Boston College UK

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

För 50 år, Boston College har gett hög kvalitet vidareutbildning till tusentals studenter.

Var är vi?

College ligger nära till centrum av Boston med tre campus i omedelbar närhet till varandra. På våran campus - Rochford, hittar du våra dedikerade sjätte bildar centrerar och universitetscentrum tillsammans med verkstäder och industri stil klassrum våra yrkesutbildningar. Peter Paine är våra Sport och Performing Arts Center och Sam Newsom är vår dedikerade musikcentret.

våra kurser

Kollegiet ger över 400 kurser, till och med grad nivå, inklusive ett brett utbud av yrkesutbildning samt A / AS nivåer, GCSE och diplom. Oavsett ålder, kan du välja något som kommer att vidga dina vyer och ge dig självförtroende att lyckas.

våra studenter

Varje år välkomnar College cirka 8000 studenter genom sina dörrar. Om 1500 av dessa studier med oss ​​på heltid, upp till 200 är internationella studenter från hela världen och 200 mer studerar vid en högre utbildning nivå. Våra deltidsstuderande varierar från skolan i förtid och lärlingar till vuxenstuderande och examensstuderande.

Vision

"Att vara en lysande college som förvandlar människors liv och gör ett enastående bidrag till den ekonomiska, sociala och kulturella livet i Lincolnshire."

Värden

Boston College är en allomfattande organisation som bygger på följande värden:

Förtroende Öppenhet Respekt Utmaning Ärlighet

Jämställdhet och mångfald

Advancing jämställdhet, mångfald och integration, så att det är av central betydelse för vår college kultur är en av våra viktigaste strategiska mål. Det kommer att hjälpa till att uppfylla vår vision "att vara en lysande college som förvandlar människors liv och gör ett enastående bidrag till den ekonomiska, sociala och kulturliv i Lincolnshire".

Utforska denna sida för att se hur vi arbetar med våra elever, personal och partners för att främja jämställdhet genom våra riktlinjer och rutiner, tillsammans med ett varierat utbud av projekt och aktiviteter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se A-nivåer » Se Basår » Se Förberedande år » Visa kurser » Se Health Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

A-nivå

A-nivåer (universitet förberedande / Access-programmet)

Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Storbritannien Boston

A-nivåer är en traditionell väg till brittiska universitet. Studenter tar fyra som subjekt under det första året och kan fortsätta med tre försökspersoner i den andra år om de vill gå vidare till universitetet. [+]

Hitta nya möjligheter och studera din A-nivåer vid Boston College

A-nivåer är en traditionell väg till brittiska universitet. Studenter tar fyra som subjekt under det första året och kan fortsätta med tre försökspersoner i den andra år om de vill gå vidare till universitetet. Ämnen som erbjuds är: Kommunikation och kultur, economics, Engelsk litteratur, Filmvetenskap, Regering och politik, historia, lag, Matematik och ytterligare matematik.

Eleverna har möjlighet att utvecklas till toppuniversitet inklusive: York, Durham, Nottingham, Kings College London, Warwick, Birmingham, Manchester, Sheffield, Leeds och Leicester.

Studera A-nivå vid Boston College öppnar dörren till nya ämnen och möjligheter som du kanske inte har upplevt tidigare. Inte nog med att vi erbjuder traditionella ämnen som matematik, engelsk litteratur och historia, men också olika alternativ som filmvetenskap, sociologi, psykologi.... [-]


Basår

Internationell tillgång till högre utbildning (grundprogram)

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Boston

Den internationella Tillgång till HE är naturligtvis en speciell ettårig kurs för studenter som vill förbereda sig för inträde i ett brittiskt universitet. Syftet med kursen är att ge dig den nödvändiga kunskaper och färdigheter för att lyckas i det brittiska universitetet systemet. Det garanterar att din engelska kommer att vara tillräckligt bra för att klara universitetsnivå studie. [+]

Den internationella tillgång till högre utbildning kursen är en speciell ettårig kurs för studenter som vill förbereda sig för inträde i ett brittiskt universitet.

Syftet med kursen är att ge dig den nödvändiga kunskaper och färdigheter för att lyckas i det brittiska universitetet systemet. Det garanterar att din engelska kommer att vara tillräckligt bra för att klara universitetsnivå studie. Du får lära dig att dra nytta av bibliotek och utbildningsresurser och du kommer att tillbringa tid förbättra din studieteknik så att du kan ta bra anteckningar, skriva uppsatser och rapporter, göra presentationer och förbereda sig för prov.

Se varför studenter från hela världen väljer att studera vid Boston College ... [-]

Förberedande år

Företagsekonomi - Högskolan förberedande program

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Boston

Denna tillgång till affärs Studies program är utformat för vuxna som är intresserade av att genomföra en karriär i Business och marknadsföring, juridik, data, eller finansiering av fält. [+]

Detta Tillgång till Business Studies program är avsedd för vuxna som är intresserade av att genomföra en karriär i Business och marknadsföring, juridik, data, eller finansiering av fält.

Denna kurs finns i Boston.

Avslutad kurs kan också leda till framsteg på akademins universitetsnivå kurser. Du kan studera HNC / HND i företagsekonomi, resor och turism Management på din dörr och med upp till hälften av kostnaden för universitetsavgifter.

Vad ska jag göra?

Diplomet erhålls genom att uppnå 24 Nivå 3 poäng i företagsekonomi.

Du kommer också att välja ytterligare 2 huvudämnen för att få 15 poäng. Dessa ämnen ingår lag, Maths och Computing. ... [-]


Vetenskap - Högskolan tillgång program

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Boston

Denna tillgång till Science program är utformat för vuxna som är intresserade av att genomföra en karriär inom naturvetenskap eller teknik fält. [+]

Detta Tillgång till Science program är avsedd för vuxna som är intresserade av att genomföra en karriär inom naturvetenskap eller teknik fält.

Denna kurs finns i Boston.

Avslutad kurs kan också leda till progression på akademins universitetsnivå kurser. Du kan studera HNC / HND i tillämpad vetenskap eller datasystem och utveckling på din dörr och med upp till hälften av kostnaden för universitetsavgifter.

Vad ska jag göra?

Diplomet erhålls genom att uppnå 18 Nivå 3 poäng i 3 huvudämnen. Du kan välja dessa från följande ämnen, biologi, fysik, matematik, kemi eller Computing.

Du kommer också komplett 3 Nivå 3 poäng i studiefärdigheter: Forskning och Referera och 3 Nivå 3 poäng inom IT för högskolestudier.... [-]


Kurser

Affärs HND nivå 5

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Boston

Den Edexcel BTEC Nivå 5 HND ger större bredd och specialisering än nivå 4 HNC. Strukturen i programmet ger en innovativ och kreativ läroplan, som omfattar kärnområden som företagsklimatet, affärskommunikation och information, marknadsföring och mänskliga resurser - allt avgörande för framgången för näringslivsorganisationer. [+]

Den Edexcel BTEC Nivå 5 HND ger större bredd och specialisering än nivå 4 HNC. Strukturen i programmet ger en innovativ och kreativ läroplan, som omfattar kärnområden som företagsklimatet, affärskommunikation och information, marknadsföring och mänskliga resurser - allt avgörande för framgången för näringslivsorganisationer.

Vad ska jag göra?

Den Edexcel BTEC Nivå 5 HND består av 16 enheter: åtta obligatoriska och åtta specialenheter.

De obligatoriska enheter innefattar - Företagsklimatet - Hantera ekonomiska resurser och beslut - Organisationer och beteenden - marknadsföring principer specialenheter kan omfatta: - Projektledning

Förkunskaper

Affärs BTEC HNC Certifikat Nivå 4 eller en närstående HNC examen. ... [-]


Engelska som främmande språk

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 34 veckor August 2019 Storbritannien Boston + 1 fler

Vi erbjuder kurser från september fram till juni. Du kan delta i 2 veckor eller för ett helt läsår (34 veckor). [+]

Vi erbjuder kurser från september fram till juni. Du kan delta i 2 veckor eller för ett helt läsår (34 veckor). Du kommer att studera engelska i 20 timmar i veckan, plus att vi har moderna faciliteter och vänlig och erfaren personal. Vad bättre ställe att lära sig engelska än i England - hem för det engelska språket!

Många studenter väljer att studera engelska i England, eftersom de tror att det ger dem bästa möjliga start till att förvärva de språkkunskaper som behövs, både för universitet och internationella arbetsmarknaden i framtiden.

Vid Boston College, kan du

Vad ska jag göra?

Du har två alternativ - antingen att studera engelska som en heltid, eller - Kombinera engelska med andra ämnen. Till exempel kan du ta engelska med ekonomi eller filmvetenskap eller Sport eller media. ... [-]


Videoklipp

Experience College, Experience Boston College