Läs den officiella beskrivningen

110930_Social_Media-8.jpg

Översikt

En oöverträffad pedagogisk erfarenhet hölls i den historiska universitetsstaden Cambridge

 • Session 1: 7 - 20 juli
 • Session 2: 21 juli - 4 augusti
 • Session 3: 28 juli - 10 augusti
 • Session 4: 4 - 17 augusti
 • Session 5: 11-24 augusti

Immerse Education är ett tvåveckors bostads akademiskt program med en mångsidig och berikande läroplan, utformad för 11-18-åriga studenter - ger en smak av vad det är att studera ett ämne på högre nivå. Tutorials och seminarier är designade och lärda av experthandledare i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk förfrågan. Och vårt omsorgsfullt planerade schema säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov utan också ger en unik upplevelse av universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter.

Studenterna bor i en av centrala Cambridge största och vackraste högskolor. Inom högskolans historiska väggar är vi stolta över att ge unika erfarenheter av ledarskap och akademisk excellens genom ett inspirerande program för deltagare. Med sin mångsidiga och berikande läroplan tillåter programmet studenter att utforska och vidareutveckla sin kunskap om ett valt ämne i en oöverträffad akademisk miljö. Eleverna blir mer självsäker och redo att formulera vad de har lärt sig, med kunskap om sina valda områden som ger oöverträffad akademisk inblick - och naturligtvis många oförglömliga minnen längs vägen.

Exceptionell undervisning

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

Vi erbjuder deltagarna ett urval av ämnen, från konsten till vetenskapen. Alla ämnen som lärs ut vid Cambridge Immerse lärs av nuvarande eller tidigare lärare vid Cambridge University eller Oxford University. Vår strikta vettingprocess säkerställer att alla elever lärs av lärare som är engagerande och stödjande - och framför allt entusiastiska att dela med sig av sin kompetens.

Vår filosofi är att våra deltagare bör utmanas med intressanta akademiska begrepp. medan våra handledare skapar en välkomnande och stödjande miljö där våra deltagare känner sig bekväma och trivs. undervisning Du kommer att uppmuntras att dyka in och utforska de aktuella debatterna och frågorna inom din valda disciplin i noggrant planerade handledning som efterliknar det unika Oxbridge-systemet för engagemang och debatt av lärare. Detta är ett tillvägagångssätt som går utöver det ytliga och ger unika insikter som både är uppfriskande och intellektuellt stimulerande.

Det som är säkert är att du utan tvekan kommer att bli mycket mer självsäker och kunnig i din valda disciplin, tack vare utmanande men ändå intressanta ämnen som vi hoppas kommer att öka dina akademiska lustar. Studenter kan nu välja att studera upp till två ämnen under programmet. Ämnen som vi erbjuder är:

 • Medicin
 • Lag
 • Teknik
 • Fysik
 • Matematik
 • Kemi

Cambridge Assessments

Deltagare bedömningar

Under hela programmet övervakar våra handledare studenter engagemang med de ämnen som de har blivit lärda. Efter programmet skrivs en deltagarbedömning av handledaren, utvärderar deltagarnas framsteg och ger också rekommendationer om hur man effektivt kan främja deltagarens förståelse och intresse för de ämnen som har undersökts.

Workshops för intervjufärdigheter (valfritt)

Cambridge interviews

Inom våra omsorgsfullt utformade intervjufärdighetsverkstäder kommer studenterna att få inblick i de grundläggande färdigheter som krävs för att framgångsrikt formulera sina synpunkter i en pressad miljö. Dessa workshops fokuserar på att utveckla det förtroende och den intellektuella täthet som krävs för att ta itu med några av de viktigaste frågorna som kan ställas under intervjun, förutom att ta itu med debatter kring några av de mest relevanta frågorna inom ämnet för närvarande. Workshops för intervjufärdigheter ingår i programavgiften, men närvaro är frivilligt.

Personligt uttalande samråd (valfritt)

Under loppet av Cambridge Immerse kursen kommer studenterna att få möjlighet att utveckla utkast till sina personliga uttalanden som krävs för att få tillgång till universiteten över hela världen med expertis och hjälp från högt ansedda handledare. Eleverna lär sig tekniker för att uttryckligt uttrycka sitt intresse för en viss disciplin och skapa ett övertygande personligt uttalande som visar prestationer och intresse för ett ämne. Personligt uttalande samråd ingår i programavgiften, men närvaro är frivilligt.

Extracurricular mångfald

Cambridge extracurricular

Cambridge Immerse ger en uppslukande upplevelse av universitetslivet. Inte bara kommer du att upptäcka och vidareutveckla dina akademiska intressen, du kommer också att dyka in i det spännande och ofta fascinerande spektrumet av kulturella aktiviteter som finns i Cambridge. Möjligheten att uppleva dagliga organiserade utflykter möjliggör också chansen att umgås med likasinnade kollegor från ett varierat utbud av bakgrunder och för att snabbt bekanta sig med staden.

Aktiviteter som organiseras som en del av programmet inkluderar:

 • En sommar eftermiddag som dunker nerför floden Cam, en avgörande Cambridge affair.
 • En dagstur till Oxford, hemmet för Cambridge University's arch "rival".
 • Formell middag i Cambridges berömda medeltida bankettsalar.
 • Besök vår aktivitetssida för att se hela ämnet som vi erbjuder.

Tidtabell

Cambridge Immerse schemat är fyllt med ett brett utbud av unika akademiska och extracurricular aktiviteter.

Deltagarna börjar dagen med frukost i högskolans matsal, med en mängd olika kontinentala och varma frukostalternativ. Detta följs av dagens första akademiska session, som äger rum i ett seminarium eller föreläsningsformat. Deltagarna guidas sedan till lunch på några av Cambridges finaste smörgåsar och kaféer och är välkomna att utforska staden i små grupper. Efter lunch fortsätter akademiska sessioner i form av små handledning grupper eller workshops. När alla kärnvetenskapliga sessioner är färdiga behandlas studenterna till ett av ett brett utbud av utflykter och kulturaktiviteter, inklusive punkting, museumsbesök och sportaktiviteter. En tre-rätters middag i högskolans matsal följs sedan av en kvällsevenemang för att hjälpa deltagarna att slå sig ner och umgås efter en fullpackad dag.

Tidsplanen som visas på sidan ger en inblick i det typiska dagliga schemat, även om det kan variera beroende på de planerade händelserna på den angivna dagen.

En typisk dag...

Börja dagen med antingen en kontinental eller kokt frukost i collegehallen. Ett brett utbud av frukostartiklar hjälper deltagarna att förbereda sig för den utmanande dagen framåt.

Cambridge a typical day

Oöverträffat supportsystem

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Vi lägger stor vikt vid att skapa en stödjande och tillmötesgående miljö vid alt = "Cambridge Immerse. Våra mentorer är ett team av vänliga, specialutbildade akademiker och akademiker från Cambridge University, som hjälper våra deltagare att snabbt lösa sig i programmet. förstahandsupplevelse med olika akademiska och icke-akademiska frågor och har därför det bästa stället att erbjuda vänlig och konfidentiell en-till-ett-rådgivning. Det är ett oöverträffat supportnät som vi är otroligt stolta över.

Mentorer har studerat en rad discipliner, så att de kan dela sina egna insikter och erfarenheter av sina akademiska karriärer. Varje deltagare tilldelas också en mentor, i ett förhållande mellan sex studenter till en mentor, som alla är entusiastiska för att hjälpa deltagarna att hjälpa till att skapa ett "hem hemifrån".

boende

Cambridge Mentors

Cambridge Immerse äger rum i Cambridge Universitys mest fantastiska och historiska centralt belägna högskolor. För att ta reda på vilken högskola du kommer att ta emot i, kontakta oss.

Alla deltagare kommer att vara inrymda i sina egna individuella sovrum, utrustade med höghastighetsinternet. Korridorer eller trappor skiljer manliga och kvinnliga studenter, och badrummen är badrum eller delas mellan bara några deltagare. Högskolan är säkerställd och övervakad hela tiden. Besök vår "Campus" sida för mer information.

Praktisk information

Reseinformation:

Avgiften för Cambridge Immerse är inte inklusive resor till Cambridge. Det finns flera transportmöjligheter, inklusive att anlända till Cambridge med järnväg, buss eller flyg. Kontakta oss om du behöver hjälp med att planera din resa till Cambridge.

För internationella deltagare arrangerar vi en gemensam transfer från London Heathrow Airport till Cambridge. Dedikerade medarbetare möter deltagarna vid flygplatsens terminal vid ankomst. Deltagarna kan boka denna tjänst när de har säkrat sin plats i programmet.

Medicinska och dietskrav:

Vi kan tillgodose de flesta kostbehov (vegetarisk, vegan, nut allergier, halal, kosher); tveka inte att kontakta oss om du är osäker på om vi kan tillgodose dina kostbehov. Frukost och kvällsmåltider ingår i Cambridge Immerse , och deltagarna förväntas göra egna bestämmelser för lunch på olika läckra matställen runt Cambridge.

Annan information:

Eleverna ska vara mellan 16-18 år vid deltagande 2017. Eleverna förväntas vara flytande / flytande på engelska.

Delta i 2018

Cambridge Immerse är en bostads sommarkurs som består av enastående akademiska klasser, utmärkta kompetensverkstäder och spännande extracurricular aktiviteter i den historiska universitetsstaden Cambridge. Cambridge Immerse körs i följande 2 veckors sessioner:

 • Session 1: 8 juli - 21 juli 2018
 • Session 2: 22 juli - 4 augusti 2018
 • Session 3: 5 augusti - 18 augusti 2018
 • Globalt ledarskap: 1 juli - 7 juli 2018

Vi hjälper dig gärna om du har några frågor innan du bokar din plats.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Cambridge Immerse

Från det brittiska bibliotekets solida, brutalistiska design, till den futuristiska utformningen av National Space Center i Leicester, och den funktionella skönheten i He ... [+]

Vi erkänner att anpassning till campuslivet, att följa upp ett strikt studieschema, och att lära sig att leva självständigt kan känna sig överväldigande för även de mest bestämda eleverna. Därför syftar vi till att erbjuda en upplevelse som hjälper deltagarna att föreställa sig hur det kan vara att studera på universitetsnivå vid det tvåveckorsa veckans Immerse Architecture-sommarprogrammet. Deltagarna kommer att kunna engagera sig med arkitekturmaterial från första året, bosätta sig vid en högskola i Cambridge och utveckla nya färdigheter som de arbetar genom en omsorgsfullt utformad kursplan.

Arkitektur är en disciplin som utforskas sällan i typiska gymnasier, men det är en fascinerande konst vid korsningen av design och teknik. Arkitekturprogrammet är inriktat på potentiella studenter som är intresserade av att studera arkitektur på universitetsnivå, eller som bara letar efter att lära sig mer om arkitekturvärlden. Under programmet utforskar deltagarna olika arkitektoniska stilar utöver att utveckla nyckelfärdigheter, vilket ger dem en oöverträffad inblick i att studera arkitektur på universitetsnivå. Efter två veckors vägledning kommer studenterna att lämna programmet med en bättre förståelse av historien och trenderna bakom modern arkitektur, liksom de verkliga utmaningarna som ligger i att vara en praktiserande arkitekt idag.... [-]

Storbritannien Cambridge
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Unravel mysterierna bakom allt från världens minsta mikroorganismer till de största ekosystemen man känner till. Under det fördjupade tvåveckors biologiprogrammet kommer ... [+]

Programmet kommer att driva deltagarna att arbeta tillsammans, eftersom de avslöjar mekanismerna bakom livets byggstenar, stärker ny kunskap genom en rad planerade aktiviteter och dyker in i avancerade ämnen som inte typiskt omfattas av gymnasiet. Läroplanen börjar med en djupdykning i cellteori innan du utforskar världen av smittsamma sjukdomar och går vidare till ett brett utbud av ytterligare utmanande material.

Som deltagare arbetar genom denna läroplan, spenderar de sina dagar på campus vid en högskola i Cambridge och kommer att vara självständigt ansvariga för deras lärande. Detta hjälper till att se till att deltagarna vid slutet av kursen inte bara har en fungerande förståelse för komplexa första års biologiska begrepp men också en ny uppskattning av universitetets livsrutiner och ansvar... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Datavetenskapens område är i ett pågående tillstånd av spännande innovation som revolutionerar disciplinen från ett år till det andra - för att inte tala om att ha en sto ... [+]

Sommarprogrammet Immerse Computer Science erbjuder deltagarna en spännande inblick i vad det är att studera datavetenskap på universitet. Genom en läroplan som utvecklats av experter från världsledande universitet, lär datavetenskapsprogrammet gymnasieelever om några av de mest spännande och grundläggande ämnena som utforskas i en typisk grundutbildning för datavetenskap. Här lär eleverna 16-18 år att lära sig att föra sina idéer till liv, skapa nya program och diskutera de potentiella konsekvenserna av att arbeta på ett område som anpassar sig så snabbt.

Varje lektion har planerats noggrant av experter på fältet, utformad för att möta deltagare på deras nivå och gradvis driva dem mot djupare och mer utmanande innehåll. Deltagarna i programmet kommer att börja med grunderna och sedan bli bekanta med mer avancerade samtida rörelser inom databehandling som artificiell intelligens, maskininlärning och kryptografi. Dessutom kommer deltagarna att överväga hur dessa nya idéer kan användas för att lösa världens största problem.... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik tvåveckors bostadsutbildningserfarenhet med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford U ... [+]

Översikt över kursen8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augusti 20185 augusti - 18 augusti 2018Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagandeSammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Tutorials och seminarier lärs av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning; men det noggrant planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov, men ger också en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Economics kursen är både utmanande och engagerande, med studenter som lär sig i små grupper för att säkerställa att varje elevs behov tillgodoses. Förutom att täcka material som studeras på A-nivå och IB-nivå, lärs eleverna vidare på avancerade ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är lättillgängligt och lätt att förstå. Förutom att konsolidera elevernas befintliga förståelse för ekonomi, introducerar kursen studenter till mer avancerade ämnen och debatter som inte bara kommer att stimulera intellektuell nyfikenhet, men kommer också att hjälpa till att förbereda sig för att studera disciplin på universitetsnivå.... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford Universi ... [+]

Översikt över kursen8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augusti 20185 augusti - 18 augusti 2018Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagandeSammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Tutorials och seminarier lärs av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning; men det noggrant planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov, men ger också en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse English Literature-kursen är både utmanande och engagerande, med studenter som lär sig i små grupper för att säkerställa att varje elevs behov tillgodoses. Förutom att täcka material som studeras på A-nivå och IB-nivå, lärs eleverna vidare på avancerade ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är lättillgängligt och lätt att förstå. Cambridge Immerse English Literature kursen är perfekt för dem som överväger att studera engelska på högskolanivå. Kursen fokuserar på att utrusta studenter med de färdigheter som är viktiga för att studera engelsk litteratur på universitetet: i synnerhet förmågan att bilda logiska, sammanhängande och vältaliga argument och att analysera de olika egenskaperna hos texter för att ställa frågan - vilket gör "litterärt" språk litterärt?... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford Universi ... [+]

Översikt över kursen8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augusti 20185 augusti - 18 augusti 2018Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagandeSammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Tutorials och seminarier lärs av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning; men det noggrant planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov, men ger också en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Philosophy-kursen är både utmanande och engagerande, med studenter som lär sig i små grupper för att säkerställa att varje elevs behov tillgodoses. Eleverna lärs på ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är lättillgängligt och lätt att förstå. Cambridge Immerse Philosophy är perfekt för dem som vill lära sig mer om de fascinerande ämnen som finns i en grundutbildningskurs. Kursen introducerar eleverna till ämnen och debatter som inte bara stimulerar intellektuell nyfikenhet, utan hjälper till att förbereda sig för att studera disciplinen vid ledande universitet. Kursen kräver inte att studenterna har någon förkunskaper om filosofin.... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford Universi ... [+]

Översikt över kursen8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augusti 20185 augusti - 18 augusti 2018Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagandeSammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Tutorials och seminarier lärs av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning; men det noggrant planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov, men ger också en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Physics-kursen är både utmanande och engagerande, med studenter som lär sig i små grupper för att säkerställa att varje elevs behov tillgodoses. Förutom att täcka material som studeras på A-nivå och IB-nivå, lärs eleverna vidare på avancerade ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är lättillgängligt och lätt att förstå. Förutom att konsolidera elevernas befintliga förståelse för fysik introducerar kursen studenterna till mer avancerade ämnen och debatter som inte bara kommer att stimulera intellektuell nyfikenhet, men kommer också att bidra till förberedelser för att studera disciplin på universitetsnivå. Ämnen omfattar: klassisk mekanik, vågfenomen, elektricitet och magnetism, astrofysik, optik, särskild relativitet och kvantmekanik.... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford Universi ... [+]

Översikt över kursen8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augusti 20185 augusti - 18 augusti 2018Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagandeSammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Tutorials och seminarier lärs av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning; men det noggrant planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov, men ger också en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse History-kursen är både utmanande och engagerande, med studenter som lär sig i små grupper för att säkerställa att varje elevs behov tillgodoses. Förutom att täcka material som studeras på A-nivå och IB-nivå, lärs eleverna vidare på avancerade ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är lättillgängligt och lätt att förstå. Cambridge Immerse History kursen är perfekt för dem som överväger att studera historia och relaterade discipliner på högskolanivå. Kursen ger deltagarna en spännande och oöverträffad inblick i vad som studerar historia på universitetet medför. De undersökta ämnena kommer att ge studenterna en smak av de centrala akademiska begreppen i samtida historisk studie tillsammans med att uppmuntra dem att tänka kritiskt och utveckla informerade, logiska argument - en viktig färdighet för högskolans historia. Akademiskt innehåll... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford Universi ... [+]

Översikt över kursen8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augusti 20185 augusti - 18 augusti 2018Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagandeSammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Tutorials och seminarier lärs av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning; men det noggrant planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov, men ger också en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse International Relations-kursen är både utmanande och engagerande, med studenter som lär sig i små grupper för att säkerställa att varje elevs behov tillgodoses. Eleverna lärs på ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är lättillgängligt och lätt att förstå. Cambridge Immerse International Relations kursen är perfekt för dem som överväger att studera internationella relationer, statsvetenskap, samhällsvetenskap eller relaterade discipliner på universitetsnivå. Kursen introducerar eleverna till centrala ämnen och debatter inom disciplinen som inte bara kommer att stimulera intellektuell nyfikenhet, men också hjälpa till med förberedelser för studier vid ledande universitet.... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford Universi ... [+]

Översikt över kursen8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augusti 20185 augusti - 18 augusti 2018

---

Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagandeSammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Designad för att vara en utmanande smak av vad det är som att studera på universitetsnivå, lärs klasser av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar intellektuell förfrågan. Det omsorgsfullt planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov utan också ger en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Chemistry-kursen är både utmanande och engagerande, med studenter som lär sig i små grupper för att säkerställa att varje elevs behov tillgodoses. Förutom att täcka material som studeras på A-nivå och IB-nivå, lärs eleverna vidare på avancerade ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är lättillgängligt och lätt att förstå. Förutom att konsolidera elevernas befintliga förståelse för kemi introducerar kursen studenter till avancerade ämnen och debatter som inte bara kommer att stimulera intellektuell nyfikenhet, men kommer också att hjälpa till att förbereda för att studera disciplin på universitetsnivå.... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford Universi ... [+]

Översikt över kursenSession 1: 23 juli 2017 - 5 augusti 2017Session 2: 6 augusti 2017 - 19 augusti 2017

---

Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagandeSammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Tutorials och seminarier lärs av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning; men det noggrant planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov, men ger också en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter.... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford Universi ... [+]

Översikt över kursen8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augusti 20185 augusti - 18 augusti 2018Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagandeSammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Tutorials och seminarier lärs av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning; men det noggrant planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov, men ger också en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Law-kursen är både utmanande och engagerande, med elever som lär sig i små grupper för att säkerställa att varje elevs behov tillgodoses. Eleverna lärs på ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är lättillgängligt och lätt att förstå. Cambridge Immerse Law Course är perfekt för dem som funderar på lag eller rättsvetenskap på högskolenivå och har ingen formell akademisk erfarenhet av lag. Förutom att ge studenterna en grundning i de grundläggande teoretiska och praktiska rättssätten, fokuserar kursen på särskilda färdigheter som är avgörande för studier av juridik vid universitetet, inklusive förmågan att bilda logiska och sammanhängande argument samt funktionerna i effektiva debatt. Juridikprogrammet ger dessutom insikter på de teoretiska ramarna för nyckelfält, inklusive strafflagstiftning, internationell rätt och bolagsrätt, samt att utforska fascinerande fall och anmärkningsvärda utveckling inom varje område. Observera att ingen förkunskap... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford Universi ... [+]

Översikt över kursen8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augusti 20185 augusti - 18 augusti 2018Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagande

Sammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Tutorials och seminarier lärs av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning; men det noggrant planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov, men ger också en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Mathematics-kursen är både utmanande och engagerande, med studenter som lär sig i små grupper för att säkerställa att varje elevs behov är åtgärdade. Förutom att täcka material som studeras på A-nivå och IB-nivå, lärs eleverna vidare på avancerade ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är lättillgängligt och lätt att förstå. Förutom att konsolidera elevernas befintliga förståelse för matematik introducerar kursen studenterna till mer avancerade ämnen och debatter som inte bara kommer att stimulera intellektuell nyfikenhet, men kommer även att hjälpa till med förberedelser för att studera disciplin på högskolanivå.... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse är en unik tvåveckors bostadsutbildningserfarenhet med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford U ... [+]

Översikt över kursenSession 1: 23 juli 2017 - 5 augusti 2017Session 2: 6 augusti 2017 - 19 augusti 2017Bostad i en central University of Cambridge CollegeKlasser utformade och lärda av universitetshandledareEn mängd noga planerade kompetensverkstäderDedikerat universitet och ämnesspecifik rådgivningInklusive alla utflykter och extracurricularsEtt brett utbud av internationella deltagareDeltagarnas bedömningIntyg om deltagandeSammanfattning

Cambridge Immerse är en unik bostadsutbildning med två veckor med en mångsidig och berikande läroplan, utformad och undervisad av Cambridge University och Oxford University-lärare. Tutorials och seminarier lärs av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning; men det noggrant planerade schemat säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov, men ger också en unik inblick i universitetsstaden genom ett överflöd av extracurricular aktiviteter.... [-]

Storbritannien Cambridge London
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, England, Storbritannien
Webbplats
Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX London, England, Storbritannien
Telefon
undefined