Celtic English Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Celtic English Academy är en British Council ackrediterade, engelska språkcenter.

VI ERBJUDER engelskalektioner med en utmärkt liten elev till personal förhållandet som klasser är begränsade till högst bara 10 elever. Detta ger en vänlig student fokuserad inlärningsmiljö, se till att varje elev får den uppmärksamhet som han eller hon behöver för att lyckas.

Visste du att...?

Vi är ackrediterade av British Council och ISI och är medlemmar i English UK. 98% av våra studenter säger att de skulle rekommendera Celtic English Academy till sina vänner och familj. Under sommaren 2015, hade vi studenter på upp till 50 olika nationaliteter som studerar med oss.

Cardiff bekväma vistelseort gör det också enkelt för studenter att utforska mer av den brittiska med tåg eller buss. Det är en låg kostnad, kosmopolitiska stad som har en av Europas största köpcentrum, är en före detta OS-plats och är 2014 Europas idrott.

Vårt namn

Tidigare känd som Celtic School, förnyade vi vårt namn för att matcha vår nya identitet: Celtic speglar kulturarv vårt läge. Vi höll denna del av vårt namn, eftersom Celtic English Academy har fått ett gott rykte genom word of mouth som Celtic School. Vi vill att vår förnyade varumärke för att dra nytta av detta.

Engelska är den produkt vi säljer. Ordet har makt som en produkt och är en symbol för möjlighet för dem som vill lära sig det.

Academy är en mer prestigefyllda ord än skolan. Skolor är ofta förknippade med en yngre publik och obligatorisk närvaro. En akademi ger en vision av studenter växer och framåt och är mer i linje med vår utbildning av hög kvalitet, tillgänglig för alla åldrar.

Våra värderingar

Värde för pengar Etisk Personlig Professionell Flexibel Omtänksam Etablerad Social Olikt mångkulturell Student vänligt Säker Välkomnande kulturellt berikande

Platser

Cardiff

Celtic English Academy

Address
18 Park Grove
CF10 3BN Cardiff, wales, Storbritannien
Telefon
+44 29 2034 4805