Läs den officiella beskrivningen

110930_Social_Media-8.jpg

Översikt

En oöverträffad pedagogisk erfarenhet hölls i den historiska universitetsstaden Cambridge

 • Session 1: 7 - 20 juli
 • Session 2: 21 juli - 4 augusti
 • Session 3: 28 juli - 10 augusti
 • Session 4: 4 - 17 augusti
 • Session 5: 11-24 augusti

Immerse Education är ett tvåveckors bostads akademiskt program med en mångsidig och berikande läroplan, utformad för 11-18-åriga studenter - ger en smak av vad det är att studera ett ämne på högre nivå. Tutorials och seminarier är designade och lärda av experthandledare i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk förfrågan. Och vårt omsorgsfullt planerade schema säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov utan också ger en unik upplevelse av universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter.

Studenterna bor i en av centrala Cambridge största och vackraste högskolor. Inom högskolans historiska väggar är vi stolta över att ge unika erfarenheter av ledarskap och akademisk excellens genom ett inspirerande program för deltagare. Med sin mångsidiga och berikande läroplan tillåter programmet studenter att utforska och vidareutveckla sin kunskap om ett valt ämne i en oöverträffad akademisk miljö. Eleverna blir mer självsäker och redo att formulera vad de har lärt sig, med kunskap om sina valda områden som ger oöverträffad akademisk inblick - och naturligtvis många oförglömliga minnen längs vägen.

Exceptionell undervisning

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

Vi erbjuder deltagarna ett urval av ämnen, från konsten till vetenskapen. Alla ämnen som lärs ut på Immerse lärs av nuvarande eller tidigare lärare vid Cambridge University eller Oxford University. Vår strikta vettingprocess säkerställer att alla elever lärs av handledare som är engagerande och stödjande - och framför allt entusiastiska att dela med sig av sin kompetens.

Vår filosofi är att våra deltagare bör utmanas med intressanta akademiska begrepp. medan våra handledare skapar en välkomnande och stödjande miljö där våra deltagare känner sig bekväma och trivs. undervisning Du kommer att uppmuntras att dyka in och utforska de aktuella debatterna och frågorna inom din valda disciplin i noggrant planerade handledning som efterliknar det unika Oxbridge-systemet för engagemang och debatt av lärare. Detta är ett tillvägagångssätt som går utöver det ytliga och ger unika insikter som både är uppfriskande och intellektuellt stimulerande.

Det som är säkert är att du utan tvekan kommer att bli mycket mer självsäker och kunnig i din valda disciplin, tack vare utmanande men ändå intressanta ämnen som vi hoppas kommer att öka dina akademiska lustar. Studenter kan nu välja att studera upp till två ämnen under programmet. Ämnen som vi erbjuder är:

 • Medicin
 • Lag
 • Teknik
 • Fysik
 • Matematik
 • Kemi

Cambridge Assessments

Deltagare bedömningar

Under hela programmet övervakar våra handledare studenter engagemang med de ämnen som de har blivit lärda. Efter programmet skrivs en deltagarbedömning av handledaren, utvärderar deltagarnas framsteg och ger också rekommendationer om hur man effektivt kan främja deltagarens förståelse och intresse för de ämnen som har undersökts.

Workshops för intervjufärdigheter (valfritt)

Cambridge interviews

Inom våra omsorgsfullt utformade intervjufärdighetsverkstäder kommer studenterna att få inblick i de grundläggande färdigheter som krävs för att framgångsrikt formulera sina synpunkter i en pressad miljö. Dessa workshops fokuserar på att utveckla det förtroende och den intellektuella täthet som krävs för att ta itu med några av de viktigaste frågorna som kan ställas under intervjun, förutom att ta itu med debatter kring några av de mest relevanta frågorna inom ämnet för närvarande. Workshops för intervjufärdigheter ingår i programavgiften, men närvaro är frivilligt.

Personligt uttalande samråd (valfritt)

Under hela programmet, kommer studenterna att få möjlighet att utveckla utkast till sina personliga uttalanden som krävs för att få tillgång till universiteten över hela världen med expertis och assistans från högt ansedda handledare. Eleverna lär sig tekniker för att uttryckligt uttrycka sitt intresse för en viss disciplin och skapa ett övertygande personligt uttalande som visar prestationer och intresse för ett ämne. Personligt uttalande samråd ingår i programavgiften, men närvaro är frivilligt.

Extracurricular mångfald

Cambridge extracurricular

Immerse ger en verkligt nedsänkt upplevelse av universitetslivet. Inte bara kommer du att upptäcka och vidareutveckla dina akademiska intressen, du kommer också att dyka in i det spännande och ofta fascinerande spektrumet av kulturella aktiviteter som finns i Cambridge. Möjligheten att uppleva dagliga organiserade utflykter möjliggör också chansen att umgås med likasinnade kollegor från ett varierat utbud av bakgrunder och för att snabbt bekanta sig med staden.

Aktiviteter som organiseras som en del av programmet inkluderar:

 • En sommar eftermiddag som dunker nerför floden Cam, en avgörande Cambridge affair.
 • En dagstur till Oxford, hemmet för Cambridge University's arch "rival".
 • Formell middag i Cambridges berömda medeltida bankettsalar.
 • Besök vår aktivitetssida för att se hela ämnet som vi erbjuder.

Tidtabell

The Immerse schema är fylld med ett brett utbud av unika akademiska och extracurricular aktiviteter.

Deltagarna börjar dagen med frukost i högskolans matsal, med en mängd olika kontinentala och varma frukostalternativ. Detta följs av dagens första akademiska session, som äger rum i ett seminarium eller föreläsningsformat. Deltagarna guidas sedan till lunch på några av Cambridges finaste smörgåsar och kaféer och är välkomna att utforska staden i små grupper. Efter lunch fortsätter akademiska sessioner i form av små handledning grupper eller workshops. När alla kärnvetenskapliga sessioner är färdiga behandlas studenterna till ett av ett brett utbud av utflykter och kulturaktiviteter, inklusive punkting, museumsbesök och sportaktiviteter. En tre-rätters middag i högskolans matsal följs sedan av en kvällsevenemang för att hjälpa deltagarna att slå sig ner och umgås efter en fullpackad dag.

Tidsplanen som visas på sidan ger en inblick i det typiska dagliga schemat, även om det kan variera beroende på de planerade händelserna på den angivna dagen.

En typisk dag...

Börja dagen med antingen en kontinental eller kokt frukost i collegehallen. Ett brett utbud av frukostartiklar hjälper deltagarna att förbereda sig för den utmanande dagen framåt.

Cambridge a typical day

Oöverträffat supportsystem

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Vi lägger stor vikt vid att skapa en stödjande och användbar miljö på Immerse. Våra mentorer är ett team av vänliga, specialutbildade akademiker och doktorander från Cambridge University, som hjälper våra deltagare att snabbt lösa sig i programmet. Mentorerna har den förstahandsupplevelsen med olika akademiska och icke-akademiska frågor och är därför i bästa position att erbjuda vänlig, konfidentiell en-till-ett-rådgivning. Det är ett oöverträffat supportnätverk som vi är otroligt stolta över.

Mentorer har studerat en rad discipliner, så att de kan dela sina egna insikter och erfarenheter av sina akademiska karriärer. Varje deltagare tilldelas också en mentor, i ett förhållande mellan sex studenter till en mentor, som alla är entusiastiska för att hjälpa deltagarna att hjälpa till att skapa ett "hem hemifrån".

boende

Cambridge Mentors

Immerse äger rum i Cambridge Universitys mest fantastiska och historiska centralt belägna högskolor. För att ta reda på vilken högskola du kommer att ta emot i, kontakta oss.

Alla deltagare kommer att vara inrymda i sina egna individuella sovrum, utrustade med höghastighetsinternet. Korridorer eller trappor skiljer manliga och kvinnliga studenter, och badrummen är badrum eller delas mellan bara några deltagare. Högskolan är säkerställd och övervakad hela tiden. Besök vår "Campus" sida för mer information.

Praktisk information

Reseinformation:

Avgiften för Immerse är inte inklusive resor till Cambridge. Det finns flera transportmöjligheter, inklusive att anlända till Cambridge med järnväg, buss eller flyg. Kontakta oss om du behöver hjälp med att planera din resa till Cambridge.

För internationella deltagare arrangerar vi en gemensam transfer från London Heathrow Airport till Cambridge. Dedikerade medarbetare möter deltagarna vid flygplatsens terminal vid ankomst. Deltagarna kan boka denna tjänst när de har säkrat sin plats i programmet.

Medicinska och dietskrav:

Vi kan tillgodose de flesta kostbehov (vegetarisk, vegan, nut allergier, halal, kosher); tveka inte att kontakta oss om du är osäker om vi kan tillgodose dina kostbehov. Frukost och kvällsmåltider ingår i Immerse, och deltagarna förväntas göra egna bestämmelser för lunch på olika utsökta matställen runt Cambridge.

Annan information:

Eleverna ska vara mellan 13-18 vid deltagande i 2019. Eleverna förväntas vara flytande / flytande på engelska.

Delta i 2019

Immerse är en bostads sommarkurs som består av enastående akademiska klasser, utmärkta kompetensverkstäder och spännande extracurricular aktiviteter i den historiska universitetsstaden Cambridge. Fördjupa körningar i följande 2 veckors sessioner:

 • Session 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Session 2: 21 juli - 3 augusti 2019
 • Session 3: 28 juli - 10 augusti 2019
 • Session 4: 4 augusti - 17 augusti 2019
 • Session 5: 11 augusti - 24 augusti 2019

Vi hjälper dig gärna om du har några frågor innan du bokar din plats.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Cambridge Immerse

Från det brittiska bibliotekets solida, brutalistiska design, till den futuristiska utformningen av National Space Center i Leicester, och den funktionella skönheten i He ... [+]

Vi erkänner att anpassning till campuslivet, att följa upp ett strikt studieschema, och att lära sig att leva självständigt kan känna sig överväldigande för även de mest bestämda eleverna. Därför syftar vi till att erbjuda en upplevelse som hjälper deltagarna att föreställa sig hur det kan vara att studera på universitetsnivå vid det tvåveckorsa veckans Immerse Architecture-sommarprogrammet. Deltagarna kommer att kunna engagera sig med arkitekturmaterial från första året, bosätta sig vid en högskola i Cambridge och utveckla nya färdigheter som de arbetar genom en omsorgsfullt utformad kursplan.

Arkitektur är en disciplin som utforskas sällan i typiska gymnasier, men det är en fascinerande konst vid korsningen av design och teknik. Arkitekturprogrammet är inriktat på potentiella studenter som är intresserade av att studera arkitektur på universitetsnivå, eller som bara letar efter att lära sig mer om arkitekturvärlden. Under programmet utforskar deltagarna olika arkitektoniska stilar utöver att utveckla nyckelfärdigheter, vilket ger dem en oöverträffad inblick i att studera arkitektur på universitetsnivå. Efter två veckors vägledning kommer studenterna att lämna programmet med en bättre förståelse av historien och trenderna bakom modern arkitektur, liksom de verkliga utmaningarna som ligger i att vara en praktiserande arkitekt idag.... [-]

Storbritannien Cambridge
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Unravel mysterierna bakom allt från världens minsta mikroorganismer till de största ekosystemen man känner till. Under det fördjupade tvåveckors biologiprogrammet kommer ... [+]

Programmet kommer att driva deltagarna att arbeta tillsammans, eftersom de avslöjar mekanismerna bakom livets byggstenar, stärker ny kunskap genom en rad planerade aktiviteter och dyker in i avancerade ämnen som inte typiskt omfattas av gymnasiet. Läroplanen börjar med en djupdykning i cellteori innan du utforskar världen av smittsamma sjukdomar och går vidare till ett brett utbud av ytterligare utmanande material.

Som deltagare arbetar genom denna läroplan, spenderar de sina dagar på campus vid en högskola i Cambridge och kommer att vara självständigt ansvariga för deras lärande. Detta hjälper till att se till att deltagarna vid slutet av kursen inte bara har en fungerande förståelse för komplexa första års biologiska begrepp men också en ny uppskattning av universitetets livsrutiner och ansvar... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Immerse är en prisbelönt leverantör av två veckors bostadsutbildningsupplevelser med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av experthandledare från ... [+]

Sommarprogrammet Immerse Computer Science erbjuder deltagarna en spännande inblick i vad det är att studera datavetenskap på universitet. Genom en läroplan som utvecklats av experter från världsledande universitet, lär datavetenskapsprogrammet gymnasieelever om några av de mest spännande och grundläggande ämnena som utforskas i en typisk grundutbildning för datavetenskap. Här lär eleverna 16-18 år att lära sig att föra sina idéer till liv, skapa nya program och diskutera de potentiella konsekvenserna av att arbeta på ett område som anpassar sig så snabbt.

Varje lektion har planerats noggrant av experter på fältet, utformad för att möta deltagare på deras nivå och gradvis driva dem mot djupare och mer utmanande innehåll. Deltagarna i programmet kommer att börja med grunderna och sedan bli bekanta med mer avancerade samtida rörelser inom databehandling som artificiell intelligens, maskininlärning och kryptografi. Dessutom kommer deltagarna att överväga hur dessa nya idéer kan användas för att lösa världens största problem.... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Immerse är en prisbelönt leverantör av två veckors bostadsutbildningsupplevelser med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av experthandledare från ... [+]

Sammanfattning

Innan du bestämmer dig för att köpa något, använder du ofta en kostnadsanalys för att bestämma om det är värt priset. Denna typ av utvärdering är en av huvudprinciperna bakom ekonomin och belyser hur denna disciplin påverkar nästan alla aspekter av det moderna livet. På programmet Immerse Summer Economics dyker deltagarna in i grundämnena i ämnet, bygger en stark grund för nyckelkunskaper och analyserar de underliggande faktorer som påverkar handlingar, beslut och beteenden hos både individer och världsmarknader.

Ekonomieprogrammet är utformat för unga ekonomer i åldrarna 16-18 år, vilket ger deltagarna ett heltäckande blick på de utmanande världarna av mikro- och makroekonomi utforskad i en grundutbildning. Genom en noggrant planerad kursplan utvecklad av experthandledare från världsledande universitet kommer deltagarna att spendera två veckor i att lära sig de grundläggande förutsättningarna för modern ekonomisk teori innan de dyker in i mer avancerade ämnen som handel, finanspolitik och utvecklingsekonomi.... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Immerse är en prisbelönt leverantör av två veckors bostadsutbildningsupplevelser med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av experthandledare från ... [+]

Cambridge engelsk litteratur Summer School Summary

Sommarskolans fördjupa engelska litteraturprogram frågar deltagarna att noggrant överväga vad som gör stora skrivningsarbeten utstående från resten. När allt kommer omkring, för alla Shakespeare, Milton och JK Rowling i världen finns det otaliga andra närmare efter att skriva, tolka det noggrant och analysera varför det fungerar. Deltagare på detta sommarprogram kan lära sig att göra detsamma genom att tillbringa två veckor i den historiska staden Cambridge, läsa, skriva och diskutera några av de största engelska litterära verken.

Den här engelska litteraturkursen är utformad för att hjälpa unga litteraturfansare i åldrarna 16-18, lära sig hur texter analyseras på universitetsnivå och bortom. De färdigheter som lärs under programmet kommer att underlätta deltagarna att förstå svåra arbeten och tolka dem noggrant innan de bestämmer hur bäst man kan förklara sin tolkning i sitt eget skrivande.... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Immerse är en prisbelönt leverantör av två veckors bostadsutbildningsupplevelser med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av experthandledare från ... [+]

Cambridge Philosophy Summer School Summary

Filosofi är ett brett ämne som genomtränger många områden inom humaniora och samhällsvetenskap, något gymnasiestudenter har inte alltid möjlighet att uppskatta. Sommarskolan i Immerse Philosophy i Cambridge ger deltagarna en inblick i vad studiet av filosofi på universitetsnivå innebär: från introduktion av nytt material, att skriva bra uppsatser, att bilda och försvara ett argument.

För många gymnasieskolor är studien av filosofi vid universitetet ny och potentiellt skrämmande. Genom Immerse Education's Philosophy-sommarprogram, utformad och undervisad av experter från världens ledande universitet, kommer deltagarna inte bara att introduceras till nyckelteman och områden av filosofisk diskussion utan även teorier om kända filosofer som har bidragit till sådana debatter. Oavsett omfattningen av deltagarnas tidigare erfarenhet av att studera filosofi, kommer de små klassstorlekarna på vårt filosofins sommarprogram att säkerställa att de kommer att både utmanas och stödjas i noggrant planerade klasser som uppmuntrar engagemang och debatt från lärarstuderande.... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Immerse är en prisbelönt leverantör av två veckors bostadsutbildningsupplevelser med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av experthandledare från ... [+]

Summer Physics Course Summary

Studien av fysik syftar till att hjälpa oss att få en större förståelse för världen runt oss och bortom oss. Disciplinen studerar naturen och syftar till att förklara varför världen beter sig som den gör, utforska ämnen som sträcker sig från studien av stora galaxer, svarta hål och Big Bang för att undersöka små subatomära partiklar. Fysik är ett vidsträckt, otroligt varierat fält som ansvarar för några av de saker som vi anser vara nödvändiga för det moderna livet, inklusive medicintekniska instrument som röntgen och ultraljud, satellitsignaler för att titta på tv och använda mobiltelefoner. och ansvarar för själva Internet.

... [-]
Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Immerse är en prisbelönt leverantör av två veckors bostadsutbildningsupplevelser med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av experthandledare från ... [+]

Historia Summer School Course Summary

Från de medeltida europeiska domstolarnas uppträdande karaktär, för att presentera sociopolitiska konflikter, kommer deltagarna i sommarprogrammet Immerse History att utforska fascinerande historiska teman samt begrepp om bästa historiska praxis. Detta program är perfekt för dem som överväger att studera historia och relaterade discipliner på universitetsnivå. Förutom att täcka material som studeras på A-nivå och IB-nivå, kommer deltagarna också att upptäcka mer avancerade ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är tillgängligt och lätt att förstå.

Detta historia sommarskola program kommer att ge deltagarna en spännande och oöverträffad inblick i vad som studerar historia på universitet skulle innebära. De undersökta ämnena kommer att ge en smak av de centrala akademiska begreppen i modern historisk studie tillsammans med att uppmuntra dem att tänka kritiskt och utveckla informerade, logiska argument - en viktig färdighet för att studera ämnet på en högre nivå.... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Immerse är en prisbelönt leverantör av två veckors bostadsutbildningsupplevelser med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av experthandledare från ... [+]

Cambridge International Relations Summer School Summary

Internationella relationer är en akademisk disciplin som fokuserar på studier av aktörernas interaktion i internationell politik, inklusive stater och icke-statliga aktörer. Studien av IR väcker frågor som: Vilka befogenheter har Förenta nationerna faktiskt? Vilket inflytande har säkerhetsrådet över resten av världen? Vilka fördrag och handelsavtal har format relationer mellan länder som för några decennier sedan var i krig? Dessa frågor och andra som dem kommer att undersökas under två veckor på Immerse's International Relations sommarprogram.

Det kommer att ta en första titt på de viktigaste målen, koncepten och idéerna inom internationella relationer som sedan tillämpas i senare klasser för att diskutera platsen för internationella relationer i de övergripande disciplinerna för politiska och sociala vetenskaper. Frågor som tas upp är: Vad är internationella relationer? Vem är dess huvudaktörer? Vad är källa till statsmakten? Och varför är stater viktiga i internationella relationer?... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Immerse är en prisbelönt leverantör av två veckors bostadsutbildningsupplevelser med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av experthandledare från ... [+]

Sammanfattning

När det gäller vetenskapen är ett nyfiken sinne grunden till framgång. Detta gäller speciellt för Immerse Chemistry-programmet, där deltagare kommer att behöva utvärdera komplexa processer, göra informerade förutsägelser och testa sina hypoteser med experiment som inte bara ger spännande resultat utan också uppfyller deras nyfikenhet. Tillsammans med en passion för utredning kommer en önskan att se resultaten av sitt arbete som tillämpas i den verkliga världen. På detta program kommer studenterna att tillbringa två veckor att lära sig hur man praktiskt använder viktig teori.

Detta program ger den perfekta smaken av universitetslivet för studenter som är passionerade för kemi, men vill se vad deras framtida akademiska eller professionella karriär faktiskt kan se ut. Levereras genom föreläsningar, hands-on-labs och debatt i klassen, kommer läroplanen att introducera deltagare till en rad universitetsnivå organisk, oorganisk och biologisk kemi. Varje lektion har noggrant utformats av experthandledare för att bygga vidare på gymnasieskolan, både för att konsolidera tidigare kunskaper och förbereda studenter för mer avancerade begrepp.... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Immerse är en prisbelönt leverantör av två veckors bostadsutbildningsupplevelser med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av experthandledare från ... [+]

Sammanfattning

Programmet Immerse Creative Writing erbjuder chansen för unga författare att utveckla sina hantverk i den stimulerande kulturella miljöen vid Cambridge University - det akademiska hemmet till några av världens största litterära sinnen. Tvåveckorsprogrammet, utformat för ambitiösa 16-18-åriga författare, uppmuntrar deltagarna att driva gränserna för sina nuvarande skrivförmåga, arbeta med sakkunniga universitetshandledare och lära sig att förbättra sitt eget arbete genom att kritiskt analysera stor litteratur.

Deltagare i detta program kommer att utforska ett brett spektrum av kreativa skrivtekniker, få konstruktiv feedback från sina kamrater, och till och med slutföra sin egen novella i slutet av kursen. Under hela sin vistelse kommer deltagarna att lära sig vad som gör bra skrivande, efter en dynamisk läroplan byggd för att hjälpa dem att identifiera sina unika styrkor och svagheter. De kommer också att introduceras till begreppet "skrivverkstad", en populär metod som professionella författare använder för att förbättra sitt eget arbete.... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Immerse är en prisbelönt leverantör av två veckors bostadsutbildningsupplevelser med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av experthandledare från ... [+]

Cambridge Law Summer School Summary

Designad för aspirerande grundskolestudenter i åldrarna 16-18 år, erbjuder programmet för sommarskolan Immerse Law deltagarna en spännande inblick i livet för en universitets juriststudent. Under lagens sommarprogram introduceras deltagarna till juridik som en akademisk disciplin samtidigt som man tittar på den dagliga verkligheten i det nuvarande rättssystemet i England och Wales.

För de flesta deltagare är studien av lag helt ny. Grundskolans läroplaner berör sällan detta utmanande ämne, vilket innebär att det första året av grundutbildningen kan känna sig utmanande först. Denna lag sommarskola kursen tjänar till att överbrygga det klyftan, hjälpa eleverna bygga en solid grund för grundläggande kunskaper, teorier och begrepp i ett program som utformats och lärs av experter från några av världens ledande universitet. I slutet av sommarlagskolan har deltagarna deltagit i en omfattande läroplan som täcker de grundläggande förutsättningarna för konstitutionella, straffrättsliga, mänskliga rättigheter och EU-lagstiftning.... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik tvåveckors bostadsutbildningserfarenhet med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford U ... [+]

Matematik Summer School Summary

Matematik är ett kraftfullt verktyg, och dess inflytande finns i flera fält. Från teknik, medicin och naturvetenskap till ekonomi, ekonomi och näringsliv är matematik ett brett ämne som erbjuder många välmående vägar.

Några av världens mest inflytelserika tänkare och framstående teorier har sin grundning i matematik. Genom att välja att studera matematik placerar eleverna sig i ett utmärkt läge för att inleda en utmanande men mycket givande karriär.

Golfen mellan matematik på grundnivå och skolnivå kan vara stor. Detta lämnar ofta eleverna oförberedda och överväldigade av utbildningsmatematik. Fördjupad utbildning behandlar denna obalans genom att introducera eleverna till grundnivå på ett begripligt och engagerande sätt. Matematikens sommarprogram gör att deltagarna kan upptäcka en rad viktiga ämnen på djupet och förstå de praktiska tillämpningarna av matematiska färdigheter. Experthandledare från några av världens ledande universitetets matematikavdelningar utformar och undervisar våra program och guidar deltagare för att utveckla sitt intresse av disciplinen. Deltagarna lämnar med ett nytt funderat förtroende för att närma sig utmanande material, en färdighet som blir ovärderlig på universitetet.... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik tvåveckors bostadsutbildningserfarenhet med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford U ... [+]

Sammanfattning

Engineering är en disciplin i framkant av innovation och problemlösning. Genom tillämpning av komplicerade matematiska och vetenskapliga principer är ingenjörerna ansvariga för att lösa strukturella och tekniska problem från att skapa den perfekta koppen kaffe för att bygga en struktur som kommer att stå tidstestet. På tvåveckors-programmet Immerse Engineering kommer deltagare i åldern 16-18 att lära sig de färdigheter som krävs för att arbeta kreativt och använda sin fantasi att utforma eleganta och robusta lösningar för utmanande verkliga problem. Deltagarna kommer att utforska ett varierat utbud av tekniska ämnen på grundnivå, vilket ger en smak av vad det är att studera disciplin på universitetsnivå.... [-]

Storbritannien Cambridge London
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska