Läs den officiella beskrivningen

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW) är Skottlands äldsta oberoende och prisbelönta matlagningskola, grundad 1986. ESFW ligger i The Coach House i Newliston Estate, EH29 9EB.

Där vi är:

  • Bara 25 minuter från stadens centrum
  • 5 minuter från Edinburgh flygplats
  • Tillgång till alla huvudvägar. (M8, M9, B800)

Banor

Utbildning, Diplom, En dagskokare, Mat & Vinkvällar, Masterclasses.

Utanför Catering

Skolan erbjuder också ett stort utbud av cateringtjänster för företagsevenemang, bröllop och speciella tillfällen.

ATT FÖLJA

Edinburgh School of Food & Wine är Skottlands äldsta oberoende och respekterad matlagningskola, grundad 1986.

Vårt erfarna team av kock lär eleverna ett brett utbud av förmågor, tekniker och färdigheter, för den fullständiga nybörjaren till den aspirerande professionalen.

Beläget i The Coach House i Newliston Estate, ger skolan en perfekt miljö för vårt brett utbud av utbildningskurser, en dags kockkurser, mat och vinkvällar, mästerkurser, fritidsaktiviteter och företagsevenemang.

Skolan erbjuder också ett stort utbud av cateringtjänster, inklusive regelbundet evenemang på Newliston Estate i Kirkliston, Dundas Castle i South Queensferry och även i bostad på Bute House hemmet för First Minster of Scotland.

Vi deltar i många lokalsamhällsevenemang samt våra vanliga vägvisningar på John Lewis och The Gyle köpcentrum i Edinburgh, så att du alltid har möjlighet att träffa laget och få en känsla för livet på skolan.

Skolan är fullt ackrediterad av "British Accreditation Council" och vi arbetar också med full SQA-ackreditering. Vi arbetar med en rad affärspartners och organisationer för att ge utbildningsstuderande, en dags matlagningsentusiaster och evenemangsgivare den bästa erfarenheten och kunskapen medan de är i skolan.

Vi strävar efter att följa alla skotska, brittiska, europeiska och internationella lagar, och som i februari 2013 är vi stolta att säga att vi är ett nollavfall till deponi. Klicka här för att få veta mer.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Bröd, bakning och bakverk Menyplanering och kostnadsberäkning Matlagning för större antal CV byggnadsverkstad Som en del av Intensive Certificate Course ... [+]

Bröd, bakning och bakverk Menyplanering och kostnadsberäkning Matlagning för större antal

CV byggnadsverkstad

Som en del av Intensive Certificate Course erbjuder vi också en ovärderlig intervju- och CV-byggverkstad. Mentorerad av erfarna HR- och affärsexperter är detta ett utmärkt tillfälle att perfekta ditt CV och finslipa din intervjuteknik för att förbereda sig för en förändring i karriär eller att dyka in i arbetslivet.

vin Studier

Under kursen ges studenterna en en-dag introduktion till mat och vin matchning, undervisad av vår expert sommelier.

Detta kommer att ge eleverna en förståelse för sminkens smink och deras förmåga att matcha olika smaker och livsmedelstyper.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

Edinburgh School of Food & Wine tar emot studenter från hela världen, inklusive mellanåriga studenter, skolavgångare och karriärväxlare. Tvärsnittet av studenter som Diploma lockar hjälper till att skapa en mångsidig grupp där fokus ligger fast på att få en ovärderlig introduktion till mat och vin.

Karriärmöjligheter

Edinburgh School of Food & Wine alumni har gått på att driva en rad karriärer i den professionella världen. Dessa har inkluderat professionella kockar, privata kockar, matfirmor och matförfattare. Sedan vår etablering 1986 har Edinburgh School of Food & Wine skapat och vårat ett starkt förhållande med branschpersonal i Storbritannien och hela världen. Vi arbetar nära varandra med varje student för att skapa den rätta möjligheten för individen.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Augusti 2019
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Det är en färdighets- och teknikbaserad kurs och är utformad för att ge dig den plattform som krävs av den moderna konditoren. Diplom är intensiv och på professionell niv ... [+]

Det är en färdighets- och teknikbaserad kurs och är utformad för att ge dig den plattform som krävs av den moderna konditoren.

Diplom är intensiv och på professionell nivå som stöder alla de tekniker du behöver för att lyckas. Det finns en nuvarande efterfrågan på konditorivaror med cateringvärlden som söker oss att träna i de höga krav som ställs och ställas av professionella matskolor. Kursen är utformad för ett brett spektrum av individer, från de som vill starta en karriär, som vill skapa egna företag, karriärväxlare och de som vill komplettera sina nuvarande nivåer. Innehåller ditt enhetliga, personliga knivsats och alla recept.

Vårt Patisserie Course är en ny innovativ kurs och är den första kursen i Skottland för att specialisera sig inom Patisseries disciplin.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

Spel Rökning, härdning och konservering Matlagning för dieter och allergier Desserter och puddingar Menyskrivning och kostnadsberäkning Vinstudier

Under examen ges studenterna en en-dag introduktion till mat och vin matchning, undervisad av vår expert sommelier.

Detta kommer att ge eleverna en förståelse för sminkens smink och deras förmåga att matcha olika smaker och livsmedelstyper.

Kursen ger eleverna en god förståelse för druvsorter och möjliggör informerade vin- och spritval.

Denna kurs ger en utmärkt grund för att fortsätta vidare studier i mat och vin.

Hälsa

Innan du arbetar i någon livsmedelsservice miljö är det ett lagligt krav att varje anställd har ett REHIS livsmedelshygienintyg. Naturligtvis tillbringar alla våra Studerande-diplomstudenter en hel dag av träning med vår hälso- och sjukvårdspersonal, i slutet av vilken en kort tentamen görs för att få certifiering.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Augusti 2019
Engelska
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska