Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Lär dig att laga mat med oss

Oavsett om du vill förbättra din karriär, förbättra dina färdigheter i hemlagning eller bara imponera på dina vänner så har vi kursen för dig.

Edinburgh School of Food & Wine

Edinburgh School of Food & Wine ( ESFW ) grundades 1986 och är Skottlands äldsta oberoende, prisbelönta matlagningsskola.

Vi välkomnar alla nivåer av förmåga, från nybörjare till blivande professionell.

Vårt erfarna kockteam kommer att lära dig färdigheter och tekniker som gör att du kan vara beredd att "fixa" situationen.

Vi erbjuder internationellt hyllade diplomkurser på heltid såväl som en dags grundläggande och masterclasses och våra mycket populära mat- och vinkvällar inklusive Champagne Whisky-provningsevenemang.

Skolan är fullständigt ackrediterad av ICSA och vi arbetar för full SQA-ackreditering.

Vi lär oss nya färdigheter och tekniker & Låt oss ha kul medan vi lär oss tillsammans.

Ian Pirrie

Rektor

Ian tog över driften av ESFW 2008, efter en framgångsrik karriär inom finanssektorn. Han ger en omfattande kunskap om affärsverksamhet, utbildning i livsmedels- och vinindustrin. Ian konsulterar regelbundet de frågor som branschen står inför idag.

Ashley Macmillan

Huvudhandledare

Ashley är en av de ESFW kvalificerade studenterna. Han gick med i skolan 2014, med omfattande kockerfaring medan han arbetade i restaurangbranschen och han dyker också regelbundet upp på TV för live-kokdemonstrationer.

Aneta Broncel

Kundtjänst

Aneta är en utmärkt kock som gick med i ESFW 2008 och hon håller skolan smidig. Dessutom övervakar hon skolans restaurangverksamhet utanför.

139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpgESFW)","author_url":"","source":""}" alt="139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg" />

Platser

edinburgh

Address
The Coach House
Newliston Estate

EH29 9EB edinburgh, skottland, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium