Läs den officiella beskrivningen

I augusti 2013 The College Ystrad Mynach och Coleg Morgannwg samman till Coleg y Cymoedd vilket innebär kollegium dalarna. Den College Ystrad Mynach tjänade Caerphilly County Borough med platser i Abertridwr, Bargoed, Blackwood, Caerphilly, Rhymney och Ystrad Mynach.

Coleg Morgannwg tjänade Rhondda Cynon Taff County med platser i Aberdare, Nantgarw och Rhondda. Genom att gå samman, Coleg y Cymoedd är nu en av de största vidareutbildning leverantörens i Wales med uppskattningsvis 20.000 elever väljer att studera och över 1000 anställda.

Platser

Med campus platser i Aberdare, Nantgarw, Rhondda och Ystrad Mynach är vi det första valet för vidareutbildning i Caerphilly County och Rhondda Cynon Taff.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Kursen kommer att innehålla alla de centrala delarna av den walesiska Baccalaureate och kommer också att ge dig möjlighet att studera BTEC Nivå 3 Extended Diploma in IT. ... [+]

Nivå 3 Extended Diploma i datavetenskap

Kursen kommer att innehålla alla de centrala delarna av den walesiska Baccalaureate och kommer också att ge dig möjlighet att studera BTEC Nivå 3 Extended Diploma in IT.

Den BTEC program ger dig möjlighet att studera datoranvändning från både teoretiska och praktiska tillämpningar.

Ingångskrav

Du kommer att kräva en nivå 3 Diploma in informationsteknologi.

Du kommer att inbjudas att delta i en intervju och kommer att genomföra en utvärdering i läsning och räkning att fastställa eventuella stöd som krävs. Sökande med lämplig erfarenhet som inte nödvändigtvis uppfyller de akademiska kvalifikationer kan anses... [-]

Storbritannien Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Denna kurs är lämplig för elever med en god grundläggande kunskaper i Computing eller informationsteknik som vill framsteg inom dessa områden i anställning eller till en ... [+]

Foundation Degree Information Communication Technology

Denna kurs är lämplig för elever med en god grundläggande kunskaper i Computing eller informationsteknik som vill framsteg inom dessa områden i anställning eller till en relevant utbildning. *Kursen erbjuds av universitet cheferna för Valleys Institute (UHOVI), ett strategiskt partnerskap vid University of South Wales.

Ingångskrav

2 A Nivåer eller en nivå 3 Diploma / Extended Diploma i informations- och kommunikationsteknikens, plus GCSE Maths och engelska på betygen A * -C.

Du kommer att inbjudas att delta i en intervju och kommer att genomföra en utvärdering i läsning och räkning att fastställa eventuella stöd som krävs.... [-]

Storbritannien Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Denna kurs erbjuder en väg till högre utbildning för en ungdom, gemenskapen, socialt arbete eller samhällsvetenskap yrke. Syftet med kursen är att ge en stödjande och vän ... [+]

Tillgång till högskoleexamen (Social omsorg och ungdomsarbete)

Denna kurs erbjuder en väg till högre utbildning för en ungdom, gemenskapen, socialt arbete eller samhällsvetenskap yrke.

Syftet med kursen är att ge en stödjande och vänlig miljö för att göra det möjligt för dig att utveckla din potential och att förbereda dig för universitetsstudier.

Ingångskrav

Inga formella akademiska meriter krävs, men en bra standard på läskunnighet och räknefärdighet är avgörande. Du måste vara minst 19 år eller äldre i september att du startar kursen och har minst ett års erfarenhet inom detta område.

Du kommer att inbjudas att delta i en intervju, och kommer att göra en bedömning i läsning och räkning, att fastställa eventuella stöd som krävs.... [-]

Storbritannien Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska