Carfax College Oxford

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om vår högskola

En privat högskola ligger i hjärtat av Oxford, Carfax College specialiserar sig på att erbjuda högsta kvalitet en-till-en och liten gruppundervisning.

Carfax erbjuder en strukturerad läromiljö och ett vänligt och lyhört samhälle. Här får varje elev individuell uppmärksamhet, stöd och uppmuntran, inte bara för att sträva efter akademiska mål utan även när det gäller deras personliga välbefinnande. Oavsett om man studerar mot A-nivåer, GCSE-poäng eller andra kvalifikationer, reviderar för en tentamen eller sitter på nytt, får eleverna nytta av personliga program med undervisning som är nära matchade med sina mål och behov, inklusive specialiserad försörjning för personer med särskilda utbildningsbehov. Yngre elever följer en självständig läroplan som har varit kompetent utformad för att förbereda dem för framsteg till ledande gymnasieskolor.

Med ett rikt kulturarv vid dörren, och idrotts- och kulturföreningar blommande över hela staden, uppmuntrar Carfax eleverna att delta i en bredd av extrautbildade aktiviteter i samhället. En rad boendealternativ finns också.

Gruppkurser börjar i september och februari, men individuella kurser kan börja när som helst på året. Kortsiktiga och deltidskurser erbjuds också året runt, inklusive helger och helgdagar.

Platser

oxford

Address
39-42 Hythe Bridge Street
OX1 2EP oxford, england, Storbritannien