Läs den officiella beskrivningen

Bucksmore Education

Historien om Bucksmore Education börjar 1979 när British Educationalist Michael Reise grundade en gymnasium på Buckswood Grange. "Buckswood Summer Programs" inrättades också som en sommarskola för internationella studenter som vill lära sig engelska.

Sommarskolan modellerades på amerikanska sommarläger, med "rådgivare" som bor med studenter, lär lektioner och leder utflykter och aktiviteter, ger högre grad av pastorala vård, vägledning och vänskap - ger studenterna mer än bara "lärare" och "aktivitet" ledare "på en sommarskola.

År 1999 delade engelska skolskolan för internationella studenter bort från Buckswood School för engelska studenter, och 2003 blev en del av Oxford International Education Group (tidigare känd som ISIS Education and Travel).

Under ledning av Rory Wilkinson, nu vår företagsordförande, som tog över förvaltningen av Buckswood Summer Programs, började företaget i en ny riktning 2007 och började expandera snabbt och köra fler kurser på nya platser över hela landet.

Att erkänna att höguppnåande och väl motiverade enskilda studenter ville ha mer från en brittisk sommerskola än bara engelska, utflykter och eftermiddagsaktiviteter, utvecklade företaget mer utmanande kurser som unga ledare, världsuniversitetets förberedelser, konstval och avancerade studier och ligger deras kurser för äldre studenter i många Oxford och Cambridge University högskolor. Företaget erbjöd vidare mer val, fler aktiviteter, mer lektioner, fler utflykter, mer "wow" -faktor för sina yngre studenter.

För att undvika förvirring med den gamla Buckswood Grange School, firade företaget igen "Bucksmore Summer Programs" 2009 och sedan till " Bucksmore Education " under 2012. Under den här perioden har höga standarder, akademisk rigor, originalitet och fantastiska placeringar av Bucksmore kurser gav varumärket ett växande rykte eftersom fler och fler studenter ville tillbringa sina somrar på Bucksmore-kurser. Med "första engelska språkupplevelse utomlands" kurser som är utformade i 7 - 10 år på hög nivå ledarskap och avancerade studier kurser för 15-17-åringar, kan studenter som är dedikerade till Bucksmore återvända varje år på en annan mer utmanande kurs.

I 2014, efter att ha förvärvat Homelingua, ett hemundervisningsföretag baserat i Oxford, började Bucksmore erbjuda intensiv hemundervisning utöver sina sommarskolor och året runt kurser och bildade "Bucksmore Homelingua".

Bucksmore Education är full av historia och tradition, men också av originalitet och utmaning. Med 40 års erfarenhet att perfekta och förbättra kvaliteten på våra prestigefyllda sommarskolor är vi stolta över sommarprogrammen vi erbjuder. Det är vårt mål att var och en av våra kurser är den bästa kursen som våra studenter någonsin har deltagit i.113660_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Oxford International Education Group

Bucksmore Education är en del av Oxford International Education Group, en ackrediterad privatutbildningsleverantör som driver oberoende boarding schools, internationella högskolor, utbildningsresor och engelskspråkiga centra över Storbritannien och Nordamerika för att skapa livsupplevande upplevelser för studenter över hela världen. Våra kurser hjälper över 50 000 i Storbritannien och internationella studenter att uppnå akademisk framgång varje år. Vi har byggt starka relationer med utbildningskonsulter runt om i världen och är stolta över att leverera de bästa programmen för sina elever.

Ackreditering

Bucksmore Education är ackrediterat av British Council för tillhandahållande av engelskspråkiga program som en kvalitetssäkring för internationella studenter som tar eller planerar att ta en engelskspråkig kurs i Storbritannien.

Det brittiska rådet inspekterar alla områden i en sommarskola, inklusive välfärd, centerhantering, resurser och undervisning, resurser och undervisning i engelska som främmande språk.

Awards

Efter vår senaste British Council inspektion, fick Bucksmore Education titeln "Center of Excellence" av EL Gazette. Center of Excellence status delas ut för exceptionella brittiska rådets inspektionsresultat inom områden som pastorala vård, undervisningsstandard och övergripande ledning.

Under 2015 var Bucksmore Young Leaders shortlisted för en prestigefylld ELTon (engelsk språkundervisning) Award. Även om han försvann i smal för Oxford University Press, var Bucksmore Education den enda sommarskoleleverantören som skulle listas i någon kategori och att bli övervägt i samma klass som andra högt respekterade akademiska kroppar demonstrerar excellensen hos Young Leaders-kursen.

Medlemskap

Engelska Storbritannien är den nationella sammanslutningen av ackrediterade ELT-centra. Engelska Storbritannien är världens ledande språkundervisningssammanslutning med över 400 medlemmar - alla ackrediterade av British Council - inklusive privata språkskolor, utbildningsförtroende och välgörenhetsorganisationer och språkcentra i högskolor och universitet.

Bucksmore Education är medlem i ALTO. Association of Language Travel Organisations (ALTO) är världens enda globala branschorganisation för välrenommerade köpare och säljare av språkresa.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Förberedande år

Bucksmore Education

Global University Preparation ger studenterna en oöverträffad möjlighet att förstå och förbereda universitetsansökan över världens högsta länder för högre utbildning, USA ... [+]

Global University Preparation ger studenterna en oöverträffad möjlighet att förstå och förbereda universitetsansökan över världens högsta länder för högre utbildning, USA, Kanada, Storbritannien, Singapore och Australien.

På plats i en global stad ska eleverna jämföra processerna och kraven för ingång till ledande institutioner, samtidigt som de utvecklar egna applikationer. Efter kursens slut har studenterna bestämt sig för den kurs och de nationer de vill ansöka om och kommer att få det första utkastet till ansökan redo att skickas in.

Ingår i Bucksmore Young EntrepreneursFull board boendeFörsäkringFlygplatstransferPersonligt rapportkortIngångar till sevärdheter på utflykterFullständigt aktivitetsprogramkursinnehåll... [-]
Förenade arabemiraten Dubai
Augusti 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucksmore Education

På plats vid Corpus Christi College vid University of Cambridge, informerar UK University Preparation (UKUP) studenterna om var och hur man ska ansöka om universitet. UKU ... [+]

På plats vid Corpus Christi College vid University of Cambridge, informerar UK University Preparation (UKUP) studenterna om var och hur man ska ansöka om universitet. UKUP ger internationella studenter den bästa chansen att söka till ledande brittiska institutioner.

En blandning av 1: 1 handledning, små gruppklasser, UCAS-applikationsverkstäder och universitetsstilföreläsningar guidar eleverna genom applikationssystemet och ger en inblick i livet som en grundutbildning vid ett högskolan i Storbritannien.

Ingår i Förenade kungarikets förberedelseprogramFull pension boende i Cambridge University College.Försäkring.Flygplatstransfer.Personligt rapportkortBiljett till en prestation på Shakespeare Globe Theatre.En-till-en handledning med en specialistrådgivare.Traditionellt universitet Formellt middag i College matsal.... [-]
Storbritannien Cambridge
Juli 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

Bucksmore Education

Ny för 2019 introducerar Bucksmore Boarding School Experience studenter i åldrarna 10-13 till livet på en oberoende skolvåning. I den lummiga miljön på Tonbridge School, ... [+]

Ny för 2019 introducerar Bucksmore Boarding School Experience studenter i åldrarna 10-13 till livet på en oberoende skolvåning. I den lummiga miljön på Tonbridge School, en av Storbritanniens ledande boardingskolor, kommer studenterna att förbereda sig för de akademiska strävan på pensionskolor och få erfarenhet av att leva med andra studenter.

Ingår i Bucksmore Boarding School ExperienceFull board boende i en traditionell engelskskola.Försäkring.Flygplatstransfer.Personligt rapportkortIngångar till sevärdheter på utflykter.Fullständigt aktivitetsprogram.kursinnehåll

Boarding School Experience innehåller:

20 timmars engelskundervisning varje vecka.2 dagars utflykter inklusive besök på ledande boarding schools.Full eftermiddag och kväll aktivitetsprogram inklusive sport, kultur och roliga spel.Personligt rapportkortMock inträdesprov.Maximal klassstorlek på 11 studenter.KurskravBucksmore Boarding School Experience kräver ett minimum av intermediär (B1) nivå engelska.Åldersintervall för studenter vid Bucksmore Boarding School Experience är 10-13.Kursinnehåll... [-]
Storbritannien Tonbridge
Juli 2019
Heltid
2 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucksmore Education

Bucksmores mest intensiva engelska språkprogram lärs genom en kombination av generell engelsk, akademisk engelska, CLIL (innehåll och språkintegrerat lärande) och grupppr ... [+]

Bucksmores mest intensiva engelska språkprogram, undervisat genom en kombination av generell engelsk, akademisk engelska, CLIL (innehåll och språkintegrerat lärande) och gruppprojekt sessioner som kulminerar med Bucksmore Assessment i slutet av kursen.

Observera: En del av St Hildas grunder är under konstruktion sommaren 2019. Detta påverkar inte Bucksmores klassrum eller boende.

Med 25 timmars undervisning varje vecka och en maximal klassstorlek på 11 studenter, är Bucksmore Oxford en intensiv engelskspråkig kurs som fördjupar elever på 13-16 år på engelska.

Kombinerad med ett roligt aktivitetsprogram är kursen perfekt för studenter som vill maximera sin språkkunskaper bort från en traditionell sommarskola miljö.... [-]

Storbritannien Oxford
Juli 2019
Heltid
2 - 6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucksmore Education

Studenter på avancerad studieprogram studerar två utmanande universitetsnivå ämnen i små klasser med högst sex studenter undervisas av passionerade och kunniga lärare. Ba ... [+]

Studenter på avancerad studieprogram studerar två utmanande universitetsnivå ämnen i små klasser med högst sex studenter undervisas av passionerade och kunniga lärare. Baserat på Oxford och Cambridge University-undervisningsmetoden och på plats i universitetshögskolorna är ASP utformad för att ge studenterna en välutbildad pedagogisk och kulturell upplevelse. På grund av kursens utmanande karaktär är det avancerade studierprogrammet tillgängligt för inhemska eller avancerade studenter från hela världen.

Ingår med CambridgeFull pension boende i Cambridge eller Oxford University College.20 ämnen att välja mellan för att studera djupt.Maximal klassstorlek på 6.1: 1 session med din handledare.6 Workshops och 10 Master Classes att välja mellan.Försäkring.Flygplatstransfer.Ingångar till sevärdheter på utflykter.Fullständigt aktivitetsprogram.... [-]
Storbritannien Cambridge
juni 2019
Heltid
2 - 6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucksmore Education

Studenter på avancerad studieprogram studerar två utmanande universitetsnivå ämnen i små klasser med högst sex studenter undervisas av passionerade och kunniga lärare. Ba ... [+]

Studenter på avancerad studieprogram studerar två utmanande universitetsnivå ämnen i små klasser med högst sex studenter undervisas av passionerade och kunniga lärare. Baserat på Oxford och Cambridge University-undervisningsmetoden och på plats i universitetshögskolorna är ASP utformad för att ge studenterna en välutbildad pedagogisk och kulturell upplevelse. På grund av kursens utmanande karaktär är det avancerade studierprogrammet tillgängligt för inhemska eller avancerade studenter från hela världen.

Ingår i Oxford Advanced Studies ProgramFull pension boende i Cambridge eller Oxford University College.20 ämnen att välja mellan för att studera djupt.Maximal klassstorlek för sessionen.sessioner med din handledare.6 Workshops och 10 Master Classes att välja mellan.Försäkring.Flygplatstransfer.Ingångar till sevärdheter på utflykter.Fullständigt aktivitetsprogram.... [-]
Storbritannien Cambridge
juni 2019
Heltid
2 - 6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucksmore Education

STEM Experience fördjupar eleverna på engelska, kombinerat med en mängd olika roliga, pedagogiska och praktiska workshops, och introducerar möjligheten till "Science, Tec ... [+]

STEM Experience fördjupar eleverna på engelska, kombinerat med en mängd olika roliga, pedagogiska och praktiska workshops, och introducerar möjligheten till "Science, Technology, Engineering and Maths" som framtida möjligheter för studenter.

Genom roliga, pedagogiska och praktiska verkstäder introduceras studenter till ämnesområden som raketry, jetframdrivning, båtdesign, flygplandesign och mekaniska vapen.

Med 15 timmars engelskundervisning varje vecka och en maximal klassstorlek på 11 studenter plus 7,5 timmars STEM-lektioner per vecka erbjuder STEM Experience möjlighet för studenter att förbättra sin engelska både i klassrummet och med ett verkligt internationellt samhälle under på eftermiddagen workshops.... [-]

Storbritannien Witley
Juli 2019
Heltid
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucksmore Education

Bucksmore Three Capitals-turnén tar en sommarskola på vägen eftersom studenter kombinerar engelskspråkig inlärning med resor i Storbritannien. ... [+]

Bucksmore Three Capitals-turnén tar en sommarskola på vägen eftersom studenter kombinerar engelskspråkig inlärning med resor i Storbritannien.

30 timmars engelskundervisning under två veckor och gruppkulturprojekt får studenterna möjlighet att utforska skillnaderna mellan alla tre länder. Med privata bussresor mellan London, York, Edinburgh, Lake District och Cardiff, är unga upptäcktsresenärer försedda med bästa möjliga upplevelse.

Bucksmore Three Capitals erbjuder möjlighet för studenter att förbättra sina engelska och förstå kulturella skillnader i Storbritannien.

Ingår i Bucksmore Three CapitalsFull board boende.Tvättservice i Edinburgh.Försäkring.Flygplatstransfer.Privat bussresa.Personligt rapportkortIngångar till alla sevärdheter.West End Musical.Översikt över destinationer... [-]
Storbritannien Oxford
Juli 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucksmore Education

Unga entreprenörer vid University of Pennsylvania i Philadelphia introducerar studenter från 14-17 år till viktiga affärsidéer. På detta prestigefyllda Ivy League-univers ... [+]

Unga entreprenörer vid University of Pennsylvania i Philadelphia introducerar studenter från 14-17 år till viktiga affärsidéer. På detta prestigefyllda Ivy League-universitet, rankat 10: e i världen (Times World University Rankings, 2018), kommer studenterna att dyka in i analys, ledning, marknadsföring och ekonomi. De kommer att sätta sina nya lärda färdigheter i aktion, tävla i teamutmaningar och upptäcka vem som har den mest entreprenörsrika stilen.

Ingår i Bucksmore Young EntrepreneursFull board boende.Försäkring.Flygplatstransfer.Personligt rapportkortIngångar till sevärdheter på utflykter.Fullständigt aktivitetsprogram.kursinnehåll

Unga entreprenörer inkluderar:... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
Juli 2019
Heltid
2 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucksmore Education

Bucksmore Young Leaders är vår flaggskeppsledarkurs som ger studenterna de viktigaste färdigheterna som de behöver för att bli framtida ledare för deras generation. Bucks ... [+]

Bucksmore Young Leaders är vår flaggskeppsledarkurs som ger studenterna de viktigaste färdigheterna som de behöver för att bli framtida ledare för deras generation. Bucksmore Young Leaders är tillgänglig för studenter i åldern 13-16 på Tonbridge School och 16-18 på Pembroke College.

En högt ansedd och prestigefylld sommarskola erbjuder Bucksmore Young Leaders ett utmanande och modernt tillvägagångssätt för att utveckla inte bara elevernas språkförmåga utan deras förtroende och ledarskapspotential med 28 timmars undervisning per vecka och maximala klassstorlekar på 11 studenter.

För 2019 lägger vi till mer innehåll med gästtalare från ledande varumärken och akademiska verkstäder på ikoniska platser, inklusive kungliga domstolarna och parlamentets hus.... [-]

Storbritannien Oxford
Juli 2019
Heltid
2 - 6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Cowley Place
OX4 1DY Oxford, England, Storbritannien