British School of Marketing International

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ansök om stipendium här!

Vårt uppdrag

BSMI erbjuder professionella och akademiska kurser i affärer och marknadsföring som är skräddarsydda för att se till att unga människor och befintliga yrkesverksamma är förberedda för universitetsstudier och karriärer i den växande globala digitala ekonomin.

Vision Statement

Vår vision på BSMI är att tillhandahålla akademisk marknadsföring och företagskurser som förberedelse för högskoleutbildning och yrkesutbildning för yrkesverksamma. Vi strävar efter att växa i skolan genom att öka våra befintliga högre utbildningspartnerskap och ytterligare ansluta till universitet runt om i världen. Med vårt uttalade mål att bli en Tier 4 UK-skola fortsätter BSMI att omvandla studenter och yrkesverksamma till globala marknadsförare och företagsledare genom studien från Stiftelsen till forskarutbildningen.

BSMI välkomnar studenter från alla hörn av världen för att främja karriärmöjligheterna. Studenterna kan välja mellan professionella kurser inom företagsekonomi, digital marknadsföring, kundservice, ledarskap och ledning och branschspecifika karriärprogram.

106052_pexels-photo-785667.jpeg

Om oss

British School of Marketing International är en handels- och marknadsföringsskola, som erbjuder studenterna Pathway till brittiska universitet, yrkeskurser och karriärprogram inom företags- och marknadsrelaterade majors samt engelska språkkurser. Vi har ett starkt samarbete med brittiska universitet, vilket gör det möjligt för våra studenter att gå vidare till det första eller sista året på universitetet.

British School of Marketing är en ung, dynamisk skola. Vi är stolta över vår avslappnade, gästvänliga atmosfär och tror att eleverna också tar hem några underbara minnen från att studera hos oss. Denna familjemiljö gör det möjligt för oss att övervaka elevens progression medan vi studerar hos oss.

Denna skola inspekteras regelbundet av British Council och uppfyller de krav som krävs för ackreditering för att undervisa engelska som främmande språk.

BSMI erbjuder studenter en rad praktikplatser där de kan förbättra sin engelska och bygga vidare på de professionella färdigheter som uppnåtts av BSMI: s karriärfokuserade program. British School of Marketing International ligger i hjärtat av Bournemouth. Skolan består av två klassrum, baserat på andra våningen, lämplig för femton plus studenter. Båda klassrummen består av whiteboards och man har en dator och projektor. På grund av expansion från början av 2019 kommer BSMI att ha ytterligare fyra klassrum på översta våningen i byggnaden.

BSMI har ett datarum för studenter att använda hela dagen. Datorerna kör MS Word, PowerPoint och Excel, och är idealiska för studenter att göra projektarbete och presentationer.

Bournemouth är en livlig kuststad som har välkomnat internationella studenter i årtionden. BSMI har utsikt över Bournemouths centrala trädgårdar, som sträcker sig ner till sandstranden mindre än en kilometer bort. Inom gångavstånd från skolan finns biografer, butiker, teater, gym och lokala bussar, Bournemouth järnvägsstation ligger en kort bussresa bort. Bournemouths strand har vunnit många utmärkelser för sin rena sand och vatten. Bournemouth är ungefär två timmar från London med tåg, buss eller bil och ungefär samma avstånd från Oxford och designer etiketterna i Bicester byn.

Vi ser fram emot att välkomna studenter från alla hörn av världen till BSMI.

Platser

Bournemouth

Address
4 Westover Rd
BH1 2BY Bournemouth, england, Storbritannien