City College Brighton & Hove

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

City College lovar en utmärkt erfarenhet av lärande i en vänlig, stödjande atmosfär med en stor gemenskap och utmärkta faciliteter som återskapa verkliga arbetsmiljöer.

City College centrala campus är i Brighton surrande, fashionabla North Laine området och varje år cirka 7000 lokala och internationella studenter väljer högskolan som sin nästa steg i en karriär eller på universitetet. Högskolan erbjuder mer än 700 kurser, från grundläggande yrkesutbildning till universitetsnivå studie, liksom ett brett utbud av engelska språkkurser.

Studenter njuta av en unik inlärningsmiljö där de blir en del av den större college gemenskap tillsammans brittiska studenter.

Vi förstår att välja var att studera är ett viktigt beslut, särskilt för en internationell student som kommer från utlandet.

Anledningar att välja City College Brighton - Kvalitet: Vi är ett British Council ackrediterade Centre och medlemmar av English UK. - Trusted: Vi är en UKVI godkänd Tier 4 Sponsor. - Etablerad: Vi etablerades över 100 år sedan och har en lång historia av välkomna internationella studenter. - Tillägnad: En särskild boende och välfärdstjänster för internationella studenter. - Professionell: Yrkes handledare som hjälper dig att nå dina mål. - Moderna: Utmärkta faciliteter, inklusive ett bibliotek och datacentral, cafeteria och gratis gym. - Choice: Ett brett utbud av kurser från General English fram till universitetsnivå. - Inclusive: Immersion i en brittisk högskola miljö som tillåter möjligheter att interagera med våra brittiska elever. - Kul: Regelbundna sociala evenemang för att främja samverkan student.

Platser

Brighton

Address
City College Brighton and Hove
Pelham Street, Brighton

BN1 4FA Brighton, england, Storbritannien