Coventry University London

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

International Study Center

Den Coventry University London International Study Center, baserad av Londons affärscentrum, ger internationella studenter en direkt rutt på en rad grader vid universitetet.

Våra program består av akademiska moduler, studiefärdigheter och engelskspråkig utbildning för att säkerställa att du har färdigheter att lyckas när du går vidare på ditt valda examensarbete.

På Coventry University London International Study Center kan du välja mellan tre program beroende på dina färdigheter, akademisk bakgrund och ålder:

Internationella Stiftelsen År In Business, Management, Accounting, Finance and Fashion

Kursen är utformad för att hjälpa internationella studenter att lyckas i en brittisk klassrumsmiljö och uppfylla kraven för grundutbildning.

Internationellt År ett i Business, Management, Accounting och Finance

Denna kurs motsvarar det första året av en grundutbildning och det leder till det andra året av din valda grad.

Förmastersprogram i Business, Management, Accounting och Finance

Kursen är speciellt utformad för att möta internationella studenter. Du får de specialkunskaper och kunskaper du behöver för att lyckas i din magisterexamen.

En smak av universitetslivet

International Study Center-program kommer att introducera dig till den typ av undervisning och inlärning som du kommer att uppleva när du går vidare på din examen. Du lär dig via en-till-en handledning, små seminarier och som en del av större föreläsningsgrupper.

Tillgång till faciliteter i världsklass

Förutom att studera i vårt välutrustade centrum har du också tillgång till ett brett utbud av faciliteter på campus, inklusive biblioteket och toppmoderna ämnesresurser.

Vid slutet av ditt valda program kommer du att vara fullt förberedd för examen och ha de färdigheter du behöver för att lyckas vid universitetet.

Varför välja Coventry University London?

Verklig affärsupplevelse i hjärtat av London, med karriär-fokuserad undervisning och program

Globalt erkänd institution

När du går med i Coventry University London kan du vara säker på att du går med i en globalt erkänd kvalitetsinstitution.

  • Coventry University har rankats nr 15 UK University (Guardian University Guide 2017)
  • Årets moderna universitet tre år i rad (The Times och The Sunday Times Good University Guide 2014, 2015 och 2016)
  • 91% av eleverna nöjda med undervisningen på sin kurs (NSS 2014)
  • Nr. 1 brittiska universitetet för feedbacktillfredsställelse baserat på National Student Survey (Guardian University League Table 2015)
  • Årets universitet för studentupplevelse (The Times och The Sunday Times Good University Guide 2015)
  • Bästa anställbarhetsinitiativet (Guardian University Awards 2015)
  • En av de största leverantörerna av företagsrelaterade utbildningsprogram i Europa

Universitetet levererar konsekvent kvalitet på ett antal viktiga områden, såsom studenttillfredsställelse, forskningskvalitet, utbildade jobbutsikter, uppnådda resultat och student-personalförhållande.

Internationellt orienterat perspektiv

Coventry University London ligger nära Canary Wharf, ett globalt affärs- och finanscentrum, och erbjuder utmärkta arbetsbaserade inlärningsmöjligheter i globala organisationer och nätverkshändelser med branschledare.

Unikt utbud av internationella program ger eleverna de färdigheter och kunskaper som krävs för att arbeta över nationella och kulturella gränser och arbeta framgångsrikt i framtida organisationer.

Branschlänkar

Vår expertis, djupgående förståelse av branschkraven och nära relationer med arbetsgivare har informerat en läroplan som är relevant och aktuell. Med hjälp av ledande experter har vi skapat intensiva och skräddarsydda program som fokuserar på att förbereda studenterna för en framgångsrik internationell karriär. En rad partners omfattar Jaguar Land Rover, Deloitte och Lloyds Banking Group för att bara nämna några.

Karriärfokuserad undervisning

Coventry University London är det första steget mot din framtida karriär. Studentanställbarhet är vår prioritet och vi är fast beslutna att producera högt anställda akademiker. Undervisningsresurser i världsklass säkerställer att du kan tillämpa det du har lärt dig på verkliga affärsproblem och framgång i morgondagens internationella affärsmiljö. Vi erbjuder också praktik och praktikplatser både i Storbritannien och utomlands.

Innovativ programleverans

Program på Coventry University London är livliga, interaktiva och relevanta för den internationella näringslivet. Fantastiska faciliteter och inlärningsmiljöer inkluderar ett unikt simulerat handelsgolv, utvecklat med ledande finansledare. tekniskt aktiverade undervisnings- och inlärningsmiljöer; och state-of-the-art Bibliotek och Learning Skills Center. Med en rad internationellt fokuserade program som är tillgängliga får du den kunskap och färdigheter som krävs för att lyckas i dagens globala ekonomi.

Bransch experter handledare

Vi är stolta över vår engagerade och erfarna personal. Kommer från över 20 länder, våra lärare har en uppsjö av global erfarenhet från en rad olika branscher. Med hjälp av ledande experter, har vi skapat intensiva och skräddarsydda program som är inriktade på att förbereda studenterna för en framgångsrik internationell verksamhet karriär.

Student stöd

Vår vänliga personal kommer att vara tillgänglig för att svara på dina frågor när du anländer på campus och genom hela ditt studier. Coventry University London erfarenhet börjar med ett formellt induktions- och orienteringsprogram. Personalen kommer att vara till hands för att ge dig råd om frågor som boende, öppna ett bankkonto, gå med klubbar och gå på resor.

Det finns ett särskilt akademiskt och studenttjänstlag som erbjuder rådande råd till alla internationella studenter. Vi har också ett engagerat anställningsgrupp som fokuserar på byggbranschslänkar och förbereder dig för placeringar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Basår »

Program

Skolan erbjuder också:

Basår

Internationellt grundår

Campusstudier Heltid 3 terminer October 2019 Storbritannien London

International Foundation Year är ett treårigt program som utformats för att hjälpa internationella studenter att lyckas i en brittisk klassrumsmiljö och uppfylla kraven för grundutbildning. [+]

Den internationellt grundår är ett treårigt program som är utformat för att hjälpa internationella studenter att lyckas i en brittisk klassrumsmiljö och uppfylla anmälningskraven för grundutbildning.

Deltagarna varierar från föreläsningar och workshops till interaktiva aktiviteter och möten med gästtalare. Du kommer att lära dig vikten av att hantera prestanda för att uppnå affärsframgång och utforska initiativrika och kreativa lösningar på affärsproblem. Du kommer också att studera de grundläggande principerna, koncepten och modellerna för mikroekonomisk och makroekonomisk analys och förvärva en rad affärsmässiga och centrala matematiska färdigheter som är relevanta för grundutbildning vid Coventry University London. Programmet är modulärt i struktur med akademiska ämnen, studiefärdigheter och engelskspråkig utbildning. Vår expertundervisning, små klassstorlekar och stödjande miljö säkerställer att du får de specialkunskaper och kunskaper du behöver för att lyckas i din examen vid Coventry University London. ... [-]