Conde Nast College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Condé Nast College of Fashion & Design


Condé Nast College of Fashion & Design förser studenten med en modeutbildning i världsklass i hjärtat av London.

Våra kurser smälter till spännande och intensivt akademiskt lärande med oöverträffad tillgång till de bästa och ljusaste sinnen i branschen, inklusive teamen på Vogue, LOVE, Glamour, GQ och en mängd andra Condé Nast-titlar.

Högskolan tillhandahåller mycket kreativa kurser i kombination med en solid grund i branschens affärssida. Syftet med våra kurser är att förbereda studenterna på en mängd jobb /; styling, journalistik, modeköp, marknadsföring, varumärke, grafisk design, PR, digital strategi, företag, evenemangsentreprenörskap, e-handel och många fler karriärvägar.

Vi erbjuder för närvarande följande ackrediterade kurser - MA Fashion Media Strategy, MA Creative Direction for Fashion Media, MA Fashion Journalism, MA Fashion Communication, MA Entrepreneurship: Fashion and Creative Industries, MA Luxury Brand Management (i samarbete med Richmond University), BA (Hons) modekommunikation, ettårigt Vogue Foundation-program och tio veckors Vogue-modecertifikat.

Våra korta kurser inkluderar den fyra veckors intensiva sommarkursen, Vogue-kurserna: Fashion Styling Course, Fashion Journalism Course, Fashion Business Course, Business of Beauty, Streetwear och Brand Drop Culture och Vogue Teen Weekend samt sex veckor Mode & bild online program.

Vi accepterar nu ansökningar och ser fram emot att välkomna dig till familjen Condé Nast.


Studentupplevelsen


Att studera på Condé Nast College of Fashion & Design är en spännande, engagerande och unikt berikande upplevelse.


Med tillgång till några av de mest framstående kreativa sinnen i branschen, plus intensiva, yrkesmässigt utformade kurser och en upptagen tidtabell - både i vår nya, moderna byggnad och utöver i gallerier, studior och så vidare - kommer eleverna att hitta sina dagar på Condé Nast College är både upptagna och givande. Vi tror att vänskapen som eleverna gör med varandra medan de studerar med oss är lika viktiga som nätverksmöjligheterna de kommer att ha med ett enormt antal externa branschfolk. Som ett resultat uppmuntrar vi en rik, engagerad och kollegial inställning från våra studenter medan de är här med oss, vilket gör att de kan knyta fasta vänskap som de kommer att föra vidare till sina otaliga, och utan tvekan stellar, karriärer över hela världen.


Karriärer


Condé Nast College placerar våra studenter i en position att nå sin drömkarriär. Högskolan erbjuder utmärkta branschlänkar och partnerskap. Studenterna får inte bara en grundlig förberedelse för affärslivet, de har redan haft ett omfattande engagemang med professionella världen innan de lämnade högskolan. Arbetslivserfarenhet / praktikplatser på Condé Nast kan erbjudas en utvald grupp av de mest begåvade studenterna. Högskolan kan inte pantsätta arbetsplatser hos andra företag men det kommer att ge introduktioner och rekommendationer för stjärnstudenter.
Högskolans karriärrådgivare kan vägleda studenterna vidare studier, anställningsmöjligheter, praktikplatser, placeringar och projekt som är relevanta för varje student. De erbjuder en professionell service utformad för att tillgodose individuella behov.
Karriärrådgivarna håller även workshops om CV-skrivning, portföljpresentation, färdighetssökfärdigheter och intervjutekniker.
Observera att individuell karriärvägledning är endast tillgänglig för studenter på våra ackrediterade kurser - alla MA-program, BA (Hons) modekommunikation, Vogue Foundation-programmet och Vogue Fashion Certificate.


Högskola

Condé Nast College of Fashion & Design har enastående faciliteter, skapade och nybyggda med ambitionerna från högskolan och våra studenter i åtanke. Dessutom erbjuder vi våra elever en modern inlärningsmiljö som är både inspirerande och provocerande.

Högskolan är erkänd över hela världen som ett centrum för utbildningsexpertis - en plats där en ny generation av modebranschens bästa marknadsförare, PR, stylister, redaktörer, utgivare och journalister börjar sin karriär. Högskolan uppnår detta genom att sätta en banbrytande, studentcentrerad, "var som helst, när som helst" lära sig i centrum för vår praxis. För att vara säker på att våra studenter får maximal nytta av den unika inblick de tar emot i modebranschen och dess historiska sammanhang, antar kollegiet ett personligt och mycket flexibelt sätt att studera.


Lärandemiljö
Våra kurser är baserade på praktiska metoder - inte bara teori. Undervisningen är intensiv och stödjande och kombinerar en hög andel ansikte-till-ansikte-sessioner med online-inlärningsmöjligheter. Denna moderna, blandade inlärningsmetod gör det också möjligt för handledare att övervaka elevernas framsteg regelbundet och ge effektiv och konstant feedback som är avgörande för att säkerställa framgångsrika inlärningsresultat. Studenterna får också värdefull, praktisk erfarenhet av att leverera visuella presentationer. Condé Nast College: s etos är att utrusta studenter med kunskap och färdigheter som passar ett brett utbud av karriärer inom modebranschen eller att förbereda dem för vidare studier inom relevanta områden.

Bibliotek - Skriv ut och Digital
Studenter har tillgång till en mängd tryckta och digitala medier. Högskolans centrala London-läge innebär också att studenter har enkel tillgång till många viktiga offentliga bibliotek och museer, inklusive British Library, National Art Library på V&A, Design Museum, Westminster Reference Library, Tate Library och arkivläsningsrum.

Platser

london

Conde Nast College Of Fashion & Design

Address
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium