Läs den officiella beskrivningen

Vi är ett Engelska skolan I hjärtat av East London, ett pulserande och knäppt område som erbjuder en mångkulturell upplevelse.

Vi erbjuder en rad engelska kurser som är utformade för att passa dina behov och tillgodose dina förmågor. Lektionerna är dynamiska och kommunikativa så att du kan träna allt du lär dig och använder det på en daglig basis.

Våra professionella, entusiastiska och tillförlitliga lärare hjälper dig att uppnå dina engelska språkmål och hjälper dig alltid under din tid att hjälpa dig att göra det bästa av din inlärningserfarenhet.

Vår personal är här för att svara på eventuella frågor du kan ha och vägleda dig under hela din tid på skolan. Vi har flerspråkig personal som alltid kommer att vara tillgänglig för att hjälpa dig och göra din vistelse enklare.

Vi hoppas att du njuter av din tid i London och att du drar nytta av allt den här staden har att erbjuda.

Vad kommer du att uppnå när du studerar hos oss?

  • Förbättra dina språkkunskaper och nivå på engelska genom kontinuerlig övning och engagemang.
  • Använd engelska noggrant med korrekt uttal och grammatik.
  • Bli mer självsäker i ditt akademiska och professionella liv.
  • Lär dig om andra kulturer. Tack vare vår internationella atmosfär kommer du att kunna skapa nya vänner från olika länder.
  • Lär dig livsförmåga som kommer att vara värdefull dag för dag, förbättra dina karriärmöjligheter och uppnå dina mål.
  • Undervisas av erfarna och professionella lärare, alltid där för att hjälpa dig att förbättra din engelska.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Bethnal Student Academy

Våra Allmänna Engelska kurser är tillgängliga för studenter på alla nivåer: från nybörjare (A1) till kompetens (C2). Våra kurser hjälper dig att utveckla dina engelska fä ... [+]

Allmän engelska kurs Våra Allmänna Engelska kurser är tillgängliga för studenter på alla nivåer: från nybörjare (A1) till kompetens (C2) . Våra kurser hjälper dig att utveckla dina engelska färdigheter så att du kan förbättra din talande och flytande. Vårt mål är att öva kommunikationsförmåga, fokusera på att tala, lyssna och uttala sig. Vår undervisningsmetodik säkerställer att du får gott om möjligheter att använda din engelska och vi är alltid tillgängliga för att ge dig extra träning. Vi vill att du ska njuta av din lärande, och också för att se till att det vi lär dig i lektioner är relevant och användbar utanför klassrummet. Vi accepterar elever på 16 år eller äldre *. Våra engelska kurser går året runt *. BSA upprätthåller maximalt 20 studenter per klass, med genomsnittliga klassstorlekar på 12 studenter. Du kan välja hur länge du vill studera. Vi erbjuder dig olika alternativ från 1 vecka av lektioner till så många veckor som du vill. Du kan välja att studera 9 **, 15, 20, 25 eller 30 timmar i veckan. ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
9 - 30 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska