Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW) är Skottlands äldsta oberoende och prisbelönta matlagningskola, grundad 1986. ESFW ligger i The Coach House i Newliston Estate, EH29 9EB.

Där vi är:

  • Bara 25 minuter från stadens centrum
  • 5 minuter från Edinburgh flygplats
  • Tillgång till alla huvudvägar. (M8, M9, B800)

Banor

Utbildning, Diplom, En dagskokare, Mat & Vinkvällar, Masterclasses.

Utanför Catering

Skolan erbjuder också ett stort utbud av cateringtjänster för företagsevenemang, bröllop och speciella tillfällen.

ATT FÖLJA

Edinburgh School of Food & Wine är Skottlands äldsta oberoende och respekterad matlagningskola, grundad 1986.

Vårt erfarna team av kock lär eleverna ett brett utbud av förmågor, tekniker och färdigheter, för den fullständiga nybörjaren till den aspirerande professionalen.

Beläget i The Coach House i Newliston Estate, ger skolan en perfekt miljö för vårt brett utbud av utbildningskurser, en dags kockkurser, mat och vinkvällar, mästerkurser, fritidsaktiviteter och företagsevenemang.

Skolan erbjuder också ett stort utbud av cateringtjänster, inklusive regelbundet evenemang på Newliston Estate i Kirkliston, Dundas Castle i South Queensferry och även i bostad på Bute House hemmet för First Minster of Scotland.

Vi deltar i många lokalsamhällsevenemang samt våra vanliga vägvisningar på John Lewis och The Gyle köpcentrum i Edinburgh, så att du alltid har möjlighet att träffa laget och få en känsla för livet på skolan.

Skolan är fullt ackrediterad av "British Accreditation Council" och vi arbetar också med full SQA-ackreditering. Vi arbetar med en rad affärspartners och organisationer för att ge utbildningsstuderande, en dags matlagningsentusiaster och evenemangsgivare den bästa erfarenheten och kunskapen medan de är i skolan.

Vi strävar efter att följa alla skotska, brittiska, europeiska och internationella lagar, och som i februari 2013 är vi stolta att säga att vi är ett nollavfall till deponi. Klicka här för att få veta mer.

Platser

edinburgh

Address
The Coach House Newliston Estate
EH29 9EB edinburgh, skottland, Storbritannien