Läs den officiella beskrivningen

Alla kurser äger rum på Ditchley Park i Oxfordshire, ett av södra Englands finaste hus.

Du kunde inte begära en bättre miljö för att lära dig din butling färdigheter. Ett antal scener från den populära TV-serien Downton Abbey Filmerades här, och du kommer att känna att du gnuggar axlar med de karaktärerna som du lär dig att behärska alla moderna färdigheter hos en modern butler.

"Inbyggd 1722 presenterar Ditchley Park en skiva perfekt bevarad engelsk historia. Det är en vacker, tidlös plats. Du skulle inte tro på skönheten om du inte ser det med egna ögon."

  • Damien McMorran, historiker Dess komfort och utmärkta faciliteter gör den till en perfekt bakgrund för att lära sig allt som behövs för att bli en förstklassig butler eller betjänt. Syftet med skolan är att höja normerna och instruera nya trainee butlers om hur man utför sina uppgifter med självförtroende, passion och känsla.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Butler Valet School

Vi täcker exakt samma ämnen som på 4 veckors kurs men i mindre detalj och i snabbare takt för de studenter som har viss kunskap men vill fokusera på specifika områden och ... [+]

2 veckors kursprogram

£ 5 160 + moms (inkluderar boende, frukost och alla måltider i skolan). För delegater med viss tidigare erfarenhet.

Vi täcker exakt samma ämnen som på 4 veckors kurs men i mindre detalj och i snabbare takt för de studenter som har viss kunskap men vill fokusera på specifika områden och utveckla vissa färdigheter.

VECKA 1

DENNA VECKA FÖRSÄLJER INTENSIV HANDS-ON-ERFARANDE OCH PRAKSIS I BUTLARENS DATA.

1.Här att uppträda, klä och tala med arbetsgivare och gäster.

Hur hälsar du gästerna, följ deras behov och gör dem välkomna.

3.Känn dig bekant med hushållers och andra anställdas uppgifter och förstå hur man jobbar tillsammans. 4.Lär vad som händer i skafferi, t.ex. vård av fin kristall, silver och porslin.... [-]

Storbritannien Witney
Augusti 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Butler Valet School

Denna detaljerade och intensiva kurs lär dig hur du ska vara en butler om 4 veckor. Herr Fink kommer helt och hållet att börja från början, personligen dela sina kunskape ... [+]

4 veckors kursprogram

£ 7,950 + moms (inkluderar boende, frukost och alla måltider i skolan). Denna detaljerade och intensiva kurs lär dig hur du ska vara en butler om 4 veckor. Herr Fink kommer helt och hållet att börja från början, personligen dela sina kunskaper och kunskaper och träna dig till världsklass. Det rekommenderas starkt för dem som inte har någon tidigare erfarenhet eller byter från gästfrihet till privat service.

Varje kursplan varierar något beroende på händelserna som äger rum på Ditchley Park under året.

VECKA 1

DENNA VECKA FÖRSÄLJER INTENSIV HANDS-ON-ERFARANDE OCH PRAKSIS I BUTLARENS DATA.

Hur man beter sig, klär och pratar med arbetsgivare och gäster.... [-]

Storbritannien Witney
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska