Cardiff and Vale College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Cardiff och Vale College (CAVC) är en av de största högskolor i landet - omvandla utbildningen i hela huvudstadsregionen i Wales. Vi har över 20.000 studenter varje år och en stor personal team av experter från industrin, sektorspecialister och kunniga och erfarna supportteam.

Vi undervisar människor i toppklass industrianläggningar och kompetenscentra över Cardiff och Vale of Glamorgan, i samhället och på arbetsplatser i hela regionen, Wales och världen.

Vi är stolta över vår elev framgång - en av de bästa i branschen, med 87% att uppnå sina viktigaste kvalifikation - 2% över den nationella jämförelse.

Vårt fokus är inte bara på kvalifikationer men också utveckla färdigheter enskilda och arbetsgivare behöver för framtida framgångar. Och det fungerar - med 82% av våra elever utvecklas till vidare studier eller arbete inom två månader efter avslutad kurs. Förra året inkluderade en otrolig 850 studenter fortskrider på universitetsnivå studie.

Våra studenter ges unika möjligheter att utveckla sina bredare kompetens, blir företagande och anställningsbara och stå ut från mängden. Förra året såg tusentals våra studenter genomföra praktik, tävla i nationella entreprenörs utmaningar och färdighetstävlingar och vinna flera nationella utmärkelser än någonsin tidigare.

Vi strävar ständigt efter att säkerställa att vi erbjuder den bästa utbildning av hög kvalitet - med hennes majestäts Inspektionen för utbildning, Estyn, tilldela oss en "Dubbel bra" för kvaliteten på vår undervisning och lärande. Vårt arbete med arbetsgivare är prisbelönta och fortsätter att växa i takt. Vi var stolta över att bli namngiven Wales Business Insider "College of the Year" för våra partnerskap med arbetsgivare och var också erkänd för vår ledande arbete i människor utveckling.

Vi arbetar med partners för att förändra utbildningen i vår region - utveckling av inspirerande nya platser och anläggningar som stödjer individer, arbetsgivare och samhällen för framtiden. Däribland ingår öppnandet av vår landmärke 45m £ Centrum i hjärtat av Cardiff centrum; skapa en stand-out hem för CAVC Sport i Cardiff International Sports Campus; och samarbetar med kommuner för att utveckla en innovativ ny skola och partnerskap för att stödja ungdomar i Cardiff och Vale.

Vi tror också på kraften och omfattningen av FE sektorn att stödja den ekonomiska utvecklingen. Vi är fortfarande den enda Welsh college för att vara en medlem av Gazelle Högskolor Group och en av två walesiska högskolor att vara en stolt medlem av 157 gruppen högskolor - alla stödjer oss att utbyta bästa praxis och samarbeta med intressenter för att kämpa för sektorn för de framtida effekterna det kan ge.

Vår vision, vår mission

VÅR VISION:

Inspirerande. Inclusive. Inflytelserik.

Vårt uppdrag:

Omvandla liv genom att frigöra potential och utveckla kompetens

Möte vår vision:

Cardiff och Vale College har en tre år utvecklingsplan. Denna korta dokument anges våra prioriteringar för de närmaste tre åren som gör det möjligt för oss att uppfylla vår vision och mission. Klicka på dokumentet nedan för att ladda ner en kopia av denna plan.

Cardiff och Vale College International är en betydande leverantör av utbildning i Wales.

Cardiff är huvudstad i Wales en utmärkt plats att besöka och studera i. Engelska UK håller med om att studera i Wales är ett utmärkt val och läsare av Rough Guide böcker från hela världen nyligen har röstat Wales som en av de bästa länderna i världen att besöka.

Cardiff och Vale College International ligger i hjärtat av staden med goda kommunikationer och tillgång till stadens bekvämligheter. Kollegiet har hundratals internationella studenter som kommer från över 30 olika länder.

Vårt stöd till internationella studenter

Från förfrågan till sättning, att fira studenternas prestationer och säger adjö när eleverna avsluta sin kurs, Cardiff och Vale College International erbjuder en heltid stödprogram. Du kan utforska mer information om de tjänster och råd som vi erbjuder via länkarna på vänster på denna sida.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se A-nivåer » Se Advanced Diplomas » Se Diplom » Visa kurser » Se Health Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:


A nivåer

Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

Avancerad nivå (A Level) Programmet är en traditionell akademisk kurs och ett populärt val med studenter som vill få tillträde till ett brittiskt universitet. Du kan välja upp till tre ämnen, som studeras över två år. Vårt stora urval av över 30 A-nivåalternativ varierar från engelsk litteratur till fotografi, biologi till sociologi. [+]

Avancerad nivå (A Level) Programmet är en traditionell akademisk kurs och ett populärt val med studenter som vill få tillträde till ett brittiskt universitet. Du kan välja upp till tre ämnen, som studeras över två år. Vårt stora urval av över 30 A-nivåalternativ varierar från engelsk litteratur till fotografi, biologi till sociologi.

Våra A Level studenter studerar på vår ikoniska nya City Center Campus och dra nytta av fantastiska ämnesspecifika faciliteter. Dessa inkluderar ett dedikerat Science, Technology and Mathematics Center med imponerande branschstandard specialistlaboratorier. Våra allmänna undervisningslokaler är också spännande utrymmen och alla studenter har tillgång till det stora inlärningscentret för lektionsstudie.... [-]


Cambridge allmän kurs

Campusstudier Heltid Deltid

Cardiff och Vale College International erbjuder en mängd olika flexibla engelska språkkurser på alla nivåer för dem som vill förbättra sin engelska för allmänna, professionella eller akademiska skäl. Vi erbjuder en rad kurser från Stiftelsen till Högre nivå för dem som vill förbättra sin engelska för allmänna, professionella eller akademiska skäl. [+]

Cardiff och Vale College International erbjuder en mängd olika flexibla engelska språkkurser på alla nivåer för dem som vill förbättra sin engelska för allmänna, professionella eller akademiska skäl.

Vi erbjuder en rad kurser från Stiftelsen till Högre nivå för dem som vill förbättra sin engelska för allmänna, professionella eller akademiska skäl.

Vi är ackrediterade av British Council för undervisning i engelska i Storbritannien och har nyligen tilldelats International Centre of Excellence status 2017 genom El. Officiell tidning.

Cardiff och Vale College är också en ackrediterad engelsk brittisk medlem.

Behörighet:

Studenter som går med i kursen kommer att intervjuas via Skype innan de får ett erbjudande. Sökande måste vara 16 år eller äldre. ... [-]

IELTS förberedande kurs

Campusstudier Heltid

En engelsk-kurs på heltid för internationella studenter som vill förbereda sig för en IELTS-undersökning. Den är utformad för att ge studenterna en introduktion till formatet på IELTS testet och att bekanta sig med de olika typer av uppgifter som presenteras i testet. [+]

En engelsk-kurs på heltid för internationella studenter som vill förbereda sig för en IELTS-undersökning. Den är utformad för att ge studenterna en introduktion till formatet på IELTS testet och att bekanta sig med de olika typer av uppgifter som presenteras i testet.

Den är lämplig för studenter som planerar att utvecklas till universitetet i ett engelsktalande land.

Vi är ackrediterade av British Council för undervisning i engelska i Storbritannien och har nyligen tilldelats International Centre of Excellence status 2017 genom El. Officiell tidning.

Cardiff och Vale College är också en ackrediterad engelsk brittisk medlem.

Behörighet: Studenter som går med i kursen kommer att intervjuas via Skype innan de får ett erbjudande. Sökande måste vara 16 år eller äldre. Kursavgifter från £ 4,080 [-]

Högskoleexamen i redovisning

Online och Campus-kombinerat Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Barry

AAT Advanced Diploma i redovisning omfattar en rad komplicerade bokföringsuppgifter, bland annat en kostnadsredovisning och utarbetande av rapporter och avkastning. Studenterna kommer att lära sig och behärska finansiella processer, inklusive redovisningsprinciper och begrepp, avancerad bokföring, bokslut, momsfrågor i näringslivet, internredovisning kostar tekniker och etiska metoder för revisorer. [+]

Föreningar :

Kvalifikationer :

AAT Advanced Diploma in Accounting (nivå 3)

Kursöversikt:

AAT Advanced Diploma i redovisning omfattar en rad komplicerade bokföringsuppgifter, bland annat en kostnadsredovisning och utarbetande av rapporter och avkastning. Studenterna kommer att lära sig och behärska finansiella processer, inklusive redovisningsprinciper och begrepp, avancerad bokföring, bokslut, momsfrågor i näringslivet, internredovisning kostar tekniker och etiska metoder för revisorer. Denna kvalifikation ger ytterligare programvara färdigheter genom kalkyl utbildning för redovisning.

Denna kompetens omfattar sex obligatoriska enheter (390 guidade lärande timmar). Syftet med denna kvalifikation är att se till att eleverna är väl förberedda för att gå vidare till ett företag, ekonomi eller professionella revisorer karriär eller i vidareutbildning.... [-]


Flygteknik [2 års förlängd examen]

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Storbritannien Barry

Kursen, som motsvarar 3 A-nivåer (inklusive 90 kreditbetyg) kommer att slutföra din utbildning som en potentiell flygtekniker eller tillåta progression på högre utbildning, inklusive BSc (Hons) Aeronautical Engineering. [+]

Kvalifikationer:

BTEC 90 Diplom i flygteknik

Kursöversikt:

Kursen, som motsvarar 3 A-nivåer (inklusive 90 kreditbetyg) kommer att slutföra din utbildning som en potentiell flygtekniker eller tillåta progression på högre utbildning, inklusive BSc (Hons) Aeronautical Engineering.

Denna kurs kommer att ge dig möjlighet att ytterligare förbättra dina analytiska färdigheter genom att genomföra ett omfattande projekt, förstärkt av en rad ytterligare luftfartygs ämnen.

Ämnen kan vara:

mänskliga faktorer Flygplan Mekanisk Vetenskap Luftfartygsmaterial och hårdvara Strukturella koncept för flygplan Engineering Project Elektriska principer Ytterligare matematik för tekniker ... [-]

Electrical & Electronic Engineering [1 Year Subsidiary Diploma]

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Cardiff

[+]

Föreningar:

Kvalifikationer:

Ämnen kan vara:

Hälsa och säkerhet i Engineering arbetsplatsen Elektriska och elektroniska principer Matematik för Engineering tekniker

Förkunskapskrav:

Undervisning och bedömning:

Skriftliga och praktiska uppgifter

[-]

Computing [1 Year - Foundation Diploma]

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Cardiff

[+]

Kvalifikationer:

Webbutveckling

Detta är ett program som körs parallellt med din kurs för att säkerställa en omvälvande resa. Programmet kommer att bidra till att ge dig att komma in i arbetslivet eller universitet med förtroende, kompetens och professionella nätverk som behövs för att förverkliga sin potential.

Allt detta kommer att arbeta tillsammans och bygga vidare på sina studier för att hjälpa dem att utveckla färdigheter och självförtroende de behöver för att lyckas i sina framtida karriärer.

Förkunskapskrav:

[-]

Grafisk design [2 års förlängd examen]

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Storbritannien Cardiff

Denna BTEC Extended Diploma i grafisk design kurs erbjuder ett brett spektrum av tillvägagångssätt för digital interaktiv design, samtidigt som du använder den allra senaste Apple Mac och Adobe-programvara för att generera stimulerande resultat. Du kommer att utveckla en rad avancerade färdigheter som är anpassade till ditt eget enskilda intresseområde och kreativa potential. [+]

kvalifikationer:

Utökat Diplom i Grafisk Design Heltid Nivå 3

Kursöversikt:

Denna BTEC Extended Diploma i grafisk design kurs erbjuder ett brett spektrum av tillvägagångssätt för digital interaktiv design, samtidigt som du använder den allra senaste Apple Mac och Adobe-programvara för att generera stimulerande resultat. Du kommer att utveckla en rad avancerade färdigheter som är anpassade till ditt eget enskilda intresseområde och kreativa potential.

Kursen är projektledd och studiobaserad med injektion av levande projekt och tävlingar för att uppmuntra innovation och kreativitet, som gör det möjligt för dig att reagera kreativt på enhetsprojektunderlag och att smaka på specialområden inom grafisk design. Under året kommer en serie specialistdiscipliner att trävas utan att det behövs ytterligare tentor. Alla projekt är baserade på principerna för yrkesutövning samtidigt som resultaten, estetiken och användarinteraktiviteten beaktas.... [-]


BTEC Diploma in Business

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Storbritannien Cardiff

EDEXCEL Level 3 BTEC Extended Certificate och BTEC Diploma i Business kurs är en praktisk, arbetsrelaterad kvalifikation. Kursen motsvarar två A-nivåer. Eleverna lär sig genom att slutföra projekt och uppdrag som bygger på realistiska arbetsplats situationer, aktiviteter och krav. [+]

Kvalifikationer:

Edexcel Level 3 BTEC Extended Certificate in Business [i slutet av år 1] och Diploma in Business [vid årets slut 2] - BTEC Diploma motsvarar 2 'A' LEVELS

Kursöversikt:

EDEXCEL Level 3 BTEC Extended Certificate och BTEC Diploma i Business kurs är en praktisk, arbetsrelaterad kvalifikation. Kursen motsvarar två A-nivåer. Eleverna lär sig genom att slutföra projekt och uppdrag som bygger på realistiska arbetsplats situationer, aktiviteter och krav.

EDEXCEL Level 3 Extended Certificate studeras under det första året och består av 4 enheter:

Exploring Business Utveckla en marknadsplan Personlig och Business Finance Plus 1 Valfri enhet ... [-]

Applied Science (Rättsvetenskap) - Nationellt Diplom

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Storbritannien Cardiff

BTEC Level 3 National Diploma in Applied Science är en kvalifikation för post-16-studenter som vill fortsätta sin vetenskapliga utbildning genom tillämpat och praktisk lärande och vars mål är att utveckla till universitet eller sysselsättning inom vetenskapssektorn. [+]

kvalifikationer:

BTEC Nationellt Diplom I Tillämpad Vetenskap

Kursöversikt:

BTEC Level 3 National Diploma in Applied Science är en kvalifikation för post-16-studenter som vill fortsätta sin vetenskapliga utbildning genom tillämpat och praktisk lärande och vars mål är att utveckla till universitet eller sysselsättning inom vetenskapssektorn. Kursen är idealisk för elever som har intresse av att vara labtekniker; arbetar inom rättsmedicinska, analytiska eller medicinska vetenskaper; bli sjuksköterska eller paramedicinsk eller för elever som vill studera allmän / tillämpad vetenskap på universitetet.

Detta är en tvåårig kurs. Kvalificeringen uppnådd i slutet av de två åren motsvarar två A-nivåer.... [-]


Kreativ medieproduktionskurs

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Storbritannien Cardiff

Denna Creative Media Production-kurs ger branschrelevant utbildning och utbildning för dem som avser att arbeta, eller som redan arbetar inom den kreativa mediesektorn. [+]

Kvalifikationer:

90 kreditbetyg i Creative Media heltidsnivå 3 - år 1 Utökat examen i Creative Media Level 3 i år 2 Väsentliga färdigheter Wales 6 Kvalifikationer över 2 år samt en BTEC Work Skills Qualification

Kursöversikt:

Denna Creative Media Production-kurs ger branschrelevant utbildning och utbildning för dem som avser att arbeta, eller som redan arbetar inom den kreativa mediesektorn.

Kursen ger dig möjlighet att uppnå en nationellt erkänd nivå 3 yrkeskvalifikation, vilket gör det möjligt för dig att antingen anställa anställning i den kreativa mediesektorn eller att gå vidare till högre utbildning. Kvalificeringen ger dig möjlighet att utveckla kunskaper, kunskaper och förståelse som är relevanta för medieindustrin. Det ger också möjlighet att utveckla en rad färdigheter och tekniker som är nödvändiga för framgångsrik prestanda i arbetslivet.... [-]


Musikteknik [1 års diplom]

Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

90 högskoleexamen i musikteknik är en 1 års heltidskurs för alla som är intresserade av en karriär inom musikindustrins tekniska sida. Du kommer att studera ett brett spektrum av ämnen som kommer att utveckla dina förmågor och förbereda dig för anställning. Du kommer att arbeta på olika projekt som ger dig realistiska, arbetsbaserade scenarier för att utveckla dina branschkunskaper. [+]

kvalifikationer:

90 Diplom i Musikteknik Fulltid Nivå 3Som en del av kursen kommer alla studenter att studera den walisiska baccalaureaten och utveckla nyckelfärdigheter och skrivas in för ackreditering. Welsh Baccalaureate och Key Färdigheter är viktiga överförbara färdigheter för livet i allmänhet, och de poäng som uppnåtts genom ackreditering erkänns av högskolor.

Kursöversikt:

90 högskoleexamen i musikteknik är en 1 års heltidskurs för alla som är intresserade av en karriär inom musikindustrins tekniska sida. Du kommer att studera ett brett spektrum av ämnen som kommer att utveckla dina förmågor och förbereda dig för anställning. Du kommer att arbeta på olika projekt som ger dig realistiska, arbetsbaserade scenarier för att utveckla dina branschkunskaper. Kursen är lämplig för människor i alla åldrar som vill utveckla och utveckla sina färdigheter inom musikproduktion, livehändelsearrangemang och marknadsföring, sammansättning och arrangemang och musikindustrin.... [-]


Scenkonst - 90 hp btc diplom

Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

Denna Performing Arts, 90 Credit Diploma kursen är för dem som är intresserade av att agera eller arbeta i scenekunstindustrin. Det ger chansen att studera för en nationellt erkänd Performing Arts-kvalifikation, som gör det möjligt för dig att utveckla många färdigheter som krävs för performance i teatermediet. [+]

Kvalifikationer:

90 Diplom i Performing Arts Fulltid Nivå 3

Kursöversikt:

Denna Performing Arts, 90 Credit Diploma kursen är för dem som är intresserade av att agera eller arbeta i scenekunstindustrin. Det ger chansen att studera för en nationellt erkänd Performing Arts-kvalifikation, som gör det möjligt för dig att utveckla många färdigheter som krävs för performance i teatermediet. Det finns också möjlighet att utveckla färdigheter för TV-prestanda.

Som en del av kursen kommer alla studenter att studera den walisiska baccalaureaten och utveckla nyckelfärdigheter och skrivas in för ackreditering. Den walisiska Baccalaureate och Key Färdigheter är viktiga överförbara färdigheter för livet i allmänhet och de poäng som uppnåtts genom ackreditering erkänns av högskolor.... [-]


Engineering with CAD [2 Year Extended Diploma]

Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

[+]

Kvalifikationer:

Ämnen kan vara:

Elektriska principer elektronik Programmerbara styrsystem

Behörighet:

Undervisning och bedömning:

Nästa steg:

UNIVERSITET [-]

Diploma in Business Administration

Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

[+]

karriär Ready

Programmet kommer att bidra till att ge dig att komma in i arbetslivet eller universitet med förtroende, kompetens och professionella nätverk som behövs för att förverkliga sin potential.

Allt detta kommer att arbeta tillsammans och bygga vidare på sina studier för att hjälpa dem att utveckla färdigheter och självförtroende de behöver för att lyckas i sina framtida karriärer.

Förkunskapskrav:

Undervisning och bedömning:

Nästa steg:

UNIVERSITET Arbets- [-]

Diplom i finans, risk och investering (nivå 3)

Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

Syftet med CISI Level 3 Diploma in Finance, är Risk & Investment att ge kandidaterna en förståelse av de viktigaste egenskaperna, mekanismer och påverkan på de finansiella marknaderna och institutioner, och inkluderar en grund i dataanalys, investeringsbedömning och redovisning och den roll och av finansiella tjänster i samhället som helhet. [+]

Kvalifikationer:

Diplom i finans, risk och investering - Nivå 3 - Chartered Institute of Securities and Investment - (A Level Equivalent)

Kursöversikt:

Syftet med CISI Level 3 Diploma i ekonomi, risk och investering är att ge kandidaterna en förståelse för de viktigaste egenskaperna, mekanismerna och påverkan på finansmarknaderna och institutionerna och innefattar en grundning i dataanalys, investeringsbedömning och redovisning samt rollen och ansvaret för finansiella tjänster i samhället som helhet.

Diplom består av följande fyra enheter: Enhet 1 - Pengar, ekonomier och osäkerhet **

The Nature of Money Ekonomin Regeringar och närings Den internationella dimensionen (varumärken och Exchange) Analysera och tolka data (statistik, stickprovs) Risk- och osäkerhets ... [-]

Resor och turism - [1 år 90 kreditbetyg]

Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

Detta BTEC Diplom i resa och turism nivå 3 är det första året i en tvåårig kurs för att få ett diplom i rese och turism nivå 3-kvalifikation. [+]

Kvalifikationer:

BTEC Diplom i resor och turism nivå 3 Agored Cymru Conversational Fransk Nivå 1 Essential Färdigheter Wales - Kommunikation

Kursöversikt:

Detta BTEC Diplom i resa och turism nivå 3 är det första året i en tvåårig kurs för att få ett diplom i rese och turism nivå 3-kvalifikation. Kursen har utformats för att tillgodose behoven hos elever som redan arbetar eller vill arbeta i:

Overseas Resort Reps Storbritannien som resmål The Business of Travel och turism Långväga resmål Arbetsplats för resor och turism Kryssningsbolag Konferenshändelser

De enheter som bildar kvalifikationen tillåter eleverna att lära sig, utveckla och öva de färdigheter som krävs för sysselsättning och / eller karriärutveckling inom rese- och turismsektorn.... [-]


Sport Performance and Excellence (QCF) - Med Futsal [2 års förlängd examen]

Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

Eleverna kommer att arbeta för att genomföra ett BTEC Level 3 Extended Diploma in Sport (Prestanda och Excellence), som är en 3 A-nivå motsvarande kvalifikation. Många enheter som är involverade i BTEC-kvalifikationer kommer att slutföras under de praktiska sessionerna som involverar upp till 5 timmars veckovisa träningssessioner. [+]

kvalifikationer:

Extended Diploma Sport (CCFC) Heltid Nivå 3

Kursöversikt:

Eleverna kommer att arbeta för att genomföra ett BTEC Level 3 Extended Diploma in Sport (Prestanda och Excellence), som är en 3 A-nivå motsvarande kvalifikation. Många enheter som är involverade i BTEC-kvalifikationer kommer att slutföras under de praktiska sessionerna som involverar upp till 5 timmars veckovisa träningssessioner.

Futsal är ett spännande, snabbt tempo med små sidfotboll. Spelet lägger stor vikt vid teknisk skicklighet och förmåga i högtryckssituationer och är sedan ett utmärkt fält för fotbollskompetenser som kan översättas till 11-a-sidan formatet av spelet.... [-]


Sport

Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

Denna Utbildningsvetenskap Utökad Diplom Nivå 3 följer på från BTECs gymnasieutbildning. Det motsvarar tre A-nivåer och passar alla med intresse för sport och vetenskapen bakom den och de som vill gå vidare på en karriär inom idrott. [+]

kvalifikationer:

Utökad Diplom SportYtterligare kvalifikationer tillgängliga inkluderar - Fotbollsledare Award, Nivå 2 Gyminstruktör tilldela en nationell pool badeguard Qualification (NPLQ)

Kursöversikt:

Denna Utbildningsvetenskap Utökad Diplom Nivå 3 följer på från BTECs gymnasieskolan. Det motsvarar tre A-nivåer och passar alla med intresse för sport och vetenskapen bakom den och de som vill gå vidare på en karriär inom idrott. Du kommer att ha möjlighet att genomföra praktiska idrottsaktiviteter varje vecka och varje elev kommer att genomföra en relaterad arbetsplats som en del av sin kvalifikation.

Ämnen kan innehålla:

SportsmassageAnatomi och fysiologiSportnäringBio-mekanikSportskadorMotion, hälsa och livsstilForskningsmetoderFitness testning... [-]

Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

[+]

Kvalifikationer:

Bland annat studeras:

Grafisk design illustration

Förkunskapskrav:

Undervisning och bedömning:

Nästa steg:

UNIVERSITET Arbets- [-]

Videoklipp

CAVC International

Kontakt

Cardiff and Vale College

Adress, rad 1 Cardiff and Vale College City Centre Campus Dumballs Road Cardiff CF10 5FE Wales - UK
Cf10 5FE Cardiff, Wales, Storbritannien
Hemsida http://www.cavc.ac.uk/
Telefonnummer +44 (0)29 2090 8004