Education Projects Group

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Vi är en av Storbritanniens ledande leverantörer av karriärinsikter och kurser. Vi erbjuder ett urval av bostads-, engångs- och skolskurser som ger studenterna en oförglömlig pedagogisk upplevelse, vilket ger dem ett ovärderligt försprång inom sitt valda område och utvecklar de nyckelkompetenser som krävs för deras potentiella framtida karriärväg. Våra kurser - som alla har betoning på utbildning genom erfarenhet - täcker flera stora Pathways som medicin, affär, lag, teknik och veterinärvetenskap. Genom att samla expertundervisning och engagera lärandemiljöer hjälper vi att utveckla elevernas färdigheter inom kommunikation, ledarskap, lagarbete och problemlösning. Studenter kommer också att bygga och upprätthålla effektiva relationer med likasinnade förändringstillverkare runt om i världen, som brinner för samma ämnen och kan stödja dem genom sin valda vägprocess.

Grundades 2015 med vår flaggskepps karriärinsiktkursleverantör, Medical Projects, och vi strävar efter att utbilda, inspirera och ge eleverna möjlighet att fatta ambitiösa - och informerade - beslut om deras framtid, vilket leder till bildandet av Education Projects Group 2018. Vi tror att upplever saker från första hand är den mest effektiva inlärningsmetoden för studenter, varför vi är glada över att kunna erbjuda karriärinsikt för elever från 13 års ålder.

Vår utbildningsuppdrag

Vårt uppdrag är att leverera prisbelönad karriärinsikt genom erfarenhetsinlärning till studenter globalt.128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Ett prisbelönt företag

Priset för bästa pedagogiska produkt

Medical Projects var (och är fortfarande) den stolta vinnaren av priset för bästa utbildningsprodukter vid British Youth Travel Awards i december 2018. De prestigefyllda nationella priserna hålls av British Education Travel Association och bedöms av en expertpanel över hela ungdomen, student- och pedagogisk resebransch. Medical Projects-teamet är mycket glada över att bli erkända som leverantör av Storbritanniens bästa utbildningsprodukt. Här är vad vår verkställande direktör, Mark Williams, hade att säga om vinsten:

”Detta är ett erkännande av tjänsten och värdet som vårt team och placeringar ger. Det är en enorm ära, men bekräftar också den höga kvaliteten och hängivenheten som vi ger våra elever, lärare och föräldrar, ”sade han.

"Skolor kommer tillbaka till oss gång på gång på grund av den kundtjänst vi erbjuder och vår förmåga att skräddarsy resor - och detta pris bekräftar att vi har helt rätt i vår strategi."

Utökat stöd

Vi samarbetar med Kaplan för att ge rabatterad tillgång till deras marknadsledande testförberedelsekurser för utbildningsprojektstudenter. Efter att ha tjänat över 1 miljon studenter sedan de började köra kurser, är Kaplan oöverträffad i sin erfarenhet förbereda studenter för tester.

Försäkring

Med 17 års erfarenhet och mer än 130 länder täckt, är World Nomads ett bra ställe att börja din reseförsökningssökning. Studenter för utbildningsprojekt kan få en offert direkt via deras Student Dashboard, tack vare vårt partnerskap med World Nomads.

Rådgivning och vägledning

Som officiell studentrepresentant arbetar vi med studentrummet för att ge råd till studenter om arbetslivserfarenhet och karriärinsikt. Detta gör att vi kan se till att eleverna får de bästa råden om våra kurser direkt från oss, på ett sätt som är bekvämt för dem.

Hur det fungerar

Omfattande support

Alla våra kurser och projekt stöds fullt ut av dedikerade och erfarna team och proffs. Vi ger eleverna stöd före, under och efter deras kurs med oss.

