Cambridge International Education Centre

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

vilka vi är

Vi är specialister på Business and Management Education och engelska utbildning med en global publicering profil har skrivit och utvecklat texter och serier för större förlag som Pearson och Kaplan med över 10 miljoner försäljning över hela världen, inklusive stora texter på kinesiska, ryska och många andra språk .

Vi har lång erfarenhet av rådgivning och forskning med organ som OECD och stora multinationella företag, och i validering naturligtvis yttre undersöka och utveckla undervisningsmaterial för många brittiska och internationella universitet.

CIEC har också hög nivå erfarenhet av fortbildning och tillhandahållandet och utvärderingen av ett brett utbud av engelska språkkunskaper, inklusive Pearson Test av engelska (PTE Academic) och IELTS. Vi betecknas som den officiella Cambridge testcenter för PTE Academic. CIEC är också delägare i Cambridge Seminarier College ligger i Cambridge, Storbritannien, där vår CIEC ordförande, professor Stuart Wall, är rektor.

Vad vi gör

vad vi gör

Vi utvecklar och levererar högre utbildning Program som grundkurser, kandidat-, Pre-master och masterprogram i Business and Management samt engelska utbildningsprogram.

Våra Pre-högskoleutbildningar ge de studerande med kunskaper, färdigheter och språk förmåga att framgångsrikt genomföra examen och masterprogram i engelskspråkiga universitet.

Vi utvecklar också, leverera och bedöma de moduler som är inblandade i dessa utbildningsprogram och magister för en rad högskolor och universitet i Storbritannien och internationellt. CIEC har också omfattande erfarenhet av att utveckla on-line och distansmaterial i Business and Management för grund- och forskarkurser, bland annat ackrediterad av Pearson / Edexcel.

Inom vår engelska utbildningsprogram skapar vi och leverera skräddarsydd utbildning för en rad institutioner och statliga myndigheter över hela världen.

våra kontor

Våra kontor ligger i den historiska och vackra staden Cambridge, England. Cambridge ligger i anslutning till M11 och A14 vägar, och är cirka 49 minuter från London Kings Cross av non-stop tåg, med andra järnvägsförbindelser till Norwich, Birmingham och på andra håll. Det är också nära till London Stansted Airport.

Platser

cambridge

Address
Sheraton House
Castle Park


CB3 0AX cambridge, england, Storbritannien