Läs den officiella beskrivningen

Om vår högskola

En privat högskola ligger i hjärtat av Oxford, Carfax College specialiserar sig på att erbjuda högsta kvalitet en-till-en och liten gruppundervisning.

Carfax erbjuder en strukturerad läromiljö och ett vänligt och lyhört samhälle. Här får varje elev individuell uppmärksamhet, stöd och uppmuntran, inte bara för att sträva efter akademiska mål utan även när det gäller deras personliga välbefinnande. Oavsett om man studerar mot A-nivåer, GCSE-poäng eller andra kvalifikationer, reviderar för en tentamen eller sitter på nytt, får eleverna nytta av personliga program med undervisning som är nära matchade med sina mål och behov, inklusive specialiserad försörjning för personer med särskilda utbildningsbehov. Yngre elever följer en självständig läroplan som har varit kompetent utformad för att förbereda dem för framsteg till ledande gymnasieskolor.

Med ett rikt kulturarv vid dörren, och idrotts- och kulturföreningar blommande över hela staden, uppmuntrar Carfax eleverna att delta i en bredd av extrautbildade aktiviteter i samhället. En rad boendealternativ finns också.

Gruppkurser börjar i september och februari, men individuella kurser kan börja när som helst på året. Kortsiktiga och deltidskurser erbjuds också året runt, inklusive helger och helgdagar.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

A-nivå

Carfax College Oxford

A-nivåer är en "gold standard" -kvalificering, som erkänns runt om i världen av universitet och arbetsgivare som ett tecken på akademisk excellens. De flesta studenter ta ... [+]

A-nivåer är en "gold standard" -kvalificering, som erkänns runt om i världen av universitet och arbetsgivare som ett tecken på akademisk excellens. De flesta studenter tar tre A-nivåer, och de flesta universitet kräver detta, men andra siffror mellan två och fem är inte ovanliga.

Att studera för A-nivåer är en krävande process och tar normalt två hela år av studier i en skola eller högskola. Men den här strukturen passar inte alla.

För studenter som behöver icke-standardiserade datum, en högre grad av individuellt stöd, eller som vill ta ovanliga kombinationer av ämnen eller valfria moduler, är Carfax College här för att hjälpa till.

A-nivå tentor är för närvarande i en process av betydande förändring. Från 2001 till 2015 var examen "modulära" - varje ämne var uppdelat i fyra till sex sektioner, och de kunde tas eller tas om hand individuellt under en längre tid. Från och med 2016 till 2019 flyttar alla ämnen i satser till ett linjärt format, varav alla tentaminer måste sitta i en session i slutet av kursen.... [-]

Storbritannien oxford
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Förberedande år

Carfax College Oxford

Carfax erbjuder ett brett utbud av kurser för elever som söker till brittiska och amerikanska universitet, samt de som söker tillträde till världsledande universitet på a ... [+]

Carfax erbjuder ett brett utbud av kurser för elever som söker till brittiska och amerikanska universitet, samt de som söker tillträde till världsledande universitet på annat håll.

Vissa elever spenderar 1-2 år på college, förbereder sig för en uppsättning av A-nivåer eller andra kvalifikationer, samt kursspecifika standardiserade tester (eller, för sökande till amerikanska universitet, Advanced Placement (AP) och SAT), medan andra går med i helgen, kvällen eller på semesterkurser.

Carfax erbjuder också ett "Grundprogram", inklusive (vid behov) engelsk språkundervisning, för att förbereda internationella elever för tillträde till ledande universitet.

... [-]
Storbritannien oxford
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Carfax College Oxford

Internationella studenter behöver ofta hjälp med sin engelska. Om det inte går att starta en akademisk kurs utan att först visa en förbättring på engelska, kommer eleven ... [+]

Internationella studenter behöver ofta hjälp med sin engelska. Om det inte går att starta en akademisk kurs utan att först visa en förbättring på engelska, kommer eleven att rekommenderas att börja med en intensiv engelskkurs.

Carfax erbjuder mycket personliga engelska kurser, med undervisning riktade till de områden som behöver mest förbättring. Om eleven syftar till att utvecklas till en akademisk kurs kan undervisningen inriktas mot aktuella ämnen. Om en individuell studieperiod följs kan balansen av programmet anpassas när eleverna går vidare och lärdomar i akademiska ämnen kan introduceras så snart eleven når den lämpliga nivån.

Eleverna kommer ibland att dra nytta av att fortsätta med ytterligare engelska lektioner medan de tar en heltidsvetenskaplig kurs. Carfax kan bedöma den nivå av stöd som behövs och införliva ytterligare lektioner i elevens tidtabell.... [-]

Storbritannien oxford
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska