Brockenhurst College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till en av de bästa högskolorna i Storbritannien

Välkommen till brock, ett högt uppnående college satt i en vänlig 27-acre campus inom den vackra New Forest National Park.

Nationellt erkänd för excellens och innovation inom vidareutbildning, Brockenhurst är en Beacon College, lockar runt 3000 sjätte form studenter från hela regionen varje år, tillsammans med en blandning av internationella studenter från hela världen.

Förra året utvecklades 57% av våra internationella studenter till elit Russell Group-universitet och 2015 fick tre av våra internationella studenter plats i Cambridge. Vidare utvecklades 85% av våra internationella studenter till topp 50 rankade universitet i Storbritannien.

Vi välkomnar studenter från hela världen att studera med oss, med mer än 30 nationaliteter representerade bland nästan 130 internationella studenter.

Brockenhurst College upprätthåller ett utmärkt akademiskt rykte och är engagerad i att ge högkvalitativ utbildning för alla. Vi tror att nyckeln till vår framgång är vår passion för lärande och vårt engagemang för varje enskild student, oavsett vad de har valt att studera hos oss och vilket stadium de är i i livet. Vårt erbjudande levereras inom en vänlig, inkluderande och stimulerande miljö där alla uppmuntras och kan uppfylla sina möjligheter och uppnå sina ambitioner.

Vi är förstahandsvalet sjätte formuläret för mer än 3000 skolavgångar över hela regionen. deras framgång framgår som de går vidare till högre utbildning och en rad karriärer, lokalt, nationellt och internationellt. Våra elevernas konsekvent höga resultat och framsteg till högsta universitet står för vittnesbörd om vår akademiska kompetens.

Platser

Brockenhurst

Address
Lyndhurst Road

SO42 7ZE Brockenhurst, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium