Läs den officiella beskrivningen

Den Internationella avdelningen skulle vilja uppmana er att studera vid Chichester College. Mer än en språkskola, har vi välkomnat studenter från hela världen under de senaste 30 åren.

Vårt utbud av akademiska, yrkes- och grund program erbjuder en utmärkt sort med dokumenterad framgång inom alla ämnesområden. Vi är mycket stolta över det stöd vi erbjuder våra internationella studenter. Chichester College är ett hem hemifrån.

Det är bekvämt och säkert boende på plats. Den livliga sociala programmet hjälper dig att uppfylla och få nya vänner, tar dig ut och om att upptäcka den underbara staden Chichester och närliggande höjdpunkter under din vistelse. Njut av utmärkta faciliteter som du studerar och umgås med brittiska studenter med liknande intressen.

Vi ser fram emot att välkomna dig snart!

perfekt läge

Chichester ligger i Englands sydkust. Staden är känd för sin naturliga skönhet och historiska sevärdheter. Staden Chichester erbjuder en sann brittisk upplevelse med underbar arkitektur och en trygg atmosfär. Det centrala läget av campus ger dig tillgång lokala tåg- och busstationer inom fem minuter. Chichester har goda förbindelser till internationella flygplatser och direkta tåg till Brighton, Portsmouth och London. Att resa runt Storbritannien är lätt när man bor i Chichester.

Program erbjuds på Chichester

I hjärtat av staden

Stadens centrum ligger bara fem minuter från campus och har många saker att se och njuta av, såsom butiker, biografer, teatrar, bowlinghall, sportcenter och pool, katedralen trädgårdar, konstgallerier och mycket mer.

fantastiska faciliteter

För att ge den bästa utbildningen måste du ha de bästa anläggningarna. Det är därför vi ständigt förbättra vårt omfattande sortiment av högsta kvalitet klassrum, resurser och tjänster för att ge en idealisk utbildningsmiljö.

social Programme

Gör det mesta av din tid på helgerna och på kvällarna. Delta i kulturella utflykter och kvällsaktiviteter. Det är det perfekta sättet att umgås med alla dina nya vänner och att besöka några av Englands mest berömda städer.

Händelser inkluderar:

  • Dagsutflykter till historiska landmärken och städer som Oxford, Cambridge, Badkar, Portsmouth, Arundel och Windsor Castle
  • Roliga resor till Harry Potter World och Thorpe Park
  • Kvällsaktiviteter såsom bowling, filmkvällar, fester, quiz night etc.

Fritidsaktiviteter

Gör det mesta av din tid efter klass att delta i idrott och fritidsaktiviteter ger dig chansen att blanda, dela idéer och öva engelska med våra brittiska studenter. Lär dig en ny färdighet eller prova en ny sport under din vistelse.

GRATIS till alla elever (aktiviteter kan variera)

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Chichester College

Det primära fokus för denna kurs är engelska för kommunikation. ... [+]

Det primära fokus för denna kurs är engelska för kommunikation.

15 timmar per vecka i General English klasser

Finns på nivåer A1-C2 Studenter ålder 16+ Maximal klasstorlek 16 Starta Alla måndag 15 timmar per vecka Kortaste vistelse 2 veckor Fördelar Studie på ett campus med över 3500 brittiska studenter och internationella studenter från hela världen Njut av en omfattande utbud av spännande aktiviteter och klubbar med brittiska och internationella studenter Gå till nya Chi365 självstudier portal och app En året runt internationella sociala program, resor och evenemang [-]
Storbritannien Pulborough Chichester
Öppen antagning
Engelska
Deltid
2 - 24 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Chichester College

Det primära fokus för denna kurs är att ge dig maximal möjlighet att studera engelska. ... [+]

21 timmar per vecka i General English klasser

Det primära fokus för denna kurs är att ge dig maximal möjlighet att studera engelska.

Finns på nivåer A1-C2 Studenter ålder 16+ Maximal klasstorlek 16 Starta Alla måndag Varaktighet av 21 timmar per vecka Kortaste vistelse 2 veckor Fördelar Studie på ett campus med 3500 brittiska studenter och internationella studenter från hela världen Välj en av tre eftermiddags alternativ för att utmana dina kunskaper i engelska Sent klass aktiviteter med brittiska studenter och året socialt program för internationella studenter Gå till nya Chi365 självstudier portal och app eftermiddags Val

Detta intensivare kurs koncentrerar sig på att förbättra grammatik, ordförråd och uttal med ett större fokus på de färdigheter i läsning, skrivning, lyssna och tala.... [-]

Storbritannien Pulborough Chichester
Öppen antagning
Engelska
Deltid
2 - 24 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Chichester College

Mer än bara en språkkurs, Läsåret tillåter Utomlands dig att studera akademiska ämnen tillsammans brittiska studenter. Varaktighet: 1, 2, eller 3 terms.This kurs är ett p ... [+]

Mer än bara en språkkurs, Läsåret tillåter Utomlands dig att studera akademiska ämnen tillsammans brittiska studenter. Varaktighet: 1, 2, eller 3 termer. Denna kurs är ett perfekt tillfälle att ha en lucka års erfarenhet i Storbritannien.

Du kan studera en nivå eller yrkesämnen med brittiska studenter och förbättra dina språkkunskaper med internationella studenter i allmänhet engelska klasser.

Academic årskurs

Välj mellan 10 diffe hyra ämnes par

B2 engelska krävs för inresa Studera två ämnen med brittiska A-nivå studenter och studera engelska med andra internationella studenter Programmet syftar till att utveckla din akademiska ämneskunskaper och förbättra din engelska. Den tillåter också en hel brittisk studie utomlands erfarenhet Välj paret av ämnen som bäst passar dina intressen och vi kommer att förbereda din studie tidtabell - utrymmen är begränsade, så ansök tidigt Yrkes årskurs ... [-]
Storbritannien Pulborough Chichester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

What do our international students think of Chichester College?