmänna Engelska kurser fokuserar på de fyra grundläggande språkkunskaper: lyssna, tala, läsa och skriva för att hjälpa dig att använda engelska språket mer effektivt.

Lägga till modullektioner i din kurs förstärker din kurs och hjälper dig att personifiera ditt lärande. Typiska modulfag inkluderar grammatik, konversation, IELTS-förberedelse, företag och andra.

Kursen hjälper dig:

Oavsett om du studerar engelska för att förbättra din karriär, förbereda för universitet eller för personlig utveckling, kommer kursen att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Kommunicera mycket mer självsäkertTala mer exakt och flytandeFörbättra din grammatikÖka ditt ordförrådKunna socialisera på engelska mer effektivtEngelska språkkurserStandard (kärnkurser)20 lektioner per veckaGenerell engelskaIELTS-förberedelseBudget engelska (endast PM)Intensiv (Mest Populär)25 lektioner per veckaGenerell engelskaIELTS-förberedelseSuperintensiv30 lektioner per veckaGenerell engelskaIELTS-förberedelseUtforska London... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
15 - 22 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bayswater College

Förbered dig för denna internationellt erkända examen som är standardkvalificeringen för universitet, arbetsgivare och för viseringsändamål. Förbättra din kompetens på en ... [+]

Förbered dig för denna internationellt erkända examen som är standardkvalificeringen för universitet, arbetsgivare och för viseringsändamål. Förbättra din kompetens på engelska och lära dig de färdigheter som krävs för att uppnå dina examensmål.

Kursen hjälper dig:

Uppnå bästa IELTS-examensresultatet möjligt genom att förbättra din läsning, lyssnande, talande och akademiska skrivförmåga. Du kommer också att förbättra din grammatik och ordförrådskunskap. Kvalificerade instruktörer delar provberedningstekniker och regelbundna praktik tentor kommer att förbereda dig för att ta denna tentamen med förtroende.

Nyckelfakta:Nivå: Övre MellanliggandeLektioner per vecka - 20, 25 eller 30Startdatum: varje måndagMinsta antal veckor: 1Studenthistoria... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
1 - 24 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bayswater College

Utforska London är en vanlig allmän engelskkurs kombinerad med lärarledda aktiviteter i London efter klass. Varje vecka utforskar vi ett tema och vi har utvecklat en uppg ... [+]

Utforska London är en vanlig allmän engelskkurs kombinerad med lärarledda aktiviteter i London efter klass.

Varje vecka utforskar vi ett tema och vi har utvecklat en uppgiftsbaserad studieplan som gör det möjligt för dig att interagera med Londonare och lära känna staden tillsammans med din lärare.

Kursen hjälper dig:

Öva den engelska du har lärt dig i klassrummet när du utforskar temaer i London med dina klasskamrater.

Nyckelfakta:30 lektioner per vecka20 lektioner av morgonen Standard engelska10 lektioner av aktiviteter i London med din lärare

Förvänta dig att vara ute av klass varje dag!

teman:KonstBesök museer och gallerierKungliga Operahuset, konserter, etc.Berömda filmplatserLondons byar: Notting Hill, Hampstead, Maida Vale, Brixton etc.MatStudenthistoria... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 - 11 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

Bayswater College

Bayswater College erbjuder en engelsk semester för hela familjen. Föräldrar och barn deltar i en Standard General English kurs på morgonen samtidigt men i olika delar av ... [+]

Bayswater College erbjuder en engelsk semester för hela familjen. Föräldrar och barn deltar i en Standard General English kurs på morgonen samtidigt men i olika delar av college. Eftermiddagar är gratis att utforska London självständigt eller gå med i sommaraktivitetsprogrammet för familjer.

Kursen hjälper dig:

Kombinera en semester i London med en pedagogisk upplevelse med familjen. En kultur helgdag för dig och dina barn kan du förbättra din engelska, utforska London genom ett eget aktivitetsprogram eller skapa din egen resplan.

Nyckelfakta:Datum: 17 juni - 28 augustiStandard engelska: 20 lektionerStandard engelska plus sommaraktiviteterValfritt - Familjeaktivitetsprogram (3 eftermiddagar per vecka)Ålder: 8Utforska London Teman:... [-]
Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
73 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bayswater College

Bayswater Summer erbjuder interaktiva lektioner och spännande aktiviteter så att lära sig engelska är kul i vårt dagläger eller hemvistprogram. Kvalificerade lärare använ ... [+]

Bayswater Summer erbjuder interaktiva lektioner och spännande aktiviteter så att lära sig engelska är kul i vårt dagläger eller hemvistprogram.

Datum: 30 juni 2019 - 11 augusti 2019Ålder: 10-17ProgramfunktionerboendeHomestay boende i delade rumFörbättra din engelskspråkiga lärande erfarenhet genom att bo hos en värdfamilj. Värdfamiljer är baserade i zon 4, en genomsnittlig 30-40 minuters resa till skolan. Våra familjer följer de brittiska rådets standarder.Åldersintervall för hemvist: 12-17 (14-17 för individer)Rumstyp: Twin som standardBadrum: DelatGratis trådlöst nätverkMåltider och menyFrukost och middag är med värdarna. En varm 2-rätters lunch serveras i skolan måndag-fredag. Lunchpaket kommer att tillhandahållas av värdar på helgerna.Standardpaket lunch: vatten, frukt, smörgås, chips, kex / tårtaKostbehov tillgodosesVarför Marble Arch... [-]
Storbritannien London Marylebone
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
43 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bayswater College

Bayswater Summer erbjuder interaktiva lektioner och spännande aktiviteter så att lära sig engelska är kul. Den kompakta moderna campus vid University of Hertfordshire är ... [+]

Bayswater Summer erbjuder interaktiva lektioner och spännande aktiviteter så att lära sig engelska är kul.

Campus faciliteterboende

Modernt boende med eget badrum och gemensamma utrymmen.

Rumstyp: Enkelrum med eget badrumStädning: VeckovisHanddukar: Förutsatt veckovisbyteLinne: Tillhandahålls, veckoskiftTvättservice: 1 per boendeblock, myntdriftSäker: Finns på personalkontoretDeposition: £ 30 deposition vid ankomstWi-Fi finns tillgängligt i hela campusPå CampusMulti-purpose sportcenter inklusive poolUtomhussporterUniversitetsbutikCash Machine (ATM)Galleria köpcentrum över vägen från campusbutikerbankerSjukvårdMåltider och menyStor självbetjäning matsalFrukost: Kontinental inklusive kaffe, rostat bröd, syltgrädde och fruktLunch: 2 kurser, 3 alternativKväll: 2 kurser, 3 alternativSnacks: Varuautomater för drycker och konfektLunchpaket erbjuds på utflyktsdagen: vatten, frukt, smörgås, chips, kex / kakaKostbehov tillgodosesdatum:Vänd 1: 1-15 juliTurn 2: 15-29 juliVänd 3: 29 juli-12 augustiAndra ankomstdatum beroende på tillgänglighet... [-]
Storbritannien Hatfield
Juli 2019
Engelska
Heltid
15 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Bayswater College, 167 Queensway
W2 4SB London, England, Storbritannien