Chichester College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den Internationella avdelningen skulle vilja uppmana er att studera vid Chichester College. Mer än en språkskola, har vi välkomnat studenter från hela världen under de senaste 30 åren.

Vårt utbud av akademiska, yrkes- och grund program erbjuder en utmärkt sort med dokumenterad framgång inom alla ämnesområden. Vi är mycket stolta över det stöd vi erbjuder våra internationella studenter. Chichester College är ett hem hemifrån.

Det är bekvämt och säkert boende på plats. Den livliga sociala programmet hjälper dig att uppfylla och få nya vänner, tar dig ut och om att upptäcka den underbara staden Chichester och närliggande höjdpunkter under din vistelse. Njut av utmärkta faciliteter som du studerar och umgås med brittiska studenter med liknande intressen.

Vi ser fram emot att välkomna dig snart!

perfekt läge

Chichester ligger i Englands sydkust. Staden är känd för sin naturliga skönhet och historiska sevärdheter. Staden Chichester erbjuder en sann brittisk upplevelse med underbar arkitektur och en trygg atmosfär. Det centrala läget av campus ger dig tillgång lokala tåg- och busstationer inom fem minuter. Chichester har goda förbindelser till internationella flygplatser och direkta tåg till Brighton, Portsmouth och London. Att resa runt Storbritannien är lätt när man bor i Chichester.

Program erbjuds på Chichester

I hjärtat av staden

Stadens centrum ligger bara fem minuter från campus och har många saker att se och njuta av, såsom butiker, biografer, teatrar, bowlinghall, sportcenter och pool, katedralen trädgårdar, konstgallerier och mycket mer.

fantastiska faciliteter

För att ge den bästa utbildningen måste du ha de bästa anläggningarna. Det är därför vi ständigt förbättra vårt omfattande sortiment av högsta kvalitet klassrum, resurser och tjänster för att ge en idealisk utbildningsmiljö.

social Programme

Gör det mesta av din tid på helgerna och på kvällarna. Delta i kulturella utflykter och kvällsaktiviteter. Det är det perfekta sättet att umgås med alla dina nya vänner och att besöka några av Englands mest berömda städer.

Händelser inkluderar:

  • Dagsutflykter till historiska landmärken och städer som Oxford, Cambridge, Badkar, Portsmouth, Arundel och Windsor Castle
  • Roliga resor till Harry Potter World och Thorpe Park
  • Kvällsaktiviteter såsom bowling, filmkvällar, fester, quiz night etc.

Fritidsaktiviteter

Gör det mesta av din tid efter klass att delta i idrott och fritidsaktiviteter ger dig chansen att blanda, dela idéer och öva engelska med våra brittiska studenter. Lär dig en ny färdighet eller prova en ny sport under din vistelse.

GRATIS till alla elever (aktiviteter kan variera)

Platser

Chichester

Address
Westgate Fields,
PO19 1SB Chichester, england, Storbritannien

Pulborough

Address
North Heath,
RH20 1DL Pulborough, england, Storbritannien