Cranfield University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Cranfield är doktorsexamen för forskning och undervisning inom vetenskap, teknik, teknik och ledning. Som ett av de fem största forskningsintensiva universiteten i Storbritannien gör vi en stor skillnad i den verkliga världen och vi gör det genom att arbeta i partnerskap med några av världens största organisationer.

Cranfield är världsledande i sitt bidrag till global innovation. Med vår betoning på flyg-, jordbruks-, försvar- och säkerhetsteknik, miljöteknik, ledarskap och ledning, tillverknings- och transportsystem, har vi förändrat hur samhället tänker, arbetar och lär.

Vi genererar och omvandlar kunskap, översätter den till samhällets fördel. Våra partners, från små och medelstora företag till de största multinationella blue-chip-företagen, från regeringar över hela världen till icke-statliga organisationer och välgörenhetsorganisationer, berätta för oss det här är vad de tycker om Cranfield.

Innovation är en del av Cranfields "corporate DNA", utvecklat över 60 års åtagande till denna agenda.

Vårt arbete informerar politiken för regeringar och producerar ny teknik och produkter för handeln. Vi bygger på denna pool av forskning och konsulttjänster för att ge våra studenter en distinkt "verklig" inlärningsmiljö som gör att de kan utvecklas som professionella och överföra sin nya kunskap till den globala ekonomin. Detta har alltid varit "Cranfield sätt" men det har aldrig varit viktigare än i dagens värld.

Specialiseringsområden

  • Aerospace
  • Jordbruksmat
  • Försvar och säkerhet
  • Energi och kraft
  • Miljöteknik
  • Ledarskap och ledning
  • Tillverkning
  • Transportsystem
  • Vatten

Cranfield fakta och siffror

Studentnummer

Vi är stolta över vår internationella kultur och välkomnar studenter från 106 länder.

Personalnummer

Cranfields framgång ligger på kunskap, färdigheter och förmågor hos vår personal som är nyckeln till vår konkurrensfördel.

Finansiera

Vår inkomst är spridd över undervisning, forskning och andra aktiviteter.

Undervisning och forskning

Cranfield är en framtidsinriktad institution där exceptionell undervisning och forskning leder till förändrade lösningar.

Universitetsliga tabellen rankning

Universitetsliga tabeller skapas för att hjälpa studenter att komma in på högre utbildning och täcker institutioner som erbjuder både grundutbildning och forskarutbildning.

Miljö

Vi har satt ett utmanande mål att minska vårt koldioxidutsläpp med 50% fram till 2020, vilket är det mest ambitiösa målet i brittiska universitetssektorn.

Vårt arv

Temat som löper genom Cranfields 60-åriga historia är ett engagemang för och passion för tillämpad forskning som gör en skillnad för världen inom områdena vetenskap, teknik och ledning.

Föreningen av Cranfield University var College of Aeronautics , skapad 1946 och baserad på RAF-stationen i Cranfield, Bedfordshire. Under 1950- och 1960-talet ledde utvecklingen av många aspekter av flygforskning och design till stor tillväxt och diversifiering i annan teknik och till tillverkning och förvaltning.

1969 blev College of Aeronautics The Cranfield Institute of Technology införlivat av Royal Charter med fullutbildande befogenheter och nya avdelningar inrättades för att täcka arbetet inom de nya ämnesområdena, som Cranfield School of Management.

De senaste trettio åren har sett ytterligare stora framsteg, bland annat ett akademiskt partnerskap med Försvarsakademin, Storbritannien, i Shrivenham i Wiltshire. Resultatet är att Cranfield har vuxit till att bli Europas största centrum för tillämpad forskning, utveckling och design.

Cranfields utmärkelser och rankningar

Motta utmärkelser

Organisationer över hela världen har erkänt Cranfields kompetens inom undervisning och forskning. Erkännanden sträcker sig från de som vi tilldelats av Royal Anniversary Trust som utdelar drottningens årsjubileumspris för vidare och högre utbildning , till de som gjorts till enskilda anställda och avdelningar.

Förutom utmärkelser och utmärkelser erkänns vi också genom forskningsplaceringar som Research Excellence Framework (REF), som år 2014 bedömde att 81% av forskningen vid Cranfield University är världsledande eller internationellt utmärkt.

ligatabeller

Det är värt att påpeka att universitetsliga tabeller, skapade för att hjälpa eleverna till högre utbildning, omfattar institutioner som erbjuder både grundutbildning och forskarutbildning. Eftersom vi inte har grundutbildning och är helt doktorand, är Cranfield University ofta inte med i ligabordslistan. Handelshögskolorna är rankade annorlunda och vår företagshögskola fungerar konsekvent bra i företagsskolans rankningar.

Ge utmärkelser

Vi presenterar utmärkelser till organisationer i några av de områden där vi specialiserar oss. Sådana externa priser inkluderar The Best Factory Awards som samlar de bästa tillverkarna i landet för att dela med sig av bästa praxis och för att fira sina prestationer och som bidrar till att säkerställa att den brittiska tillverkningsindustrin står i framkant.

Varje år känner vi också till excellens i vår studentkår genom olika utmärkelser som presenteras vid våra examensceremonier.

Döma utmärkelser

Kvaliteten och kompetensen hos vår personal innebär att de ofta uppmanas att vara medlemmar i externa bedömningspaneler för branschrelaterade utmärkelser som ges till andra för att erkänna deras framgångar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se Masterprogram »

Kontakt
Besöksadress
Swindon, England, GB
Besöksadress
College Road
Cranfield, England, MK43 0AL GB
Sociala medier