Brookfield Aviation

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

Vilka är vi och vad gör vi?

Brookfield Aviation är världens ledande leverantör av piloter, ingenjörer och personallösningar till flygindustrin över hela världen.

Sedan vår etablering i 1993 vår meritlista för snabb respons och leverans av specialistkompetens med mycket kort varsel är oöverträffad och våra tjänster används över hela världen av flygbolag, flygplansleasingföretag, utbildning och underhållsorganisationer. Vi går till stora ansträngningar för att uppfylla alla krav som våra kunder närvarande, antingen på kort, medellång eller lång sikt uppdrag.

Med vår förmåga att erbjuda med kort varsel, ett brett utbud av väl kvalificerade och mycket erfarna flygbesättningen / underhållspersonal för de flesta västerländska flygplan, hjälper vi kompletterar våra kunders fast anställda, medan nya flygplan genomförs i flottor eller typ övergångsutbildning är avslutad . Detta gör också kunder att ta upp möjligheter avseende oplanerade arbetsbelastning och krav på ytterligare personal under högsäsong operationer.

Vi har också arbetat med nyetablerade operatörer att förse dem med kvalificerade och erfarna besättningar, lärare och examinatorer, välutbildade och erfarna teknisk personal, att ge och hjälpa till med alla relevanta documentation.We stolta över att ge utmärkt kundservice med tillbörlig omsorg och uppmärksamhet till klienter och personal både. Vi ger goda råd, erbjuder intressanta och utmanande uppdrag, i tid betalningar, personlig uppmärksamhet och kontinuiteten i arbetet för enskilda piloter och underhållspersonal.

Vårt förflutna har sett fenomenal tillväxt och vår framtid ser ljusare ut som varje år passerar. Vi flyttar ständigt längre ut i världen, och de mer kända vi blir, desto fler klient flygbolagen har lust att utnyttja våra tjänster, som motsvarar mer flygbesättningen / underhållspersonal som vill arbeta för us.Longevity ger stabilitet, och det är detta stabilitet att fler och fler kunder, flygbesättningar och underhållspersonal har kommit att lita på.

Platser

Epsom

Brookfield Aviation International

Address
Brookfield Aviation International
P.O. Box 279, Epsom, Surrey
KT19 8YX, England

Epsom, england, Storbritannien
Telefon
+44 1372 747044