Chef Academy London

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Chef Academy London grundades 2007. Efter stor framgång i Italien öppnade vi vår första skola i Storbritannien, belägen i centrala London. Vårt mål är att träna våra elever för att bli professionella kockar.

Vi erbjuder ett effektivt praktikprogram som ger våra studenter alla verktyg och färdigheter för att starta en karriär som professionell kock. Under kursen kommer du att träna på en av våra partnerrestauranger med en av våra kocktrenare. Du kommer att uppleva att arbeta i ett levande professionellt kök och få en inblick i restaurangen. Du kommer att ta itu med alla aspekter av kockens rutin, från valet av färskvaror till balanseringen av kostkostnaderna. Du kommer att lära dig alla tekniker som krävs för att börja jobba direkt. Den viktigaste aspekten och varför vi tror att vi undervisar i den mest effektiva formen är att du lär dig av professionella i en professionell miljö. Vi är den enda skolan som erbjuder den här typen av träning och det är anledningen till att våra elever har så hög framgång.

Vi erbjuder för närvarande följande kurser: Hospitality Management

Efter att ha avslutat en av våra kurser har du alla verktyg som behövs för att starta din karriär omedelbart. Du kommer att vara HACCP-certifierad, ha ditt examensbevis från Chef Academy London som är internationellt erkänt och ackrediterat av ASIC (Ackrediteringstjänst för internationella högskolor). Du kommer att känna din väg runt köket med tillförsikt och ha alla tekniker för att du ska kunna komma in i ett kök som en aktiv medlem av brigaden.

Här på Chef Academy vill vi ha det bästa för våra elevernas framtid. När du avslutar din kurs kommer en medlem av vår karriär att hitta det perfekta jobbet för dig och arrangera intervjuer för att du ska delta. Vi har för närvarande en 100% sysselsättningsgrad.

Nya och spännande kurser!

Kolla in vår helt nya kurs Hospitality Management och Advanced Food Science! Lär dig att bli en professionell kock och hur framgångsrikt och effektivt hanterar ditt eget kök.

Drömmer du om att omvandla din passion för mat till en spännande ny affär eller karriär?

Gå med i en av våra kurser och lansera din framtid på kulinariska fältet!


Kursmål

Chef Academy studenter lär sig konsten att laga mat från en professionell plattform för att få erfarenhet inom området. Vi erbjuder skräddarsydda, praktiska och effektiva kurser som inte bara fokuserar på att undervisa de viktigaste matlagningsteknikerna utan också undervisa betydelsen av hur det är att vara kock som arbetar i ett professionellt kök.

Våra studenter har chansen att träna tillsammans med Londons bästa kockar, från toppnivån till matsalernivå i köket på sina restauranger. De kommer att vara beredda att börja arbeta omedelbart efter avslutad kurs. De kommer att ha alla praktiska och teoretiska färdigheter för att säkert komma in i ett professionellt kök.

Chef Academy är en prestigefylld skola som är internationellt erkänd. Akademin grundades i Italien och på grund av stor framgång öppnades en annan skola kort därefter i London, som är bland de mest ansedda i Storbritannien. Examensarbete från Chef Academy ger dig tillgång till den professionella världen av matlagning. Vår skola är också internationellt erkänd av ASIC (Accreditation Service for International Colleges).


Chef Academy Certificate

Chef Academy London är en prestigefylld och internationellt känd utbildningsinstitution. Varje dag fler och fler kandidater är angelägna om att anmäla sig till en av våra högkvalificerade kurser, Chef Academy London är en av de mest acclaimed utbildningsinrättningar i london. Vi är stolta över att ge högkvalitativa kurser och förbereda den bästa professionella kocken i branschen!

Vår skola är internationellt erkänd av ASIC (en ackrediteringstjänst för internationella högskolor), vilket gör det möjligt för våra studenter att bedriva karriär i hela det nationella eller internationella området.

Platser

Mayfair

Address
Hanover Square,17
W1S 1BN Mayfair, england, Storbritannien

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: