DLD College London

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

DLD är den äldsta och en av de mest prestigefyllda högskolorna i Storbritannien, som sedan starten 1931 har byggt ett starkt rykte bland studenter, föräldrar, skolor och universitet.London, United Kingdom - Palace of Westminster (Houses of Parliament). UNESCO World Heritage Site.

DLD College London verksamt från en speciellt byggd campus i hjärtat av London med utsikt över Westminster och Thames River.

Vi fokuserar på varje elev som individ, och erbjuder varje person de allra bästa lärar- och utbildningsresurserna. Vi strävar efter att bygga förtroende för våra studenter, så att de får tillgång till ett brett utbud av kurser på högskolor. Vi är ett högskolan noterat för sin vänlighet och informality och vi behandlar våra studenter som unga vuxna.

Som en del av Alpha Plus-gruppen syftar DLD College till att upprätthålla en "guldstandard" av utbildningskvalitet. Klasserna är små, vilket gör att elever och lärare kan fokusera på de mest effektiva sätten att lära. Vi sträcker ut och utmanar våra elever, motiverar dem och ökar sina egna förväntningar på sig själva. Dessutom stöds vår inlärningssamhälle av en e-learning-plattform.

College erbjuder fantastiskt, modernt undervisningslokal och resurser i ett av Londons säkraste och mest tillgängliga områden, ett stenkast från Westminster Bridge och Parliament Houses. Medan högskolan är stark inom alla akademiska områden, är våra kreativa konster transparenta och våra teater-, konst- och design-, musik- och fotostudier är skinnande platser.

Det finns cirka 500 studenter på högskolan , varav några förbereder sig för A Levels, vissa studerar för sina GCSEs, och några studerar för BTECs och International Foundation Programs. Vår stora sjätte form gör det möjligt för högskolan att erbjuda ett brett spektrum av ämnen, med stöd av ett starkt välfärdssystem och högkvalitativ högre utbildning och karriärrådgivning. För studenter som behöver bostadsboende, erbjuder DLD College över 200 rum i vår specialbyggda studentresidens direkt ovanför våra högskolans lokaler. DLD har ett omfattande utbud av aktiviteter utanför klass, sport, kultur och social. Det är uppenbart att vi tror att vi har något mycket speciellt här, något som du bara kan uppleva genom att besöka oss. Jag ser fram emot att träffa dig.

Irfan Latif, chef

Platser

london

Address
199 Westminster Bridge Road
London
SE1 7FX

SE1 7FX london, england, Storbritannien