Läs den officiella beskrivningen

Vad vi gör

Oavsett om du behöver förbättra dina grundläggande färdigheter eller studera för högre utbildning, kan vi erbjuda högsta kvalitet teknisk och professionell utbildning för att säkerställa din framgång.

Våra kurser omfattar hundratals potentiella Pathways , som är utformade för att förbättra dina karriärmöjligheter och hjälpa dig att utvecklas till universitetet och bortom.

Vår styrka kommer från våra nära band med industrin och lokala arbetsgivare som bidrar till utformningen av våra kurser för att de ska vara aktuella och relevanta för deras behov. De ger också värdefulla arbetslivserfarenheter, expertguider och gästhögtalare, som alla kommer att förbättra dina chanser att säkra ditt drömjobb.

Vi arbetar med dig för att se till att du får tillgång till all hjälp och support du behöver, oavsett om det är personligt, pedagogiskt eller ekonomiskt. Vi tror att Coventry är en utmärkt plats att leva, arbeta och växa och vi fira våra studenters prestationer.

Varför Coventry College ?

En framtid utan kvalifikationer och / eller färdigheter blir allt svårare. Coventry College är här för att ge Coventrys folk stöd, information, utbildning, kompetens och kunskap för att hjälpa dig att utvecklas i dina karriärer och förverkliga dina ambitioner.

Stolthet i college, stolthet i staden

Den här nya högskolan bildades när City College Coventry och Henley College Coventry fusionerades tisdagen den 1 augusti 2017. Vi har två campus, City Campus och Henley Campus som ligger på tidigare platser i de tidigare högskolorna. Vi är den största utbildningsskolan i staden och omgivningen. Vårt uppdrag är att betjäna detta område, förbättra kompetens, behålla excellens och njuta av denna underbara stad.

Lärande för alla stadier och alla åldrar

Från högskoleexamen, till och med utbildningsnivå och specialistkurser finns det något för studenter med liten eller ingen formell utbildning ända fram till högkollegor i karriär.

Förvänta dig en livlig miljö där du kan träffa människor från olika bakgrunder och kulturer.

Utmärkt faciliteter

Stadskampanjen slutfördes 2008 och är lättillgänglig från stadens centrum och bussvägar. En gång inuti ser du fantastiska faciliteter från utomhusbyggnadsområdena till media och inspelningscenter. Dansstudiorna bor tillsammans med IT-sviter och avkopplande gemensamma rum. Platser att äta, studera, träffa och skapa för studenter på alla kurser.

Henley Campus nya ombyggnad slutfördes i mars 2014. Henleys 8 miljoner pund inkluderar ett atrium med ett utställningsutrymme för att visa studentarbete, ett nytt block med 14 stora klassrum och toppmoderna konferenslokaler, fyra nya hår och skönhetssalonger, en livlig restaurang, ett sport- och gym och en plantskola.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Coventry College

Oavsett om du bara vill lära sig engelska, eller helt enkelt polera upp dina färdigheter kan du välja ett program som passar dig. Coventry College är en välskött högkvali ... [+]

Översikt

Oavsett om du bara vill lära sig engelska, eller helt enkelt polera upp dina färdigheter kan du välja ett program som passar dig. Coventry College är en välskött högkvalitativ offentlig högskola med utmärkta lärare. Vi är brittiska rådet ackrediterat för engelsk språkundervisning.

Studera 15, 18 eller 21 timmars engelska varje vecka och njut av din fritid i denna fantastiska studentstad och utforska Storbritannien i semesterperioderna.

Våra Engelska Språk EFL-program är helt flexibla:

De börjar varje måndag i terminstidDu väljer hur många timmar du ska studera per vecka 15, 18 eller 21 timmarDu väljer hur många veckor du vill studeraLåt oss bara veta vad du vill och vi skickar ett offertPriserna från bara £ 9 per timmeProgram... [-]
Storbritannien coventry
Kontakt Skolan
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Coventry College

Om du vill lära dig engelska, få vänner, ha det roligt och utforska Storbritannien, kom och bli med oss ​​i juli och / eller augusti. ... [+]

Översikt

Om du vill lära dig engelska, få vänner, ha det roligt och utforska Storbritannien, kom och bli med oss ​​i juli och / eller augusti.

Coventry College är en välskött högkvalitativ offentlig högskola i Coventry med utmärkta lärare och vi erbjuder utmärkta sommarskolor till överkomliga priser. Vi är brittiska rådet ackrediterat för engelsk språkundervisning.

Efter att ha läst engelska varje morgon med våra högt kvalificerade handledare kan du lära dig mer om Storbritannien och ha kul genom att gå med i vårt aktivitetsschema för eftermiddagen.

Vi tar dig för att se kulturella städer som London, Oxford, Cambridge, Bath, Liverpool eller Manchester, och du kan besöka universitet i Storbritannien för att göra dina framtida val lättare.... [-]

Storbritannien coventry
Kontakt Skolan
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Coventry College

Fast Track Access till högskoleutbildningen förbereder dig att studera vid universitetet och är allmänt erkänd av de flesta brittiska universitet. Det är utformat för dem ... [+]

Översikt

Fast Track Access till högskoleutbildningen förbereder dig att studera vid universitetet och är allmänt erkänd av de flesta brittiska universitet. Det är utformat för dem som har lämnat skolan och vill ha en kvalifikation som är tillräckligt hög för att få tillträde till universitetsstudiet i Storbritannien. Fast Track-kursen går från januari till juni och kommer att slutföras på bara 6 månader.

Studietimmar

Studietidarna består av 15 obligatoriska klasskontakt timmar plus 3 timmars studiefärdigheter och engelska stöd per vecka. Du måste också begå självstudie utanför klasstiden.

Du kommer att studera en rad moduler som motsvarar 45 poäng. Enheter kan innehålla:... [-]

Storbritannien coventry
Augusti 2020
Engelska
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska