Läs den officiella beskrivningen

Hur vi kan hjälpa dig

Våra erfarna konsulter hjälper dig att vara det bästa du kan med våra personliga acceleratorkurser. Vi erbjuder också en rad specialkurser för utbildningsspecialis för företagsledning, vilket kommer att ge konkreta fördelar för både individen och organisationen.

Med hjälp av innovativa tekniker, inklusive världsberömda psykometriska verktyg för att förbättra självmedvetenheten och förbättra teamrelationerna, oavsett om det är för att producera högpresterande lag eller hantera konflikter, har vi en utbildning och uppsättning banbrytande tekniker att använda. Vi kör även våra extremt populära "anställda borta dagar", där en rolig bort dag kombineras med ett skräddarsydda träningselement.

Vilka vi är

Churchill Square , som utbildningsleverantör, tror vi en stark kombination av akademiska, praktiska, organisatoriska och ledarskapsförmågor och erfarenhet är det som gör oss unika. Alla våra konsultteam och samarbetspartners har en beprövad rekord som utbildningsleverantör inom sitt område och kan omedelbart leverera en skräddarsydd serie av coaching, träning eller managementkonsulting för dina affärsbehov. Alla våra produkter och tjänster är konkurrenskraftiga och ger dig långsiktiga lösningar.

Utbildning och utveckling

Kvalitetsutbildningslösningar för att förbättra individ- eller grupppotential och utveckla nya färdigheter. Av hyllan eller skräddarsydda träningslösningar.

Inspirerande, Motivational, Passionate!

Susan LLOYD, Managing Consultant

Susan började sin karriär som en beställd officer i Royal Navy, lämnar med en MBA och psykometrisk provning kvalifikationer hon inledde en omfattande interim karriär, arbetar inom staten, Whitehall, NATO, privat och offentlig sektor och globala välgörenhetsorganisationer. En erfaren professionell inom träning och utveckling, psykometri, kommunikation kan hon vända handen till nästan vad som helst, med ett öga för vad organisationer vill ha till rätt pris.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också: