Coventry College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vad vi gör

Oavsett om du behöver förbättra dina grundläggande färdigheter eller studera för högre utbildning, kan vi erbjuda högsta kvalitet teknisk och professionell utbildning för att säkerställa din framgång.

Våra kurser omfattar hundratals potentiella Pathways , som är utformade för att förbättra dina karriärmöjligheter och hjälpa dig att utvecklas till universitetet och bortom.

Vår styrka kommer från våra nära band med industrin och lokala arbetsgivare som bidrar till utformningen av våra kurser för att de ska vara aktuella och relevanta för deras behov. De ger också värdefulla arbetslivserfarenheter, expertguider och gästhögtalare, som alla kommer att förbättra dina chanser att säkra ditt drömjobb.

Vi arbetar med dig för att se till att du får tillgång till all hjälp och support du behöver, oavsett om det är personligt, pedagogiskt eller ekonomiskt. Vi tror att Coventry är en utmärkt plats att leva, arbeta och växa och vi fira våra studenters prestationer.

Varför Coventry College ?

En framtid utan kvalifikationer och / eller färdigheter blir allt svårare. Coventry College är här för att ge Coventrys folk stöd, information, utbildning, kompetens och kunskap för att hjälpa dig att utvecklas i dina karriärer och förverkliga dina ambitioner.

Stolthet i college, stolthet i staden

Den här nya högskolan bildades när City College Coventry och Henley College Coventry fusionerades tisdagen den 1 augusti 2017. Vi har två campus, City Campus och Henley Campus som ligger på tidigare platser i de tidigare högskolorna. Vi är den största utbildningsskolan i staden och omgivningen. Vårt uppdrag är att betjäna detta område, förbättra kompetens, behålla excellens och njuta av denna underbara stad.

Lärande för alla stadier och alla åldrar

Från högskoleexamen, till och med utbildningsnivå och specialistkurser finns det något för studenter med liten eller ingen formell utbildning ända fram till högkollegor i karriär.

Förvänta dig en livlig miljö där du kan träffa människor från olika bakgrunder och kulturer.

Utmärkt faciliteter

Stadskampanjen slutfördes 2008 och är lättillgänglig från stadens centrum och bussvägar. En gång inuti ser du fantastiska faciliteter från utomhusbyggnadsområdena till media och inspelningscenter. Dansstudiorna bor tillsammans med IT-sviter och avkopplande gemensamma rum. Platser att äta, studera, träffa och skapa för studenter på alla kurser.

Henley Campus nya ombyggnad slutfördes i mars 2014. Henleys 8 miljoner pund inkluderar ett atrium med ett utställningsutrymme för att visa studentarbete, ett nytt block med 14 stora klassrum och toppmoderna konferenslokaler, fyra nya hår och skönhetssalonger, en livlig restaurang, ett sport- och gym och en plantskola.

Platser

coventry

Address
City Campus
50, Swanswell Street
Coventry

CV1 5DG coventry, england, Storbritannien

coventry

Address
Henley Campus
Henley Road
Bell Green
Coventry

CV2 1ED coventry, england, Storbritannien