Cambridge Marketing College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför välja Cambridge Marketing College?

Rykte och Erfarenhet

Cambridge Marknadsföring College erbjuder kontinuerliga och diplom kurser i marknadsföring och kommunikation i över 21 år. Vi försäkrar mer än 8000 yrkesverksamma runt om i världen genom en kombination av grupplektioner och på nätet. Vi är den ledande träningscenter i Europa med åtta centra i Storbritannien men också centrum i Holland, Tyskland, Kanada, Ryssland, Asien .... Förra året 99% av våra delegater sade att de skulle rekommendera oss.

Träning

Alla våra kurser är

• undervisas på engelska, kommer detta att du kan förbättra din marknadsföring färdigheter och samtidigt ge dig möjlighet att studera på engelska. Dessa nya kunskaper gör att du kan arbeta med marknadsförare världen över. Du måste vara flytande i engelska för dessa kurser.

• kvalifikationer - Ackreditering CIM, CAM, MRS och ICRP, ledande organisationer inom marknadsföring och internationellt erkända medlemmar av EMC (European Marketing Confederation). Din kompetens kommer att ge dig en examen standard som erkänns internationellt och göra dina professionella mutationer.

• Fjärr Träning / utbildning en-line- identisk med den som ges i "face-to" vad gäller innehåll och stöd.

• Obligatorisk klass i England.

Utbildning av hög kvalitet

Våra lärare är alla professionella marknadsföring eller PR. Detta gör att vi kan berika vår pedagogiska utbildning och yrkesutbildning och för att ge utmärkt framgång. Vi har för närvarande en fakultet av över 60 professorer från olika bakgrunder, med olika erfarenheter och kunskaper.

Framgång

Våra delegater har alltid haft utmärkta resultat. Förra året hade vi 75 klasser med en framgång på 100%

Utbildningsmaterial: Gästerna får utbildningsstöd av hög kvalitet

  • En personlig handledare kommer att kontakta dig under hela din träning - Naturligtvis som innehåller utvärderingar guider, verkliga exempel, provberedningsövningar, ytterligare resurser för att fördjupa - kopior av tentor passerat examinator rapporter, uppdrag och svar exemplar valt - Länkar till ytterligare resurser - Tillgång till vår Internet diskussionsforum för debatt och utbilda lokala stödgrupper - Online Webinars - Konferens Podcast

Platser

cambridge

Address
Cambridge Marketing Colleges
Cygnus Business Park
Middlewatch
Swavesey

CB24 4AA cambridge, england, Storbritannien