Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

vilka vi är

Vi är specialister på Business and Management Education och engelska utbildning med en global publicering profil har skrivit och utvecklat texter och serier för större förlag som Pearson och Kaplan med över 10 miljoner försäljning över hela världen, inklusive stora texter på kinesiska, ryska och många andra språk .

Vi har lång erfarenhet av rådgivning och forskning med organ som OECD och stora multinationella företag, och i validering naturligtvis yttre undersöka och utveckla undervisningsmaterial för många brittiska och internationella universitet.

CIEC har också hög nivå erfarenhet av fortbildning och tillhandahållandet och utvärderingen av ett brett utbud av engelska språkkunskaper, inklusive Pearson Test av engelska (PTE Academic) och IELTS. Vi betecknas som den officiella Cambridge testcenter för PTE Academic. CIEC är också delägare i Cambridge Seminarier College ligger i Cambridge, Storbritannien, där vår CIEC ordförande, professor Stuart Wall, är rektor.

Vad vi gör

vad vi gör

Vi utvecklar och levererar högre utbildning Program som grundkurser, kandidat-, Pre-master och masterprogram i Business and Management samt engelska utbildningsprogram.

Våra Pre-högskoleutbildningar ge de studerande med kunskaper, färdigheter och språk förmåga att framgångsrikt genomföra examen och masterprogram i engelskspråkiga universitet.

Vi utvecklar också, leverera och bedöma de moduler som är inblandade i dessa utbildningsprogram och magister för en rad högskolor och universitet i Storbritannien och internationellt. CIEC har också omfattande erfarenhet av att utveckla on-line och distansmaterial i Business and Management för grund- och forskarkurser, bland annat ackrediterad av Pearson / Edexcel.

Inom vår engelska utbildningsprogram skapar vi och leverera skräddarsydd utbildning för en rad institutioner och statliga myndigheter över hela världen.

våra kontor

Våra kontor ligger i den historiska och vackra staden Cambridge, England. Cambridge ligger i anslutning till M11 och A14 vägar, och är cirka 49 minuter från London Kings Cross av non-stop tåg, med andra järnvägsförbindelser till Norwich, Birmingham och på andra håll. Det är också nära till London Stansted Airport.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

Cambridge International Education Centre

Stiftelsen programmet är ett intensivt program i engelska och akademiska studier för att förbereda internationella studenter för inträde till affärs relaterade grader i b ... [+]

Affärs grundkurs i Cambridge

Studera i Cambridge för att förbereda för ditt företag eller relaterade grad Följ med på vår 6 månadersprogrammet i Cambridge. Framgångsrika studenter kommer att få både vår CIEC och Athe (Ofqual godkänd) Diplom som kommer att säkra progression till ett stort antal brittiska universitet1. Men CIEC skickar framgångsrika studenter på sina grundkurser till toppuniversitet i hela Storbritannien.

Cambridge International Education Centre (CIEC) specialiserar sig på Business, Management och engelska språkutbildning, med nyckelpersoner som har en globalt erkänd akademisk och publicering profil. IT-partners med universitet över hela världen i en gemensam leverans och tillgodoräknande av kurser och CIEC har centra i ett växande antal städer och länder.... [-]

Storbritannien cambridge
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge International Education Centre

Detta program är speciellt utformat för att förbereda och utrusta eleverna, särskilt internationella studenter, som har för avsikt att studera för en juristexamen leverer ... [+]

Law Foundation kurs i Cambridge

Studera på Cambridge Melchior College (CMC) och Cambridge International Education Centre (CIEC) för att förbereda din lag relaterade grad. Följ med oss ​​på vår 6 månadersprogrammet i Cambridge. Framgångsrika studenter kommer att få både vår CMC / CIEC Level 3 Diploma in Law och Athe (Ofqual godkänd) Level 3 Diploma in Law. Dessa Diplom kommer att säkra progression till ett stort antal lag relaterade grader i brittiska universitet, inklusive till exempel Southampton Solent University, University of Bedfordshire, University of Northampton bland andra.

Om detta program

Detta program är speciellt utformat för att förbereda och utrusta eleverna, särskilt internationella studenter, som har för avsikt att studera för en juristexamen levereras och utvärderas i det engelska språket. Det syftar till att utveckla de rättsliga engelska och studieteknik som tillsammans med juridiska kunskaper och förståelse, är så avgörande för framgång på universitetet. ... [-]

Storbritannien cambridge
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Cambridge International Education Centre

Detta program har utvecklats för Storbritannien, EU och internationella studenter som har för avsikt att genomföra MPhil och / eller forskarutbildning, om doktorsexamen e ... [+]

Pre-Forskarskolan i Cambridge Om detta program

Detta program har utvecklats för Storbritannien, EU och internationella studenter som har för avsikt att genomföra MPhil och / eller forskarutbildning, om doktorsexamen eller DBA, på engelska mediet. Accepteras för doktorsavhandling av universitet över hela världen är alltmer konkurrensutsatt. Det är därför viktigt att du har en klart definierad och väl utforskade förslag på allra första början av ditt engagemang med en avsedd universitet. Detta program har noggrant utformad för att hjälpa dig att göra just det!

Det är också lämpligt att du kan visa din avsedda universitet en stark akademisk bakgrund, om de är att erkänna att du till forskarutbildning. Detta innebär normalt att du har uppnått, i Storbritannien sammanhang en övre andra utmärkelser klassificering (eller dess internationella motsvarighet) i din första examen eller att du har visat en liknande nivå av prestation i en forskarutbildning i din valda ämne. ... [-]

Storbritannien cambridge
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge International Education Centre

Detta program förbereder eleverna för forskarutbildning i ett brett spektrum av företag, ekonomi och management ämnen. CIEC har sänt sina studenter till magisterstudier i ... [+]

Pre-Masters: Företagsekonomi

Detta program förbereder eleverna för forskarutbildning i ett brett spektrum av företag, ekonomi och management ämnen. CIEC har sänt sina studenter till magisterstudier i ett stort antal universitet i hela Storbritannien, varav många är högt rankad.

om CIEC

Vi är specialister på Business and Management Education och engelska utbildning med en global publicering profil har skrivit och utvecklat texter och serier för större förlag som Pearson och Kaplan med över 10 miljoner försäljning över hela världen, inklusive stora texter på kinesiska, ryska och många andra språk .

Vi har lång erfarenhet av rådgivning och forskning med organ som OECD och stora multinationella företag, och i validering naturligtvis yttre undersöka och utveckla undervisningsmaterial för många brittiska och internationella universitet.... [-]

Storbritannien cambridge
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
24 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska