Bournemouth & Poole College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ett brett utbud av program

Bournemouth och Poole College är en stor statlig institution som erbjuder ett brett utbud av vidareutbildning och högre utbildningsprogram. Varje år väljer ca 300 utländska studenter från många olika bakgrunder och länder att studera hos oss.

Som en av de största statsfinansierade utbildningsskolorna i Storbritannien erbjuder vi dig utmärkta faciliteter och undervisningsteam och erbjuder ett brett utbud av professionella och tekniska kurser som ger dig tillgång till universitet, medlemskap i internationellt erkända yrkesorganisationer och förberedelser för värld av arbete.

Livsstil och val

Bournemouth och Poole College utbildar cirka 20 000 studenter varje år, inklusive internationella studenter från hela Mellanöstern, Europa, Asien, Latinamerika, Afrika och Stillahavsområdet. Oavsett om du förbereder dig för universitet, utvecklar dina professionella eller tekniska färdigheter eller studerar språk, får du högkvalitativ utbildning och kvalifikationer som erkänns av universitet och arbetsgivare runt om i världen.

Lokalområdet är ett mycket populärt val av destination för internationella studenter och erbjuder en utmärkt livsstil. när du studerar hos oss är du garanterad en värdefull och minnesvärd upplevelse.

Den bästa vården för internationella studenter

Från det ögonblick du anländer till flygplatsen, till den dag du lämnar oss, kan du vara säker på bästa omsorg och support. College har tilldelats det prestigefyllda Beacon Award för stöd från internationella studenter.

Tillhandahåller engelskspråkig utbildning och stöd för studierätt

College är en av Storbritanniens centrum för engelskspråkig utbildning. Du lärs av ledande experter och har tillgång till några av de bästa inlärningsfaciliteterna i landet, inklusive omfattande bibliotek, ljudböcker och supportmaterial. Vi erbjuder flexibla engelska språkprogram med vanliga startdatum och engelska språkstöd medan du studerar på en vanlig kurs.

Studie med brittiska studenter

Som den största statskollegiet i regionen studerar du tillsammans med tusentals brittiska studenter. Detta ger ett utmärkt tillfälle att förbättra din engelska och lära dig om brittiskt liv och kultur.

Bra läge

Den lokala regionen, inklusive städerna Bournemouth och Poole, är känd som ett stort brittiskt turistmål och strand semesterort. Klimatet är bra och det finns aktiviteter för alla att njuta av, inklusive utmärkt shopping, nattliv, restauranger och, naturligtvis, 7 mil stränder och ett brett utbud av vattensporter.

Det finns snabba tåg till London som tar cirka en timme och fyrtio minuter, och vår position i södra England erbjuder enastående möjligheter till kulturutflykter till London, Bath, Oxford och Thorpe Park för att bara nämna några.

Platser

Bournemouth

Address
International Operations
The Bournemouth and Poole College
The Lansdowne
Dorset

BH1 3JJ Bournemouth, england, Storbritannien