 • Innan du bokar: Det är enkelt att ansöka om att delta i en kurs med en gruppmedlem i Education Projects Group . När studenterna har bestämt sig för vilken kurs de vill gå med, fyll i bara vårt online-ansökningsformulär och betala registreringsavgiften för att säkra en plats. Om elever är osäkra på vilken kurs de vill gå med, eller bara vill ha lite mer information, kan de alltid prata med en medlem av vårt vänliga studentplaceringsteam som kan hjälpa dem.
 • När du har bokat: När en student har säkrat ett utrymme på sin valda kurs får de tillgång till sin Student Dashboard - en online reseplanerare med all information som ges för att förbereda sig för sin kurs. Varje student tilldelas en personlig studentplaceringsrådgivare som kommer att vägleda dem genom att förbereda sig för sin kurs samtidigt som de ser till att eleverna skickar igenom all relevant information som krävs för att organisera sitt val av program. Dessutom är de alltid till hands för att svara på frågor!
 • Innan du anländer: Varje student får ett välkomstpaket per post som innehåller en t-shirt, ID-märke och nödkontaktkort tillsammans med lite information för att hjälpa dem att förbereda sig för sin kurs. Vi håller kontakten med alla studenter i anledningen till sin kurs för att se till att de är medvetna om ankomstförfaranden, för att svara på frågor i sista minuten och för att ge information och kontaktinformation om vad de ska göra i fall av osannolika nödsituationer .
 • Ankomstdag: Studenterna har fönster för ankomst och avgång där de ska boka sin transport till och från sin valda kurs. Vår personal kommer att vara på de utsedda mötesplatserna under dessa fönster. Detta är vanligtvis lokala flygplatser eller tågstationer nära banans plats. Studenter åtföljs sedan till vårt boende av vår personal för att träffa resten av vår studentgrupp och delta i några roliga isbrytare! Alla studenter deltar också i en studentinduktion den första kvällen på sin kurs. Här berättar vår personal dem om vad som kommer att hända under veckan, tillsammans med eventuella doser och inte.
 • Under kursen: Eleverna kommer att spendera måndag till fredag lära sig om deras valda karriär Pathway genom olika uppslukande och praktiska erfarenheter, expert handledning från världsklass lärare och besök på lokala platser av intresse. Kvällar och helger är utformade för att ge eleverna möjlighet att dra nytta av det lokala området och kulturen. Beroende på elevernas valda kursdestination kan detta inkludera besök i teatern, matlagningskurser, lokala lektioner i dans eller till och med leta efter lejon, tigrar och björnar på en djurlivssari!
 • Efterkurs: Vårt engagemang för studenter slutar inte när de slutför sina kurser med oss. Alla studenter som deltar i en bostadskurs får ett personligt intyg som hjälper dem med sina universitetsansökningar. Vi är också glada att ge referenser till studenter, och upplever ofta att våra studenter får så mycket av sin tid med Education Projects Group , att de kommer tillbaka för att gå med oss till en annan kurs - eller två!128601_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Problemet vi löser

Frågor som bara arbetserfarenhet kan besvara ...

 • Vad vill du göra?
 • Vad vill du vara när du är äldre?
 • Var vill du studera?
 • Vad vill du studera på universitetet?
 • Vill du ta lärlingsvägen?

Det är lätt att glömma att de flesta ungdomar inte har den erfarenhet som krävs för att ge ett informerat svar på dessa frågor. Det är något vi vill ändra.

Vi tror att erfarenhetsinlärning är nyckeln till att hjälpa unga att fatta välgrundade beslut om deras framtid. Våra kurser är utformade för att ge en realistisk inblick i en mängd olika Pathways , samtidigt som den hjälper eleverna att utveckla viktiga färdigheter och kompetenser som krävs för att fullfölja sina ambitioner och nå sina valda karriärer.

Vårt projektåtagande är att:

1. Upplys nästa generation elever
2. Ge eleverna möjlighet att fatta välgrundade karriärbeslut
3. Uppmuntra ett globalt tankesätt

Vi tror att genom att hjälpa studenter på detta sätt lämnar de våra kurser karriärklara och motiverade för att uppnå sina mål; med förståelse för den globala professionella världen - och deras plats i den.

Vårt engagemang för studenter

Varje del av varje kurs är utformad för att ge studenterna den bästa möjliga inlärningsupplevelsen, både akademiskt och personligt. Vi vill att elever ska lämna oss upplysta, bemyndigade och uppmuntras att tänka med ett globalt tankesätt. Våra expertutformade kurser fokuserar på fem viktiga områden för studentutveckling:

 • 1 Personlig utveckling
 • 2 Kulturell fördjupning
 • 3 Professionell exponering
 • 4 Bredda akademiska horisonter
 • 5 kul

Platser

london

Address
Kemp House, 152 – 160 City Road, London, EC1V 2NX
london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: