CAE

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Efterfrågan på nya piloter har aldrig varit större. Med kommersiell luftfart förväntas dubbla i storlek under de närmaste 20 åren finns ett spännande tillfälle för unga män och kvinnor som strävar efter en karriär ovanför molnen som flygbolag piloter.

CAE uppskattar att 255 000 nya flygbolagspiloter kommer att behövas under de kommande tio åren för att upprätthålla tillväxten av den kommersiella flygbranschen. Utveckling av snabba flotta och höga pensionärer skapar ytterligare ett behov av att utveckla 180 000 första officerare till nya flygbolagskaptener, mer än i något föregående årtionde. Dessa siffror betyder att över 50% av de piloter som kommer att flyga världens kommersiella flygplan om 10 år inte har börjat träna. Det måste finnas 70 nya typgodkända piloter som börjar sin karriär med flygbolag varje dag under de närmaste tio åren!

Vem är CAE ?

70 års kompetens
Lär dig att flyga med CAE och gör din dröm om att bli en pilot verklighet. CAE är en global ledare inom utbildning för civil luftfart, försvars- och säkerhets- och hälsovårdsmarknader. Backas av en 70-årig rekord av branschens första, är vi träningspartner av valet av världens flygbolag och världsledande inom fullflight-simulatortillverkning. Lär dig med oss ​​och bli en CAE pilot för livet!
CAE utbildningsprogrammen spänner över hela livscykeln hos en professionell pilot, så vi kan ge dig den träning du behöver i hela din karriär, från kadett till kapten. Det är en del av varför mer än 120 000 piloter tränar med oss ​​varje år. Med 50 utbildningsplatser över hela världen har CAE världens största utbildningstjänst för civila luftfart, som erbjuder utbildning på bredast möjliga täckning av flygplansmodeller inom produktion och inservice.
CAE leder industrin i pilotplacering
Möta utbildningsbehoven hos över 300 flygbolag över hela världen, många ser till oss för att rekrytera den allra bästa talangen för sitt flygbolag. Med många flygakademier belägna över hela världen och våra rekryteringstjänster, placerar ingen annan organisation fler piloter med fler flygbolag än CAE .

CAE är det största ab initio-flygträningsnätet i världen med världsklass flygskolor på följande platser:

 • Bryssel, Belgien
 • Gondia, Indien
 • Madrid, Spanien
 • Melbourne, Australien
 • Oxford, Storbritannien
 • Perth, Australien
 • Phoenix - Falcon Field, USA
 • Rae Bareli, Indien

CAE Cadet Pilot Training Program bygger på över 85 års erfarenhet av pilotutbildning, och ger fokuserad ab initio-utbildning till ambitiösa piloter över hela världen. Utbudet av program omfattar CPL-, ATPL- och MPL-träningsvägar, som alla kombinerar premier grundskolakurser med högkvalitativ flyginstruktion som levereras i enlighet med nationella luftfartsmyndigheters krav. CAE har en resurs och kompetens för att utbilda upp till 2000 kadettpiloter årligen.

Varför CAE

 • Levande campusliv
 • Stramt knyta gemenskap
 • Great Flight School Locations
 • Den senaste flygplansflottan
 • Tusentals nöjda kadetter
 • Löpande karriärsupport
 • Interaktiv lärande
 • CAE Global Training Network
 • CAE Parc Pilot Resources

CAE träningserfarenheten

Våra flyginstruktörer

Att tillhandahålla kadetter med de kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att hjälpa dem på ett säkert och effektivt sätt att flyga kommersiella flygplan, lärs våra program av praktiska flygledare som har många års erfarenhet i klassrummet.

Säkerhet

Våra anläggningar är utrustade med den senaste tekniken och tillämpar de senaste branschens riktlinjer och föreskrifter. CAE är den första luftfartsakademin i världen som driver flygplan utrustade med anpassade system för flygdatahantering och trafikmedvetenhetsteknik. Dessa system registrerar data, ljud och video under flygningen, så att studenterna kan debriefa direkt efter ett flyg och låta CAE samla statistiska trender för långsiktiga säkerhets- och prestationsfördelar.

Familj känner

Våra studenter berättar för oss att familjen känner som resonerar i våra akademier, skiljer oss verkligen från andra flygakademier. Vårt team av dedikerad kundservice och instruktörspersonal gör att du känner dig riktigt hemma och stöder dig genom hela din träning med pastorala vård och personliga på en undervisningstimer. Vi är passionerade om vad vi gör och vi är fast beslutna att göra din pilotdröm till en verklighet.

Platser

oxford

CAE Oxford Aviation Academy

Address
CAE Oxford Aviation Academy HQ
Oxford Airport,Kidlington,

OX5 1QX oxford, england, Storbritannien
Telefon
+44 1865 841234

Steenokkerzeel

Address
CAE Oxford Aviation Academy Brussels
Brussels Airport - Building 201
Tervuursesteenweg

1820 Steenokkerzeel, flandern, Belgien

Gondia

Address
CAE Oxford Aviation Academy Gondia
National Flying Training Institute (NFTI)
c/o Airport Authority of India
Birsi Airport
PO Paraswada

441-614 Gondia, Maharashtra, Indien

madrid

Address
Polígono Industrial N°2
La Muñoza, Barajas Madrid
Spain

28042 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Fågel Fenix

Address
Fågel Fenix, Arizona, Amerikas förenta stater