Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till en av de bästa högskolorna i Storbritannien

Välkommen till brock, ett högt uppnående college satt i en vänlig 27-acre campus inom den vackra New Forest National Park.

Nationellt erkänd för excellens och innovation inom vidareutbildning, Brockenhurst är en Beacon College, lockar runt 3000 sjätte form studenter från hela regionen varje år, tillsammans med en blandning av internationella studenter från hela världen.

Förra året utvecklades 57% av våra internationella studenter till elit Russell Group-universitet och 2015 fick tre av våra internationella studenter plats i Cambridge. Vidare utvecklades 85% av våra internationella studenter till topp 50 rankade universitet i Storbritannien.

Vi välkomnar studenter från hela världen att studera med oss, med mer än 30 nationaliteter representerade bland nästan 130 internationella studenter.

Brockenhurst College upprätthåller ett utmärkt akademiskt rykte och är engagerad i att ge högkvalitativ utbildning för alla. Vi tror att nyckeln till vår framgång är vår passion för lärande och vårt engagemang för varje enskild student, oavsett vad de har valt att studera hos oss och vilket stadium de är i i livet. Vårt erbjudande levereras inom en vänlig, inkluderande och stimulerande miljö där alla uppmuntras och kan uppfylla sina möjligheter och uppnå sina ambitioner.

Vi är förstahandsvalet sjätte formuläret för mer än 3000 skolavgångar över hela regionen. deras framgång framgår som de går vidare till högre utbildning och en rad karriärer, lokalt, nationellt och internationellt. Våra elevernas konsekvent höga resultat och framsteg till högsta universitet står för vittnesbörd om vår akademiska kompetens.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

A-nivå

Brockenhurst College

... [+]

[-]
Storbritannien Brockenhurst
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Basår

Brockenhurst College

... [+]

I slutet av kursen kommer du att kunna:

Bedömning Progression Möjligheter Behörighet

[-]
Storbritannien Brockenhurst
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brockenhurst College

Kursen är speciellt utformad för internationella studenter vars första språk inte är engelska. Det hjälper dig att utveckla en förståelse för vetenskapliga och tekniska k ... [+]

Kursen är speciellt utformad för internationella studenter vars första språk inte är engelska. Det hjälper dig att utveckla en förståelse för vetenskapliga och tekniska koncept, och ge dig extra akademiskt stöd för att hjälpa till med antagning till grundutbildningskurser.

Du kommer att öva en rad överförbara förklarande och utvärderande färdigheter. Du lär dig att tillämpa dessa färdigheter, såväl som din expertis inom akademisk läsning, lyssnande, tal och skrivning.

Kursstruktur

Du kommer att välja mellan ett urval av moduler, vardera 40 poäng. Ditt val kommer att baseras på din akademiska bakgrund och ditt avsedda examensprogram. Du måste få totalt 140 högskolepoäng för att slutföra kursen.... [-]

Storbritannien Brockenhurst
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Lyndhurst Road
Brockenhurst, england, SO42 7ZE GB
Social Media