Bosworth Independent College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför välja Bosworth?

Bosworth grundades 1977 som ett litet självstudiekollegium, och idag är Bosworth ett ledande oberoende boarding college i Storbritannien. Våra utmärkta akademiska resultat, etablerade universitetslänkar och vård och stödjande etos har resulterat i ett avundsvärt rykte. Undervisning på alla nivåer kännetecknas av entusiasm och passion och vi är stolta över att vara en icke-selektiv college med beprövad rekord, både lokalt och utomlands, för att höja elevernas ambitioner.

Bosworth har över 310 studenter med var och en fram emot att uppfylla sin individuella akademiska potential. Med en varierad nationalitetsblandning varje år, hittar Bosworth-studenter regelbundet sig tillsammans med klasskamrater med olika kulturella, sociala och religiösa bakgrunder. Detta säkerställer att de lämnar kollegiet som rundade individer med ett utmärkt tillfälle att lyckas i den bredare världen. Bosworth kan erbjuda bredd av kunskap och erfarenhet som krävs för att studenter ska kunna utmärka sig.

Genom att tillhandahålla akademiska program i åldrarna 14-19, garanterar Bosworth att en anpassad tidtabell finns på plats för varje elev. Det finns väldigt få begränsningar på ämneskombinationer på GCSE och A-nivå och med genomsnittliga klassstorlekar på åtta får varje elev den individuella uppmärksamhet de behöver för att nå sin akademiska potential. Som högskolan bygger på sitt framgångsrika förflutna ser det fram emot framtiden att utbilda brittiska, europeiska och internationella studenter inom sin prestationskultur.

Independent Schools Association (ISA)

Fram till 2015 inspekterades Bosworth av Ofsted, en statlig avdelning som ansvarar för ansvaret för inspektion av skolstandarden. Du kan läsa vår senaste inspektionsrapport på Ofsted webbplats. Vi har nu gått med i Independent Schools Association, så framtida inspektioner kommer att ligga under ISI (Independent Schools Inspectorate). Medlemmar av ISA-värdet innovation och inspiration bygger på de bästa traditionerna för att främja integritet, hög standard, industri och ansvar.

Fiona Pocock, chef, sitter också i styrelsen för IHE (oberoende högre utbildning) http://independenthe.com/about-us/our-board/

Bosworth Värden

Vårt mål är att vårda och utbilda varje elev i vårt samhälle, oavsett hans eller hennes förmåga, kultur, etnicitet eller social bakgrund. Vi strävar efter att uppmuntra varje elev att växa i förtroende, att odla en livslängd nyfikenhet för världen runt omkring oss, att kommunicera med entusiasm, arbeta tillsammans och bidra till vårt samhälle med engagemang och kreativitet. Vi strävar efter att främja akademisk excellens tempererad av vård och omsorg för dem som finns runt oss.

Huvudman Meddelande

Det är de människor som gör Bosworth Independent College unika. Eleverna, lärarna och personalen arbetar tillsammans som ett team för att vi ska uppnå de bästa akademiska resultaten inom en omsorgsfull, trygg och lycklig miljö. Vi erbjuder struktur balanserad med flexibilitet, vägledning tempererad med förståelse och obeveklig uppmuntran, erbjuds med värme och optimism. Varje medlem av kollegiet borde känna sig värderad och respekterad när vi lär oss och växer tillsammans.

Våra studenter delar de höga och realistiska ambitionerna vi har för dem samtidigt som de bidrar till välståndet i hela vårt globala samhälle. Vi njuter av en rik och mångsidig identitet där vi främjar excellens och firar individuell prestation, inklusive kul och originalitet. Våra studenter gör det bra inom en vårdande och medkännande miljö som är full av positiva resultat.

Jag hoppas verkligen att du får möjlighet att besöka Bosworth Independent College. Jag skulle älska dig att uppleva vår välkomnande atmosfär där studenter trivs.

Fiona Pocock MA PGCE

Ansvarig

Studentliv

Bosworth Hall och tre av våra övervakade pensionat har utsikt över en 5 hektar stor park som heter The Racecourse. Den är idealisk för utomhussporter med fotboll som den mest populära. I samma omgivning har vi en idrottshall där på kvällarna och på helgerna kan eleverna delta i ett antal inomhussporter: badminton, basket, volleyboll, bordtennis och 5-fotfotboll.

Varje vecka ger vi en berikning och studenter kan välja att delta i en rad olika aktiviteter. Dessa varierar varje term men inkluderar aktiviteter som: yoga, fotboll, fotografi, konst, matlagning, stickning, mandarin, pärlhantverk, springer, yoga, debatt, gitarrspel och schack.

Bosworths Studentråd är starkt inblandat i att arrangera vinter- och sommarbollarna samt att organisera årliga insamlingshändelser. De som deltar i studentrådet har mycket roligt. Andra kvälls- och helgaktiviteter finns att erbjuda för studenter att delta i, bland annat rockskola, pilates, självförsvarskurser samt lördagsturer till intressanta områden i Storbritannien, t.ex. Oxford och Cambridge.

Vi kan ordna individuella musiklektioner i College för en mängd olika instrument från nybörjare till examensnivå. Betygsundersökningar kan organiseras vid Northampton School of Music. Rockskolestudenter utför alltid alltid på jul- och sommarkonserterna, tillsammans med andra begåvade studenter som vill delta.

Varje år utvecklas nya händelser och aktiviteter; Dessa drivs ofta av intressen hos nya studenter som uppmanas att stå inför val till studentrådet. Vår hemsida ger ytterligare detaljer om studentaktiviteter och evenemang vi håller eller deltar i.

A-nivå Resultatdag 2017

Vi är glada att rapportera årets resultat har ännu en gång överträffat Storbritanniens nationella genomsnitt med 74,6% för att uppnå A * till B-grader och 89,4% att uppnå A * till C-betyg.

Fiona Pocock, chef vid Bosworth stater,

"Vi är mycket glada över att så många av våra elever har fått sådana glädjande resultat som ett resultat av deras hårda arbete, inte att glömma deras föräldrars stöd och ledningen av laget här hos Bosworth. Vi upplevde en exceptionellt orolig vänta i sommar eftersom det var första gången med en reviderad specifikation inom många ämnen, särskilt vetenskap. Det är testamentet till den dedikerade planeringen av våra lärare och den exceptionella bestämningen av våra studenter att resultaten är så mycket tilltalande. Vi spricker med stolthet och bara lite lättnad! "

Vi är så stolta över alla våra studenter som nu kan gå vidare till nästa steg i deras akademiska karriärer där vi önskar dem fortsatt framgång och nyfikenhet för att fortsätta lära. Vi vet att vi kan lita på dem för att representera oss bra.

Platser

Northampton

Address
Nazareth House
Barrack Road
Northampton

NN2 6AF Northampton, england, Storbritannien