ELITE FOOTBALL ACADEMY

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Akademin är unik, eftersom den är utformad för att göra det möjligt för begåvade spelare att få tillgång till professionell / non-league-spelet, samt tillgång till amerikanska universitet och klubbar. Att spela Pathways för spelare inkluderar:

  • UK Club Links
  • International Club Links
  • Amerikansk fotbollstipendier

Akademin kommer att tävla i BUCS-ligan, samt tävla mot olika klubbar från Storbritannien och utomlands i "showcase" fixtures. Dessutom kommer årliga slutet av året läger att hållas i länder i hela Europa för att göra det möjligt för spelare att få en känsla för europeisk fotboll.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Fotbollsgrad

Campusstudier Heltid August 2019 Storbritannien London

Future Elite Sports kan erbjuda ett heltidsfotbollsprogram för begåvade manliga fotbollsspelare samtidigt som man studerar för en viss grad. Fotbollsakademin är ett heltidsfotbollsprogram som ger den perfekta plattformen för spelare att fortsätta träna och tävla på hög nivå i UK. [+]

Future Elite Sports kan erbjuda ett heltidsfotbollsprogram för begåvade manliga fotbollsspelare samtidigt som man studerar för en viss grad. Fotbollsakademin är ett heltidsfotbollsprogram som ger den perfekta plattformen för spelare att fortsätta träna och tävla på hög nivå i UK.

Framtida Elite Academy gör det möjligt för spelare att fortsätta att chase drömmen om att leka professionellt, samtidigt som man får en internationellt erkänd grad. Beläget i den pulserande staden Northampton, erbjuder akademin högkvalitativa träningsanläggningar blandade med fantastiska inlärningsutrymmen.

Akademieöversikt

Akademin är unik, eftersom den är utformad för att göra det möjligt för begåvade spelare att få tillgång till professionell / non-league-spelet, samt tillgång till amerikanska universitet och klubbar. Att spela Pathways för spelare inkluderar:... [-]