British Academy of Jewellery

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Född i branschen 1999 av ett lokalt Hatton Garden familjeföretag, är vi en akademi som erbjuder banbrytande smyckenutbildnings- och träningsprogram som skapar kreativ talang och teknisk förmåga.

Den British Academy of Jewellery syftar till att vara en smyckeskola där teknisk utbildning inte är en eftertanke. Där tekniska färdigheter ses inte som ett hinder för kreativitet, men där kunskap som förvärvas av händerna ger inspiration. Att sträva efter att vara en skola där studenter inte skämtar bort från originalitet och kreativitet och där traditionella tekniker lär sig att bli utmanade.

Som svar på industrins behov strävar vi efter att tillhandahålla nästa generation av skickliga juvelerare som har förmåga och uppfinningsrikedom att forma industrins framtid.

Med baser i London och Birmingham jobbar vi nära med industrin, regeringen och utbildningspartnerna med hopp om att bygga ett supportnätverk för att stödja tillväxten av smyckenhandeln och andra kreativa industrier i Storbritannien.

Vår vision

Att ge en världsklass teknisk och kreativ utbildning till INSPIRE, NURTURE och TRAIN nästa generations smycken.

Vår kultur

Samtidigt som vi har utvecklats som utbildningsleverantör har vi behållit våra traditionella värderingar och engagemang för undervisningsförmåga.

Vårt talangfulla team av lärare och personal på BAJ främjar vår kultur som söker:

att INSPIRE , för att tända intresse för världen av brittisk smyckesframställning och design.

NURTURE , för att dra ut varje elevs individuella kreativitet och vision och bygga upp sitt självförtroende.

att träna , för att utrusta eleverna med en konceptuell och teknisk färdighet för att förbereda dem för en karriär inom branschen.

till PIONEER , att vara på framsidan av innovation för smycksutbildning.

att CONNECT , för att främja ett smyckenätverk av stöd för att stödja och stödja tillväxten av smyckenhandeln.

Platser

london

Address
British Academy Of Jewellery,
5 St Cross St, Hatton Garden,

EC1N 6UA london, england, Storbritannien